Doğuma Hazırlık Bu isim olur mu?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
niya çok değişik anlamı ne peki

bana göre hoş değil arkadaşım daha guzel isimler araştır. uydurms gıbı. neda mesela olsa tamam bı anlamı var inş güzel isim bulursun.........

kizlar ben bekarim cocuga daha zaman var:))
dün aksam sevdigimle konusuyorduk kiz olursa sen karar ver dedi, bende ikimizin bas harfleriyle birsey istiyorum.
Yalniz ben oraya NIYA yazmisim niya degil, NILYA.. uyduruk bi isim ama güzel degil mi:))

amaaann hele bi evlen hamile kalda nilya mı hülya mı çooookkk değişir o isim ..8 aylık hamileyim kızımın adı 5 kez değişti ve şu an ismi yok :)))

İsimlerin hem dini açıdan hemde sosyal açıdan bir anlamı olması lazım
ilerde çocuğunuzun piskolojisinide düşünmelisiniz bence
nilya çok kötü bence senağlama
balya, salya gibi geliyor kulağa :bbo:
isminin anlamı sorulduğunda birşeyler söyleyebilmeli bence her insan
bence düşünmeyin bu ismi

ireme katlıyorum çocuk ismiyle yaşıyor anlamı güzel olmalı dalga geçilecek hallere

getirilememelidir.:1no2: anlamlı bir isim uydurma birşeyde daha iyi olurmuş gbi geliyor ban da zaten bir arkadaş farketmiş aylin in tersi millet aylinin tersini koyduğunuzu sanacak ve bu şekilde sorularla çocuk maruz kalacak tabi karar sizin biz sadece yorum yapıyoruz:1closedeyes:

sizin acinizdan düsünülünce anlami güzel geliyor,isimlerin bas harfleri...
ama siz yinede ortaklasa iremsu nun dedigi gibi dini ve sosyal acidan anlami olan bir isim tercih edin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…