Bu işin içinden nasıl çıkacağım ?

valla şu yalan işine girmeseymişsin iyiymiş.
git dürüstçe söyle aslında öyle bir durumum yok
sadece aileme sizinkilerin maddi durumundan bahsettiğimde benim zorlanacağımı düşünüp ayrılmamı istediler. ben de seni kırmadan bitirmek için bunu söyledim. ama aslında ayrılmak istemiyorum sadece çok arada kaldım de.

teşekkür ederim böyle yapacağım sanırım. Babama da olduğu gibi anlatıp anlayış göstermesini bekleyeceğim.

Anlamamakta ısrar etmenize gerek yok. Tabiiki adamın giyinişinden az çok anlayabilirsin durumunu. Ama benim sandığımın 20 katı varmış. Kaldıki dediğim gibi bizim durumumuzda kötü değil. Onu kabul ettiğimde bizim ailemize uygun olduğunu düşünmüştüm hatta.
Peki. Zaten sorununuzu halletiniz, mutluluklar.

Ben kabul ettiğimde durumunun iyi olduğunu biliyordum ama bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. yalanı anlatırım ama doğrusunu nasıl anlatacağım işte orası sorun.

Sizin bu endişenizi anlayabilir bence. Hatta zengin oldugu icin devam etmek istemeniz yerine bitirmeyi tercih etmeniz d ehosuna gitmeli. Yani ben öyle düşünürdüm.

Ama uzatmamanizda fayda var. Olabilir herkes yalan söylemek mecburiyetinde kalabilir dönem dönem, önemli olan kendini toparladiginda bu yalana devam etmemek kendini dürüstce anlatmak ve yalanı alışkanlık haline getirmemek.

Sizin bu endişenizi anlayabilir bence. Hatta zengin oldugu icin devam etmek istemeniz yerine bitirmeyi tercih etmeniz d ehosuna gitmeli. Yani ben öyle düşünürdüm.

Ama uzatmamanizda fayda var. Olabilir herkes yalan söylemek mecburiyetinde kalabilir dönem dönem, önemli olan kendini toparladiginda bu yalana devam etmemek kendini dürüstce anlatmak ve yalanı alışkanlık haline getirmemek.
Söyledim çok kızdı şuan konuşmuyor benimle. Çok kırgın ya off.

Söyledim çok kızdı şuan konuşmuyor benimle. Çok kırgın ya off.
Ne soyledin nasl acikladin.
Iyi yaptin bir yalan baska yalanla kapatilmaz.duzelir hatta sana uzun vadede saygi duyar paragoz deilsin bi cok kiz jcin arti dir zengin olmasi sen dogruyu yaptin duzelir

Ne soyledin nasl acikladin.
Iyi yaptin bir yalan baska yalanla kapatilmaz.duzelir hatta sana uzun vadede saygi duyar paragoz deilsin bi cok kiz jcin arti dir zengin olmasi sen dogruyu yaptin duzelir

Aileme maddi durumlarından bahsettiğimi, onların zorlanacağımı düşündükleri için onay vermediklerini, benimde onu daha fazla kırmamak için böyle bir yalan söylediğimi ama yaptığımdan çok utandığımı üzgün olduğumu, ayrılmak istemediğimi söyledim. Babamla da akşam konuşucam

Babam çok kızdı, bağırdı, çağırdı. Ben eşek başımıyım beni çiğniyorsun sözümü dinlemiyorsun dedi. Annem araya girdi biraz sakinleştirdi. Erkek arkadaşımdan da ses yok o kadar özür dileyen mesaj yazdım görüldü yapıp bıraktı:KK61::KK61:

Babam çok kızdı, bağırdı, çağırdı. Ben eşek başımıyım beni çiğniyorsun sözümü dinlemiyorsun dedi. Annem araya girdi biraz sakinleştirdi. Erkek arkadaşımdan da ses yok o kadar özür dileyen mesaj yazdım görüldü yapıp bıraktı:KK61::KK61:
iki tarafın da daha çok üstüne gitme
özrünü dilemişsin kimseye başka bişey yazma bence

Back
X