Doğuma Hazırlık bu isimler nasil?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ruyamelis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
12
0
36
ablamin ikiz kizlari oluyoor :66:

idil ruya
aylin deniz

isimlerini koymayi dusunuyorlar aylin ve idil'i kullanicaklar. deniz annemin ismi ruya da benim ismim oldugu ikinci isim olarak bu isimleri dusunuyorlar. bu isimler hakkinda ne dusunuyorsunuz ve alternatif isimler onerebilir misiniz?

(italya'da oturdugumuz icin turkce karakter olmamasi ve kesinlikle dini bir anlam barindirmayan bir isim olmaması cok onemli, simdiden cok tesekkur ederim )

canım hayırlısı ile kucağınıza alıp sağlıkla büyütürsünüz inşallah isimlerde gayet güzel ama eniştenizin tarafına haksızlık olmayacakmı biraz birine senin birine annenin ismini vermek ben her konuda adil olmaya çalışan birisi olarak şimdi orayamı takıldın diye düşünebilirsin kusura bakma ama aklıma ilk o geldi .. isimleriyle yaşasınlar inşallah ..

ablam ve esi bu konuyu zaten onceden konustular enistem cok anlayisli biri zaten. Maalesef kendi ailesiyle arasi pek iyi olmadigi icin kendi koymak istemedi aile isimlerini. tesekkur ediyorum

canım kusura bakma biraz özelinize girdim galiba ama merak ettim işte afedersin benim karşı komşumun ikiz erkek çocukları var onlarında isimleri poyraz deniz ve yekta umut ama sizinkilerinde isimleri gayet güzel bence bu arada ikiz yiğenlerin üstelikte kız yiğenlerin olacağı için çok şanslı bir teyzesin :))

yok canim ne onemi var :) senin komsunun ogullarinin da adi cok sekermis. tesekkurler canim artik giydirir susleriz :3:

Back
X