• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işin içinden nasıl çıkarım?

işkolık olması guzel bırsey bence
asıl ısle ılgılenmek yerıne habıre sızle konussa endıse etmenız gerek ;aıle sırketıne guvenıyor tembel mı ne dıye
yasınızın kucuklugunden oyle dusunmussunuz
evlenınce aynı evın ıcınde olunca farklı olur bıde ;)

valla bu devirde çalışan adamı bulmuşsanız bi zahmet ilgiside eksik kalsın.HE tabi işlerinin yoğunluğundan ve arada başka birilerinin olmadığından eminseniz.

Aynen işte beni anlayan biri çıktı. Zaten maddi anlamda çok iyi durumu. Bu kadar işkolik olmak niye? Bunu sorunca da ailemin sayesinde bir yerlere gelmiş bir adam olmak istemiyorum, kendim başarılı olmak istiyorum diyor. Tamam ama ben de yeterince ilgi görmüyorum..

O konuda hakli. Gayet mantikli olgun düsünüyor..
Senin ilgi anlayisina bakmak lazim ..yani ilgi göstermiyor derken ne bekliyorsun ne yapmiyor mesela ?

Konu sahibesi ailece çok çalıştıkları için maddi durumları iyi. Pffff ne zenginim biraz salayım kendimi diyerek başarını ve servetini koruyamazsın.

Mezun ol, çalışmaya başla, işini statünü korumak için birileriyle göze göz dişe diş gir adamı o zaman anlarsın.

Ben de bu adamın yerinde sayılırım (aile serveti dışında), mıç mıç ilgi bekleyen birine değil, bana destek olan, anlayışlı, ilgi gösteren birine ihtiyacım var. Evlenirsen ilgi gösteren taraf sen olacaksın, bunu kabul ederek davran aksi takdirde adam çoluk çocukla mı uğraşıcam arkadaş der bir zaman sonra vazgeçer.

Seçim senin evlenmelik zengin adam dersen ilgi manyağıyım kafasını bir kenara koyup olgun ve akıllı davranıcaksın. Yok ille de ilgi isterim dersen yaşıtın öğrenci bir oğlanla olursun. Hem zengin olsun hem boş vakti olsun ne yazık ki olmuyor.

Son düzenleme:
Bende arkadaslara katiliyorum canim, bence biraz daha düsün. Belki hemen evlenmezsiniz, bi söz/nisan olsun önce birbirinizi daha iyi taniyin, aileleri taniyin felan. Zaten daha gençsin hemen olmaz, annende hakli.
Iskolik olmasi iyi bence. Sadece ortayolu bulun, her ikiniz de : yani sen biraz daha az ilgi bekle, o da gün içinde bir kaç mola alsin o vakitlerde de konusursunuz... Ama bu devirde böyle çalisan, yakisikli, maddi durumu iyi olan bir adayi bulmak zor. Onun için iyice düsün derim.

Hakkinda hayirlisi olsun canim :KK60:

Calisan birini bulmussunda begenmiyormusun sen? bide okadar hayir demene ragmen hala ilgili iletisimini kopartmamis sen gelmis daha ilgiden bahsediyorsun..

Bu zamanda çalışan adam bulmuşsun daha ne istiyorsun? Bu forumda kocası çalışsın diye kırk takla atan kadınlar var.

O konuda hakli. Gayet mantikli olgun düsünüyor..
Senin ilgi anlayisina bakmak lazim ..yani ilgi göstermiyor derken ne bekliyorsun ne yapmiyor mesela ?
Daha fazla konuşmak, bir şeyler paylaşmak istiyorum. Zaten ayrı şehirlerdeyiz..

valla bu devirde çalışan adamı bulmuşsanız bi zahmet ilgiside eksik kalsın.HE tabi işlerinin yoğunluğundan ve arada başka birilerinin olmadığından eminseniz.
Başka birinin olmadığına eminim, işinden vakit kalsa aldatırdı belki:KK48: dün maç vardı. Arkadaşlarıyla izlediler, onlar bile demiş yüzünü gören cennetlik diye.

Konu sahibesi ailece çok çalıştıkları için maddi durumları iyi. Pffff ne zenginim biraz salayım kendimi diyerek başarını ve servetini koruyamazsın.

Mezun ol, çalışmaya başla, işini statünü korumak için birileriyle göze göz dişe diş gir adamı o zaman anlarsın.

Ben de bu adamın yerinde sayılırım (aile serveti dışında), mıç mıç ilgi bekleyen birine değil, bana destek olan, anlayışlı, ilgi gösteren birine ihtiyacım var. Evlenirsen ilgi gösteren taraf sen olacaksın, bunu kabul ederek davran aksi takdirde adam çoluk çocukla mı uğraşıcam arkadaş der bir zaman sonra vazgeçer.

Seçim senin evlenmelik zengin adam dersen ilgi manyağıyım kafasını bir kenara koyup olgun ve akıllı davranıcaksın. Yok ille de ilgi isterim dersen yaşıtın öğrenci bir oğlanla olursun. Hem zengin olsun hem boş vakti olsun ne yazık ki olmuyor.
İlgili taraf sen olacaksın diyorsunuz ya işte benim bir ilişkide hiç istemediğim şeylerden biri. Ben biraz olsun üstüme düşülmesinden hoşlanıyorum. Ama yaşım gereği belki de olgunca düşünemiyorum gibi geliyor. Aptalca bir hata yapmak istemiyorum ama dedim ya bize baktığımda işkolik ve eve geç gelen bir adam, evliliği tek başına yaşayan mutsuz bir kadın görüyorum. Halbuki ben çok neşeli bir insanımdır ve sevdiğim insanla bir şeyleri paylaşmayı çok severim. Belki dışarıdan önemsiz gibi duruyor ama benim için önemli malesef.:KK43:

Tatlım sen şimdi ögrenci kafasıyla düşünüyorsun. Vaktin sevgiline göre daha fazla dolaylısıyla bu vaktide sevdiğin/hoşlandığın insanla doldurmak istiyorsun. Bende kendimden örnek vereyim, erkek arkadasım o kadar yogun oluyorki, oda tam bir işkolik ve bazen günde bikac mesaj dışında görüşmüyoruz, hatta bazı günler oda olmuyor. Bende Zaman Zaman kızıyorum kac kere bitireyim dedim ama adam sevmediğinden değil, gercekten işini cok severek yaptığı icin ona yoğunlaşıyor. Bende öğrenciyim ve ileride bu böyle olursa ben mutsuz olurum diye düşünüyordum ama okulum bitince ben ev hanımı olmayacağım ki. Bende mimar adayıyım ve kendi alanımda iş bulursam ben erkek arkadaşımdan daha yogun olacağım büyük ihtimalle. Dolayısıyla birbirimizden ilgi yerine destek ve anlayış bekleyeceğiz, e bunu gösterebilecek biriyse neden mutsuz olacaksınki? Tabi ev hanımı olmayı düşünüyorsan bilmiyorum

Tatlım sen şimdi ögrenci kafasıyla düşünüyorsun. Vaktin sevgiline göre daha fazla dolaylısıyla bu vaktide sevdiğin/hoşlandığın insanla doldurmak istiyorsun. Bende kendimden örnek vereyim, erkek arkadasım o kadar yogun oluyorki, oda tam bir işkolik ve bazen günde bikac mesaj dışında görüşmüyoruz, hatta bazı günler oda olmuyor. Bende Zaman Zaman kızıyorum kac kere bitireyim dedim ama adam sevmediğinden değil, gercekten işini cok severek yaptığı icin ona yoğunlaşıyor. Bende öğrenciyim ve ileride bu böyle olursa ben mutsuz olurum diye düşünüyordum ama okulum bitince ben ev hanımı olmayacağım ki. Bende mimar adayıyım ve kendi alanımda iş bulursam ben erkek arkadaşımdan daha yogun olacağım büyük ihtimalle. Dolayısıyla birbirimizden ilgi yerine destek ve anlayış bekleyeceğiz, e bunu gösterebilecek biriyse neden mutsuz olacaksınki? Tabi ev hanımı olmayı düşünüyorsan bilmiyorum
Zaten öğrenci kafasıyla karar verip pişman olmaktan korkuyorum..

Şöyle uçağa atlayıp gelen bir sevgilim olmadı hayatımda cidden söylüyorum üzüldüm kendime :KK53::KK53::KK53:
İş kolikse değişmez zor değişir hatta. Para, yakışıklılık aşk bunlar hep geçici.
Senin ihtiyacın olduğunda yanında olamayacaksa işini senden çok sevecekse cıks olmaz bu iş

Şöyle uçağa atlayıp gelen bir sevgilim olmadı hayatımda cidden söylüyorum üzüldüm kendime :KK53::KK53::KK53:
İş kolikse değişmez zor değişir hatta. Para, yakışıklılık aşk bunlar hep geçici.
Senin ihtiyacın olduğunda yanında olamayacaksa işini senden çok sevecekse cıks olmaz bu iş
Teşekkürler beni anladığınız için.

Ben üniversite öğrencisiyim ve 20 yaşındayım. Geçen yıl biriyle tanıştım kendisi şu an 26 yaşında ve mimar. Benimle ciddi düşünüyor hatta okurken onunla evlenmemi istiyor ama annem okul bitmeden evliliğe karşı ve boşanma döneminde. Yani onu asla üzemem. 22 yaşına kadar evliliğin e si aklımdan geçmiyor yani. Bu yüzden onu reddetmiştim. O da çok beyefendi bir insandır, ısrar etmedi konu kapandı.

Bu sene okul için tekrar istanbula geldim. Aradı halimi hatrımı falan sordu derken unutamadığını, bana zor zamanlarımda destek olmak istediğini falan söyledi. O günden beri az çok götüşüyoruz.

Şimdi bu adam benim için gerçekten iyi. Çok yakışıklı, beyefendi, eğlenceli, olgun, karadenizli ki karadenizlileri çok severim, dengeli bir adam. Ama çok ciddi bir sorunum var: çok işkolik.

İnşaat ile ilgili bir aile şirketleri var ve trabzonda yaşıyor. Maddi durumu son derece iyi. Bunu söylememin nedeni öyle çok çalışmasına gerek yok. Ama sürekli proje alıyorlar ve proje yöneticisi oluyor. Yani kariyerine odaklı ve işkolik bir adam.

Bense çok ilgi manyağı bir kızım. Yani her dakika konuşmak istemem tabi ama bana çok az vakit ayırıyor. Yani ben bu şekilde bir ilişkiyi nasıl sürdüreceğim bilmiyorum.

Bu akşam bunları ona uygun bir dille anlattım ve onunla bir gelecek istemediğimi söyledim. Önce çok sinirlendi beni suçladı hemen vazgeçiyorsun diye. Sonra da değişeceğini söyledi ama ben inanmıyorum. Çünkü bu onun için yaşam biçimi. Öyle bir süreliğine bi durum değil yani.

Neyse bu konuşmadan sonra trabzondan uçağa atlayıp geldi. Biliyorum yarın sabah okul için çıktığımda karşıma dikilecek. Onu kırmadan bu işin içinden nasıl çıkabilirim?

Ya aslında değişmek değil olay ama.. Ne bileyim bi şans ver bence. Şirketleri var diyorsun. ani çok çalışmak ozrunda ki ayakta tutsun o şirketi. Bence 20 yaşında verdirdiği kararlara çok kapılma. Gün gelecek 30 yaşında kendini ve ne istediğini bilen daha olgun bi hanım olacaksın. O zaman ne düşüneceksin?

Back
X