- 20 Aralık 2017
- 9.841
- 32.126
- 548
Ben de ismimi beğeniyorum ve beni de yansıttığını düşünüyorumKaynınız büyük ihtimal sizin isminizi zaten beğeniyordur ve annesinin ismini koymaktan kurtulmak için böyle bir kılıf uydurmuştur.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ismimi beğeniyorum ve beni de yansıttığını düşünüyorumKaynınız büyük ihtimal sizin isminizi zaten beğeniyordur ve annesinin ismini koymaktan kurtulmak için böyle bir kılıf uydurmuştur.![]()
Ak sakallı dede de rüyalara girip Melisa,Almira ,Berk,Rüzgar gibi isimleri söylüyor hepRüyamda aksakallı gördüm kız olusa x oğlan olursa y koyacam deyin .
Biz bi arkadaşın kv sini böyle korkuttuk .
İstediğini koydu .![]()
Rüyamda aksakallı gördüm kız olusa x oğlan olursa y koyacam deyin .
Biz bi arkadaşın kv sini böyle korkuttuk .
İstediğini koydu .![]()
babası ömer olursa ne olacakValla ben karar verdim babasi kim olursa olsun cocugumun adini Ömer koyucam büyüyünce de Ömer bey oluyor ne güzel....gayet beğenerek koyucam bu ismi başka isim kabul etmem bile![]()
Niye kayinvalidenize susup eşinize konuşuyorsunuz? Bu davranışınız sizi eşinizin gözünden düşürür...Merhaba kızlar. Eşimle bir konuda fikir ayrılığına düştüğüm için sizden fikir alacağım. Daha doğrusu hemcinslerimin beni daha iyi anlayacağını düşünerek size danışıyorumbir kızım var ve Allah nasip ederse ikinciyi düşünüyoruz. Kızımın ilk isminde görümcem, eşime annemin isminden daha güzel isim bulamazsınız Vb cümleler kurarak eşimin düşüncesini etkiledi ve kızıma iki isim verdik biri kayınvalidemin ismi. Şuan kayınvalidem henüz doğmamış bebeye don biçme deyimindeki gibi oğlunuz olursa dedenin adını koy baskısı yapıyor eşime. Bana direk olarak söylemedi fakat ortamlarda ve önümde kızıma kardeşin olacak adını dedenin ismi koyacağız diyip duruyor. Bir iki güldüm geçtim ama artık gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum. Eşime söylediğimde ‘ben senin bulunmadığın ortamda o ismi koymak istemediğimizi başka bir isim koymal istediğimizi söyledim. Söylediği zaman gül geç’ diyor. Sıkıntı etmem hataymış ve haksızmışım. E söylediği halde hala neden bu kadar ısrarla ve direterek bu ismi söylüyor can sıkıcı bir durum değil mi bu? Benim mi açıkça söylemem gerekiyor? Huzursuzluğa sebebiyet olacağını bile bile neden bu diretme? Varlığı dahi olmayan bebeğimin ismi, kayınvalidem ısrarla istediği isim olsun istiyor. Uzun oldu ama size danışıyorum sizce haksız mıyım??
bir daha sizin yaninizda bu konu acildiginda kizima isminizi verdim bitti zaten hakkiniz doldu ikinciye kendi istedigimi verecegim demelisiniz.. esinize de bunu net sekilde soyleyin birincide kirmadim sizi kabul ettim annenin ismini artik yeterli deyin.Merhaba kızlar. Eşimle bir konuda fikir ayrılığına düştüğüm için sizden fikir alacağım. Daha doğrusu hemcinslerimin beni daha iyi anlayacağını düşünerek size danışıyorumbir kızım var ve Allah nasip ederse ikinciyi düşünüyoruz. Kızımın ilk isminde görümcem, eşime annemin isminden daha güzel isim bulamazsınız Vb cümleler kurarak eşimin düşüncesini etkiledi ve kızıma iki isim verdik biri kayınvalidemin ismi. Şuan kayınvalidem henüz doğmamış bebeye don biçme deyimindeki gibi oğlunuz olursa dedenin adını koy baskısı yapıyor eşime. Bana direk olarak söylemedi fakat ortamlarda ve önümde kızıma kardeşin olacak adını dedenin ismi koyacağız diyip duruyor. Bir iki güldüm geçtim ama artık gerçekten canımı sıkmaya başladı bu durum. Eşime söylediğimde ‘ben senin bulunmadığın ortamda o ismi koymak istemediğimizi başka bir isim koymal istediğimizi söyledim. Söylediği zaman gül geç’ diyor. Sıkıntı etmem hataymış ve haksızmışım. E söylediği halde hala neden bu kadar ısrarla ve direterek bu ismi söylüyor can sıkıcı bir durum değil mi bu? Benim mi açıkça söylemem gerekiyor? Huzursuzluğa sebebiyet olacağını bile bile neden bu diretme? Varlığı dahi olmayan bebeğimin ismi, kayınvalidem ısrarla istediği isim olsun istiyor. Uzun oldu ama size danışıyorum sizce haksız mıyım??