• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işin içinden nasıl çıkarım?

Ben üniversite öğrencisiyim ve 20 yaşındayım. Geçen yıl biriyle tanıştım kendisi şu an 26 yaşında ve mimar. Benimle ciddi düşünüyor hatta okurken onunla evlenmemi istiyor ama annem okul bitmeden evliliğe karşı ve boşanma döneminde. Yani onu asla üzemem. 22 yaşına kadar evliliğin e si aklımdan geçmiyor yani. Bu yüzden onu reddetmiştim. O da çok beyefendi bir insandır, ısrar etmedi konu kapandı.

Bu sene okul için tekrar istanbula geldim. Aradı halimi hatrımı falan sordu derken unutamadığını, bana zor zamanlarımda destek olmak istediğini falan söyledi. O günden beri az çok götüşüyoruz.

Şimdi bu adam benim için gerçekten iyi. Çok yakışıklı, beyefendi, eğlenceli, olgun, karadenizli ki karadenizlileri çok severim, dengeli bir adam. Ama çok ciddi bir sorunum var: çok işkolik.

İnşaat ile ilgili bir aile şirketleri var ve trabzonda yaşıyor. Maddi durumu son derece iyi. Bunu söylememin nedeni öyle çok çalışmasına gerek yok. Ama sürekli proje alıyorlar ve proje yöneticisi oluyor. Yani kariyerine odaklı ve işkolik bir adam.

Bense çok ilgi manyağı bir kızım. Yani her dakika konuşmak istemem tabi ama bana çok az vakit ayırıyor. Yani ben bu şekilde bir ilişkiyi nasıl sürdüreceğim bilmiyorum.

Bu akşam bunları ona uygun bir dille anlattım ve onunla bir gelecek istemediğimi söyledim. Önce çok sinirlendi beni suçladı hemen vazgeçiyorsun diye. Sonra da değişeceğini söyledi ama ben inanmıyorum. Çünkü bu onun için yaşam biçimi. Öyle bir süreliğine bi durum değil yani.

Neyse bu konuşmadan sonra trabzondan uçağa atlayıp geldi. Biliyorum yarın sabah okul için çıktığımda karşıma dikilecek. Onu kırmadan bu işin içinden nasıl çıkabilirim?
Ucaga atlayip gelmesi bile bir gosterge.. Siz asik misiniz? Yani kafanizda o kadar olcup tartmissiniz ki, sadece mantiginizla hareket ediyormussunuz gibi geldi. Asik olsaniz bu sorunlari gormezdiniz, ama karsi taraf asik sanirim.

Ucaga atlayip gelmesi bile bir gosterge.. Siz asik misiniz? Yani kafanizda o kadar olcup tartmissiniz ki, sadece mantiginizla hareket ediyormussunuz gibi geldi. Asik olsaniz bu sorunlari gormezdiniz, ama karsi taraf asik sanirim.
Aşık değilim. Yani öyle gözleri kör eder ve hiçbir olumsuzluğunu görmezsiniz ya öyle bir durum yok bende. Zaten o şekil bir şey istemiyorum. Ama gerçekten seviyorum ve bütün hayatımı geçirebileceğim bir insan olarak görüyor-dum. Şimdi bu ilgisizlik beni düşündürüyor..

Yani siz ayrılmak mı istiyorsunuz, yoksa sizin koşullarınızı kabul etmesini mi istiyorsunuzo_O

Eğer işkolik olmasa dediğin gibi zengin olmazlardı...
Eğer gerçekten sana vakit ayıramayacak kadar işkolik olsa uçağa atlayıp gelmezdi...
Kaybetme korkusuyla yaptı bunu bence. O trabzona döndükten sonra yine her şey eski haline dönecek gibi.

Ben bir koşul öne sürmüyorum. Çünkü bu onun çok değiştirebileceği bir şey değil. Yaşam biçimi sonuçta. O daha işine odaklı, düzenli bir insan. Ben daha spontane ve eğlenceli. Birbirimize uygun değiliz gibi yani. Bendeki ilgi açlığını gideremiyor malesef.
Yani siz ayrılmak mı istiyorsunuz, yoksa sizin koşullarınızı kabul etmesini mi istiyorsunuzo_O

Ben senin yerinde olsam gozlemlerdim.
Neden hemen geri tepiyosunki?
Bence bekle ve izle ne kadar degisebilicek senin icin.

Ama sunuda belirtiyim.
Iskolik derken ne gibi biseyi kastettin?
Zenginler zaten diye isi brak benle ilgilen mantigida sacma bisy, egerki istedigin buysa. Iskolik demendeki sebepler neler?
Kariyerine çok odaklı, işini çok önemsiyor. Bunlar güzel şeyler ama ben bize baktığımda eve geç gelen işkolik bir koca ve evliliği tek başına yaşayan mutsuz bir kadın görüyorum.

Ben bir koşul öne sürmüyorum. Çünkü bu onun çok değiştirebileceği bir şey değil. Yaşam biçimi sonuçta. O daha işine odaklı, düzenli bir insan. Ben daha spontane ve eğlenceli. Birbirimize uygun değiliz gibi yani. Bendeki ilgi açlığını gideremiyor malesef.
Yüz yüze konuşunca sizi anlıyacaktır, şans falan istemeye devam etse de merak etmeyin, kendi pes eder.. Ama sonra buraya terkedildim yada tam alıştım sevdim bu oldu derseniz :KK14: (son cümle şaka, ama siz olasılıkları göz ardı etmeyin :) )

Bkz: Buldukça bunamak.

Keşke ileride benim kocam da işkolik olsa da beni rahat bıraksa, ben de kendi keyfime baksam. Valla çok şanslısın.
Ama seni Trabzon'a gelin götürmek ister gibime geldi, ben orasını kabul edemezdim sanırım.

fazla naz aşık usandırır...abartıyorsun bence..sonuçta zenginliğini yaptığı işlere borçlu dimi?

Korkularin ile haklisin ... Ileride cidden yalniz basina evliligi yürütüyor hissine kapilabilirsin.. varsa yoksa isleri oluyor. Ne yapacaklarsa okadar parayi mali? Sevmek sevilmek varken.. ama tabi sorumsuz erkeklerde ayni derecede kötü..

Bkz: Buldukça bunamak.

Keşke ileride benim kocam da işkolik olsa da beni rahat bıraksa, ben de kendi keyfime baksam. Valla çok şanslısın.
Ama seni Trabzon'a gelin götürmek ister gibime geldi, ben orasını kabul edemezdim sanırım.
Ben trabzonda yaşamakta sıkıntı görmem seviyorum karadenizi ama ben rahat kalmak istemiyorum ki. Yani en azından şimdilik. Zamanla ben de böyle düşünürüm ama şimdi canımı sıkıyor yeterince ilgi görememek.

Korkularin ile haklisin ... Ileride cidden yalniz basina evliligi yürütüyor hissine kapilabilirsin.. varsa yoksa isleri oluyor. Ne yapacaklarsa okadar parayi mali? Sevmek sevilmek varken.. ama tabi sorumsuz erkeklerde ayni derecede kötü..
Aynen işte beni anlayan biri çıktı. Zaten maddi anlamda çok iyi durumu. Bu kadar işkolik olmak niye? Bunu sorunca da ailemin sayesinde bir yerlere gelmiş bir adam olmak istemiyorum, kendim başarılı olmak istiyorum diyor. Tamam ama ben de yeterince ilgi görmüyorum..

Nasıl olsa param var diye işini gevşeten adamdansa sırf evleniyor diye işini sıkı tutan adamı tercih ederim. Adam sorumluluk sahibi biri, babasının parasına güvenip işi boşlamıyor. Bugün benim için işini gevşeten, yarın Allah bilir ne için gevşetir?

Nasıl olsa param var diye işini gevşeten adamdansa sırf evleniyor diye işini sıkı tutan adamı tercih ederim. Adam sorumluluk sahibi biri, babasının parasına güvenip işi boşlamıyor. Bugün benim için işini gevşeten, yarın Allah bilir ne için gevşetir?
Haklısınız tabi ama ne bileyim belki de yaşımdan dolayı daha ilgili bir insan bekliyorum karşımda. Bendedir belki de sorun. Kavak yelleri kafasındayım galibao_O

Haklısınız tabi ama ne bileyim belki de yaşımdan dolayı daha ilgili bir insan bekliyorum karşımda. Bendedir belki de sorun. Kavak yelleri kafasındayım galibao_O
Daha 19 yaşındasınız ama, o kaç yaşında ki? Okul bitmeden evlenmeyi düşünmüyorsunuz inşallah? o_O

Herkesin kusurlari vardir kinse mükemmel degil

Is kolikse öyle olsun hatta tek kusuru bu olsun , böyle kestirip atma bence ilerde pisman olursun..

Burda olamayacak paçoz dipsiz terbiyesiz adamlar için ağlayanları intihar etmeye kalkanları çok okumuştum daaaa bu ilk... Düzgün bir işi var dedin , niyeti ciddi dedin , bana her konuda destek dedin.... Biraz işkolik olsun adamın çalışkan olanından zarar gelmez güzel kızım ya işsiz güçsüz ipsiz sapsız ne idüğü belli olmayan biri olsa ???? Sen bu çocuğu öyle kolay kolay reddetme bence akıllı düşün böyle bir adam için varını yoğunu serecek kızlar tanıyorum azıcık daha mantığınla düşün e mi ? Hayat hep cicim balım böcüüümm diye geçmiyor...

Dediğiniz gibi o yaşam tarzını değiştirmez ona uygun bir dille anlatın. İlk zamanlar belki ilgisi artar ama sonradan aynı kişiye dönüşüyor.

Back
X