• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işin içinden nasıl çıkarım?

Ya aslında değişmek değil olay ama.. Ne bileyim bi şans ver bence. Şirketleri var diyorsun. ani çok çalışmak ozrunda ki ayakta tutsun o şirketi. Bence 20 yaşında verdirdiği kararlara çok kapılma. Gün gelecek 30 yaşında kendini ve ne istediğini bilen daha olgun bi hanım olacaksın. O zaman ne düşüneceksin?
Haklısınız işte ben de yaştan dolayı yanlış bir karar vermek istemiyorum.

Burda olamayacak paçoz dipsiz terbiyesiz adamlar için ağlayanları intihar etmeye kalkanları çok okumuştum daaaa bu ilk... Düzgün bir işi var dedin , niyeti ciddi dedin , bana her konuda destek dedin.... Biraz işkolik olsun adamın çalışkan olanından zarar gelmez güzel kızım ya işsiz güçsüz ipsiz sapsız ne idüğü belli olmayan biri olsa ???? Sen bu çocuğu öyle kolay kolay reddetme bence akıllı düşün böyle bir adam için varını yoğunu serecek kızlar tanıyorum azıcık daha mantığınla düşün e mi ? Hayat hep cicim balım böcüüümm diye geçmiyor...
Ay çok haklısın valla öyle. Allah'ın kırolarından maçolarından boşanırken ağlıyorlar ben boşanmak istemiyorum diye ama böyle adamlar reddediliyor üzülüyorum.

Yorumları tamamen okumadım ama evlilik için neredeyse ideal bi eş gibi anlatmıssınız bence olsun da iş manyağı olsun benim kocam da bu yıl işyeri açtı ve İşkolik diyebilirim.
Baksın da işine baksın sana ilgi gösterip ağzını sağa sola ayırsa daha mı iyi çalışmaktan ıvır zıvır işlere vakit bulamaz bence..
Tabiki şu da var her ne kadar ilgili olduğunu iddia ederse etsin her erkek evlendikten sonra ilgi belli süre sonra azalır ve milim milim düşer diye düşünüyorum...

Annem boşanıyor diye okurken evliliği askıya aldık demişsiniz.Her ne olursa olsun okurken evlenme düşüncesi çok yanlış.Karşıdaki aday isterse milletvekili olsun hiç fark etmez bence bir kadın eğer eğitim alıyorsa önce eğitimini tamamlamalı.Sonra da işini gücünü halledip öyle evlenmeli diye düşünüyorum.Bence ilgiden önce bunu düşünün.
Evet böyle anlatınca adam adeta beyaz atlı prens gibi duruyor.Ama siz yine de okul bittikten sonra hemen evlenmeyin bence iş olayını da halledip öyle evlenin.Yoksa adam da sürekli işte evde bunalıma girebilirsiniz.

Ben de okul biter bitmez evlendim ve iş olayını da evlendikten 8 ay sonra halledebildim.Evde geçirdiğim 8 ay en kötü zamanlardı.Keşke işimi gücümü halledip evlenseydim dediğim çok fazla an oldu.Önce aş sonra eş diye büyükler boşa laf etmemişler.

Bugün okulumun önüne gelmiş. Gözleri kan çanağı gibi hiç uyumamış... konuştuk. Onu anlamamı, ailesi sayesinde değil kendi tırnaklarıyla bir yerlere gelmeyi istediğini söyledi. Daha fazla ilgileneceğini vadetti ve bir şans istedi. Bu şansı verdim ama doğru mu yaptım bilmiyorum.

Yalnız yorum yapanlar tanımadıkları bir adamı sırf zengin diye amma övmüşler.

Konu sahibesine çok değer veren ama daha mütevazi, ortalama şartlara biri olsaydı söz konusu, bunca sakın kaçırma yazılır mıydı acaba? Topikteki tüm kadınlar zengin koca bulsa sevsin sevmesin soluksuz atlayacak üstüne.

Yalnız yorum yapanlar tanımadıkları bir adamı sırf zengin diye amma övmüşler.

Konu sahibesine çok değer veren ama daha mütevazi, ortalama şartlara biri olsaydı söz konusu, bunca sakın kaçırma yazılır mıydı acaba? Topikteki tüm kadınlar zengin koca bulsa sevsin sevmesin soluksuz atlayacak üstüne.

Çünkü çoğu , bir mimar ve muhendisin ne kadar yoğun olduğunu bilmiyor. Onlar icin bazen iş aileden daha önemli oluyor. 4 sene mimarlik mühendislikte dirsek curuten ben ve çoğu arkadaş ne adam gibi ilişki yurutebildik. Ne kendimize vaktimiz oldu. Ne de sonrasinda iliski yuruttuk. Ve farkettim ki alakasiz bir meslek grubundan evlenince insan daha rahat ediyor. Gecenin 2 sinde santiyeye gitme durumlari oldugunda kimse aaaa kocisim mimar ya da kocisim muhendis deyip keyifle ugurlamaz o saatte kontrole.. Davulun sesi uzaktan hos geliyor arkadaslara.. cok haklisiniz

Back
X