bu işin sonu boşanma mı

Şunu merak ediyorum 2.5 yıl görüştünüz ve annesiyle olan ilişkisi hakkında bi bilgi edinemediniz mi? Özeleştiri yapın bu konuda!?
Annesine düşkün olarak gördüm sadece. Emin olun fazlası değil. Şu anki durumu resmen bağımlılık. Ben onların kuması olmuşum.
Açık açık konuşmuştum anne-aile konularını. Bana hep hak verirdi veya kafama yatan şekilde konuşurdu. Şimdi onları hatırlatınca reddediyor

Eşiniz sizinle değil annesi ile evli ve düzelmesi çok zor, sakın çocuk yapmayın bu evliliğin sonu az çok belli, bir karar verin ...

Boşan kurtul, yuhhh yani niye evlenmiş o zaman , damızlık diye mi dahil etmişler sizi ...

Sorun ailesine düşkün olması değil, dengeyi bulsa ailesine düşkün olmasında veya siz evde yokken annesine gitmesinde sorun yok. Burda sorun sizle eş olamaması, bu kök aile olur arkadaş çevresi olur her ne olursa olsun eşini hayatının önceliği yapmayan insanla evlilik yürümez. Haftasonunu benle geçirmek yerine annesiyle geçirse sevgilim en fazla 2 hafta susar sonra ilişkimi bitiririm, düşünün eşim bile değil.

Adam sevmiyor, seven erkek uzak kalamaz , özler ...

Öf yarısına kadar okuyabildim. Keşke anasıyla evlenseymiş bu ne ya. Ayrılın gitsin hazır çocuk falan yokken

Annnesine gitme dediniz diye yalan söylemeye başlamış.
Kv de bir kötülük etmemiş sevmiyor sizi sevmemek suç değil.
Ama eşiniz anakuzusu vasıfsız ve mıymıy yahu. Bu adamla ömür geçmez cidden. İçim bayıldı. Bir hibi yok vasıf yok tek derdi anneme gidem. Böyle erkek mi olur .

Peki bir kez annenize gitmişsiniz sonra şart sunup barışmışsınız ya sonra düzelme oldu mu yoksa hala haftasonu annesiyle mi

Wşim evden çalışıyor diye ablasına "aman onlar da haftasonu gezer" diyen, bunun bilincinde olan bir kadın. Tek boş zamanında oğlunun elini tutup kendini gezdiriyor. Ben iyiniyet göremiyorum. Zaten sevmek zorunda değil biliyorum, buzları eritmek için sıcak davranan benim.

Kocanız o kadar çapsız ki; git kendine koca bile bul demiyor, git başka kv bul diyor.
Ağır psikolojik hasta bence ana oğul.

Bu manyağın elinde solmadan kurtul… Böyleleri insanın kökünü bile yok eder.

Peki bir kez annenize gitmişsiniz sonra şart sunup barışmışsınız ya sonra düzelme oldu mu yoksa hala haftasonu annesiyle mi
Yine zaman zaman gitti, ama zorunlu durumlardı. Sadece uzun vadeli düzeleceğine inancım yok. Tam olarak düzelip düzelmediğini daha göremedim

Yine zaman zaman gitti, ama zorunlu durumlardı. Sadece uzun vadeli düzeleceğine inancım yok. Tam olarak düzelip düzelmediğini daha göremedim
Düzelmez. Ya şunu diyeyim bu hayatta önceligimiz kendimiz olmalı. İnsan kendini mutlu etmeli önceliği kendi olmalı. Siz sizin emanetisiniz. Kimseye değmez hele böyle boş beleş insnalara hiç değmez. Haftasonlarına bireysel planlar yapın gezin tiyatro vs gidin yirüy7ş gruplarına katılın. Haftasonu evde kalitesiz kocanızı beklemeyin.

Kayinvalideniz anlayissiz cahil biri evet ama kocaniz burda asil sorun. Git kendine baska kaynana bul diyen adami o anda bosarim rezil insan. Sizi sevmiyor , deger vermiyor , evli oldugunun farkinda degil asiri capsiz birisi. Gayet akli basinda bi kadinsiniz isiniz gucunuz var cocukta yok boşanmak su sartlarda size zor degil. Basin tekmeyi annesiyle yaslansin gitsin capsiz

Evde çalışırken annesinde çalışmak istemesine karışmazdım ben ama her haftasonu yine anne dese olmaz. Yürümez. Yoksa siz işteyken nerede çalışırsa çalışsın derim beni ilgilendirmez derim. Ama her haftasonu yine doyamayıp annesiyle görüşmesi sizinle değil onunla plan yapması büyük sorun.
Yada siz gidin annenizde kalın ben de annemde kalacağım demesi, orda kaldım mutlu oldum demesi de kabul edilmez.
Beş yaşında çocuk gibi annesinden ayrılamıyor.

Annesinin memesinden ayrılmamış erkek diye yorumladım. Daha çok çekersiniz ne yazık ki. Bazen erkekler evlendiği zaman yeni bi aile kurduğunu farketmiyor. Sanki eve kendi ihtiyacını karşılayacak birini getirmiş o kendine göre şekillenecek ama erkek eski hayatına devam edecek sanıyorlar. Ve ne yazık ki bu tip erkeklerin evlilikleri de uzun sürmüyor. Olan kadına oluyor. Devam ettirirseniz yarın bir gün ilişkiniz bikaç ay iyi gidiyo diye çocuk baskısıyla çocukta yaparsanız sizi hep cepte gözüyle daha kötü şeyler yaşatırlar. Şu psikolojik şiddet dahi çok kötü. Adam evlenip aile kurduğunun farkında değil. Git kendine başka kaynana bul demek git kendine başka koca bul demek. Adam anneci. Bu adamdan da cacık dahi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…