bu işin sonu boşanma mı

aileme hep tek gitmemi istiyor. sık sık annenlere git gece kal diyor. istemiyorum evimde kalmak istiyorum dediğimde yine ben suçlu oluyorum. obenim iyiliğimi düşünüyormuş ben anlamıyormuşum

Şunu söylemek istiyorum , bu problemi bende çok yaşardım, şuan boşanıyorum bir kaç gün sonra duruşmamız var.
Bizimki gerçi klan hayatı yaşıyordu bir annesi ile değil tüm akrabaları her gün iç içe.

üzülerek bana annenlere git kal diye sürekli demesinin altında ben olmadan rahatça hareket edecek olması yatıyordu altında ve bunu asla kabule etmiyordu.

Çocuğum yok. Boşanıyorum. İnsanlar değişmiyor.

Kaldıki bu yaşa kadar ailesi eğitememiş , kendi kendini geliştirememiş , siz bu yaşınızdan sonra bu adamı değiştirme ihtimaliniz eğitme ihtimaliniz nedir ?

Birde kendinize şu soruyu sorun ben önümdeki 40-50 seneyi bu şekilde yaşamak istiyor muyum ?

Çok merak ettim, niye evlenmiş?

Kesinlikle istemiyorum. Değişmeyeceğini de biliyorum zaten kimse değişmez

Kesinlikle istemiyorum. Değişmeyeceğini de biliyorum zaten kimse değişmez
kolay değil , şuan yaşadıkların bunu anlayabiliyorum.

gerçekten berbar hissettiriyor. Şu boşanma sürecide ama 4 duvar içini senden başka herhangi kimse bilemez.
Ne annen ne baban

o yüzden hayat senin , karar senin

ve bu hayata mutsuz olmak için gelmedik

Ruh hastasi manyak

Şimdi idare edilebilir durumda ama çocuk sahibi olursan üzülürsün. Evdeki karmaşadan bıkar annesine gider bahaneyle, haftasonları annesine gittiğinde ben bebekle çile çekiyorum o kafasına göre geziyor dersin kinlenirsin, çocuğu haftasonu parklara etkinliklere götürmez o iş de sana kalır kafayı yersin. Başbaşayken böyleyse sorumlulukları artınca seni daha çok üzer bu adam.

Bence bosanmak icin gerekceye ihtiyaç bile yok, mutsuzsaniz yeterli sebebiniz var demektir ki siz bayağı mutsuz ediliyorsunuz ve akil sagliginizla oynaniyor.

Cocuk yokken kacin derim ben. Dilerim bundan sonra guzel insanlarla karsilasirsiniz.

Bence eşinizle bir ilişki terapsitine gidin birbirinizzi anlamaya çalışın eşin artık buydugu annesinden süt emedigini öğrenme vakti gelmis ana kuzusu daha buyumemis eşinizi karsiniza alın ve konuşun eğer hala baskısı sürüyorsa ya ilişki terapistine gidelim yada ben sen böyle davranıyorsan artık seninle gecinenemem elinizden geleni yapın ilişkinizi duzeltmek icin ilerde pişman olmamak için emek harcadım ama olmadı demeyin evlilik ciddi bir müessese ondan dolayı kararlarınızı verirken çok düşünun ve düzeltmek için uğraşın sen hatalisin demiyorum ama eşini taniyorsan 2.5 yıldir yani onun nasıl biri olduğunu bilirsin onun açısından bakmayı dene ve onun büyük bir adam olduğuna inandır çocuk değil annesinden kesilmemis süt çocuğu gibi

Kayinvalidesiyle yasayan kadinlardan tek farkınız kayinvalidenin yatmadan yatmaya eve gitmesi.
Adam ise bile gitmiyor.
Anasinin dibinden ayrılmak istemeyen bir buzağı o
Hiç bu evlilige cocuk getirip onuda perisan etme

Boşanın. Çocuk olmaması büyük nimet. Düşünsene çocuk varken onu bile sahiplenip seni dışlarlar

Siz hiçbir zaman evli gibi olamamışsınızki... Eşinizi annesiyle baş başa bırakın ömür boyu beraber yaşasınlar. Böyle annesine yapışkan, ağzı boş durmayan, sürekli dedikodu yapan sizinle ilgili her şeyi anlatan erkekten hayır gelmez. BOŞANIN

Boşanmanı tavsiye ederim. Böyle evlilik olmaz. Baştan kv seni hiç istememiş. Ama sanırım oğlu ısrar ettigi için zoraki tamam demiş.
Evlerin yakın olması oğlunun zırt birt onda olmasını gerektirmez. Benim kv nin evi bana yakın. Biz hep eşimle birlikte gideriz. Anasına hiç tek gitmez. Evet annesine her şeyi anlatır. Ben de anlatırım. Ama kv asla kimseye demez. Aramızda kalır. Yani bizim annemizdir. Her şeyimizi bilir.
Eşin olacak herifin hiç bir çizgisi yok. Bundan koca olmaz. Baba olmaz. Yarın öbür gün çocuğun olursa arada pestil gibi ezilirsin. Anasının memesinden düşmeyen erkekleri boşayınız.

İnanır mısınız aklımdaki plan tam olarak bu. Ama pişman olma korkusu var
Pişman olacak bir durum yok. Bu şekilde evlilik olmaz. Sağlıklı normal bir erkek anasına göbekten bağlı olmaz. Elbette ki ihtiyaçlarını görür ama anası ile çarşı pazar gezmez, karısından gizlemez. Normal bir karakter değil buna emin olabilirsiniz.

Mutsuzum demişsin, ötesi yok, çocuğunda yokken yeni bı sayfa açarsan daha iyi olur, düzelir mi diye bekleyip vakit kaybetme...
Düzelecek bı durum yok..

bizimde evler yakında , ben gitmek istemediğim ben tek giderim deyip giderdi şaka gibi
sorumsuz erkek her konuda sorumsuz ve herhangi bir durum karşısında ne yapacağını bilmiyor

bizimde evler yakında , ben gitmek istemediğim ben tek giderim deyip giderdi şaka gibi
sorumsuz erkek her konuda sorumsuz ve herhangi bir durum karşısında ne yapacağını bilmiyor
Sanırım siz boşanma aşamasındasınız süreciniz nasıl ilerliyor ne kadar evli kaldınız kaç yaşındasınız
Kusura bakmayın sorduğum için yanlış anlamayın, durumumuz birbirine benziyor ondan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…