bu işin sonu boşanma mı

Bu yaşadığınız benim eski evliliğim tek farklar kaynanam beni de gelsin etsin diye çok isterdi. Maasef eşiniz bağımlı çok çok zor bir durum çocuk yapmayın kesinlikle iyice düşünüp taşının.

bizde de beni istemiyorlar. çarşıya çıkarken güya yorulmayayım diye gel demiyorlarmış. ama bir tek haftasonumuz var onda da ben dört duvar arasındayım eşim annesini gezdiriyor. kv'nin bilinçli yaptığına eminim

Kesinlikle kadının amacı da belli gibi. Artık oğlu evli öyle çanta gibi her yere gezdirmekte nedir o da koca adam farkında değil. Benim eşim bu kadar olmamasına rağmen ben dayanamadım. Ama iyice düşünün.

evet çok zor geliyor gerçekten. ben de boşanmış bir anne babanın çocuğuyum. bu yüzden emin olana kadar çocuk yapmak istemedim. ancak bu haliyle bile boşanmaya karar vermek çok zor
Çok doğru ilerliyorsunuz. Birden bire boşanmak zor olur o sebeple çok da zamana bırakmadan gözlemleyerek, en güzel yaşlarınızı nasıl geçirmek istediğinizi hayal ederek kararlılık sağlayabilirsiniz.
Bu vazgeçiş size büyük bir özgürlük, mutluluk getirir inşallah.

İnanır mısınız aklımdaki plan tam olarak bu. Ama pişman olma korkusu var

Niye pişman olasınız. Tek tek yazsanız 5 madde çıkmaz. Ortada beraber geçirilen zamanlar yok. Ne bileyim benimle de çok ilgileniyor diyemiyorsun. Haftasonu bile beraber zaman geçirdiğiniz yok. Evliliginiz ,kendinize ait bir hayatınız yok. Annesiyle ufacık bir şey yaşasanız sizi gözden çıkaracak.
Ya sırf annesiyle kalmak için sizi evden göndermek isteyen biri var. Bu çok anormal gercekten. Icinde olduğunuz için farkına varamiyor olabilirsin ama aşırı anormal.

Boşanmak, bu anormallikleri kabul edip mutsuz yaşamaktan daha kolay olacak emin ol. Ayrıca sen o tayini istersen senin bir adım atmana gerek kalmaz. Eşin peşinden gelmez zaten annesini bırakıp. Ee sen de seni tercih etmeyen adam için pişmanlık duymazsın.

Annesine bu kadar bağlıysa ve kopamayacaksa neden evlenmis acaba kendisi merak ettim.. Göbek bağları kopmamış hala. İnsan evi dururken neden her gün annesinin evine gidip orada çalışır ki? Anlattıklarınızdan sonra ben bile soğudum eşinizden, çekilmez çile kendisi. Bir halta yaradığı da yok ki sizin evliliğinizde. Evlilikte cinsellik çok önemlidir, siz bu açıdan da ondan soğuduğunuzu kaçtığınızı söylüyorsunuz. O bile bitmişse zaten evlilik kalmamıştır, ev arkadaşlığı olmuştur.
Boşanın kurtulun bu yükten.

Neyinden pişman olacaksınız ki? Adam size düzgün davranmıyor. Sevgi ilgi göstermiyor/ kapıyı da göstermiş daha önce.
Gençliğinizi vaktinizi ziyan ederseniz pişman olursunuz ilerde

hemde birkaç kez gösterdi o kapıyı..
Çok merak ettim evlenmeniz nasıl oldu? Neden evlenmiş ki? Pişman olacağınız hiçbir şey yok. Sizi sevmeyen saygı duymayan adamdan ayrıldınız diye niye pişman olasınız ki. Mutlu olmayı hak ediyorsunuz, tüm erkekler böyle değil.

mesela şu an tam istediğim gibi davranıyor ama bunun kalıcı olacağına inanmıyorum
ünide sevgiliydik. bir dönem ayrı kaldık, sonra tekrar arkadaş olarak görüşmeye başladık. ilişkmiz yeniden başldı ve evlenmeye karar verdil

daha anlatmadığım çok şey var inanın. bu ilişkinin hiçbir yerinde yokum biliyorum. ama iyice düşünmeden bu kararı vermek istemiyorum
Bu hikayenin sonu bilindik. Ya boşan mutlu ol. Ya evli kal düzelir diye diye yaşlan. 1 de çocuk yap. Ohhh hiç boşanama..

Senin adamdan koca olmaz, o dünyaya sadece evlat olmaya gelen erkek modellerinden. Hayatını, sinirlerini, psikolojik sağlığını hiiç boşa heba etme hazır çoluk çocuk yokken çöpsüz üzümken ayrıl gitsin.
Hani boşan demesi dile kolay derler ya senin durum bu değil senin evliliğin zaten evlilik değil ortada kurduğunuz aile kavramı yok bu yüzden her türlü kolay yani.
Hayatına yeni biri girer yine evlenirsin çoluk çocuğa karışırsın, neden senelerini heba edesin bu süt kuzusuna

Şunu merak ediyorum 2.5 yıl görüştünüz ve annesiyle olan ilişkisi hakkında bi bilgi edinemediniz mi? Özeleştiri yapın bu konuda!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…