ozaman sende daha arama yoluna bak bu nedir ya normal davranamazmı bunlar ararsın açmaz aramassın hemen vazgeçtin aramadın derler normal deil zaten yaptığıda yoluna bak o döner gelir seni isterse bi bakarsın aa bilmem ki müsatimiyim olurmu acaba diye ona göre karra verirsin
Sigarayı bırakman sağlığın için çok iyi tabi
Ancak sigarayı bıraktım gel desen yine olmaz bence
Çünkü sana başka şeyleri de yaptırmak için aynı yolu kullanacak
Sigarayı bu kadar sevmiyorsa, içen biri ile birlikte olmayacaktı
Küfür etmekte hatalısın ama onun sana bir şeyleri yaptırmak için gitme yolunu kullanması çok çirkin
Fikir soruyorsan, asla dönmezdim...
malesef canım söylediğin kadar kolay olmuyor
sevince sabrediyor katlanıyorsun ama
can burnuna gelene kadar
işte o noktadan sonra
gözüne ne aşk görünür ne sevgi
sen değilmisin en son adama ss... git deyip vurup kapıyı çarpan
bak demekki katlanılcak şeyler var katlanılmayacaklar var
ve henüz aşkın doruklarındayken yapmışsın bunu
benden abla tavsiyesi
yutamayacağın lokmayı ağzına atıp midem boş ta ondan deme
çünki daha midene gitmeden boğazında takılır
slm kızlar. sorunlu bi ilişkim var önceki konuları hatırlarsınız.. asabi aşırı sinirli bi insanla beraberim ve yine olaylar koptu.
bundan bir hafta önce ben hastaydım beni doktora götürdü etrafımda dört döndü, bana eliyle yemek hazırladı vs. tam herşeyi düzelttik derken beni eve bırakırken kıyametler koptu. sigara içmemi istemiyor ve beni çok uyardı bu konuda ama bırakamadım. sigara konusunda tartıştık s.... git dedim ve çarptım kapıyı gittim. sonra aradım bunu bana bitti ben seninle uğrasamaz oldum dedi.( bunlar her ayrılığımızda kullandığı kelimeler). her zaman ben onun peşinden gittim barışmak için çünkü hep kendini haklı gördü. bu defa da birkaç defa aradım açmadı ve bende uzatmadım aramayı kestim. üç gün sonra kardeşine durup dururken 'ona söyle sigarayı bırakmadığı sürece aramam da sormam da' demiş. bende o gün akşam aradım açmadı telefonumu.
ne yapmalıyımm ?
sizce sessiz kalsam arar mı yoksa aramız daha çok mu soğur ?
Önceki konularını okudum, gözlerim yerinden pörtledi resmen. 8-9 aylık bir ilişkiniz var anladığım kadarıyla ama aranızda ne saygı var ne güven. Hatta bana göre sevgi de yok ama biliyorum ki ona karşı çıkacaksın. İki insan bu kadar kısa sürede nasıl bu hale gelir anlamakta zorlanıyorum.
Bana kalırsa bu işin sonu bi yere gitmez. Ya sevgiliyken ayrılırsınız, ya nişanlıyken ya da evlendikten sonra. Ama şundan %90 eminim ki ayrılırsınız. Kesinlikle tek taraflı değil durum. İkinizde problemlisiniz. Sen ona hakaret edersin, o seni hırpalar en sonunda biriniz sıkılırsınız, tak eder ayrılırsınız. Bu kadar kısa zamanda bunlar yaşandıysa bir ilişkide uzun yıllar sonra, evlendikten sonra dayağa, aldatmaya kadar gider bence. Senin yerinde olsam böyle bir ilişkinin içinde olmayı kendime yediremezdim açıkçası.
Sigara içmeyen biri içen birini tolere edemez. Babalarımızın sigara içtiği, annelerimizin içmediği bir kuşak olarak erkeğin sigara içip, kadının içmediği evlilikler vardır. Ama tersi genelde hiç yoktur. Ben de sigara içen biriyle evlenmezdim. Ayrıca o kullandığın kelimeler falan. Bu da ilk olmasa gerek. Bence karşındaki insan yine iyi taşımış seni.
hep acaba düzelir mi diyerek bekledim canım.. son zamanlar gerçekten değişme vardı bana karşı çok iyiydi ama konuda anlattığım olay herşeyi yerle bir etti...
Bir insan asla temelli değişmez. Sen de değişemezsin o da. Değiştim sanarsın ama bi gün böyle bi yerden patlar işte. Erkenden olması senin içşn şans bence.
canım yeri geldiğinde o da sinirlenip böyle şeyler söylüyor bana. ben rahatsız olduğunu bildiğimden onunla görüşeceğim günler içmiyordum zaten.. tartışma sebebimiz sigara değildi ama bana sigarayı bırakmadığı sürece aramam diye haber gönderdi. bırakcam zaten bunu göze aldım.. ama akıl var mantık var benimle konuşmazsa sigarayı bırakıp bırakmadığımı nerden bilecek ? konusmak için aradım sigarayı bırakıyorum demek için ama açmadı telefonumu. ne yapacağımı şaşırdım. benimle bi konuşsaydı söz verecektim..
Sigarayı onunla olan ilişkine diyet olarak ödüyorsun. Aslında kendin için yap bunu. Ve konuştuğun kadar kolay olmayacağını biliyorsun. Hani diyorsun ya benimle konuşmazsa bırakıp bırakmadığımı nasıl anlar diye. Anlar sigara öyle bir şey ki bir dayanırsın, iki dayanırsın sonra kendini ele verirsin. Onun da seninle o şekilde konuşuyor olması gerçekten çok kötü. Bence sizin ilişkinizde saygı yok.
Madem ayrılmışsın, dayan derim. Bu şekilde olması daha hayırlıdır belki.
belki de canım. dayanmaya çalışıyorum ama yok olmuyor.. o da bitirmedi bence annesiyle sürekli konusuyoruz annesine herhangi bişey söylememiş ayrıldık falan diye..
slm kızlar. sorunlu bi ilişkim var önceki konuları hatırlarsınız.. asabi aşırı sinirli bi insanla beraberim ve yine olaylar koptu.
bundan bir hafta önce ben hastaydım beni doktora götürdü etrafımda dört döndü, bana eliyle yemek hazırladı vs. tam herşeyi düzelttik derken beni eve bırakırken kıyametler koptu. sigara içmemi istemiyor ve beni çok uyardı bu konuda ama bırakamadım. sigara konusunda tartıştık s.... git dedim ve çarptım kapıyı gittim. sonra aradım bunu bana bitti ben seninle uğrasamaz oldum dedi.( bunlar her ayrılığımızda kullandığı kelimeler). her zaman ben onun peşinden gittim barışmak için çünkü hep kendini haklı gördü. bu defa da birkaç defa aradım açmadı ve bende uzatmadım aramayı kestim. üç gün sonra kardeşine durup dururken 'ona söyle sigarayı bırakmadığı sürece aramam da sormam da' demiş. bende o gün akşam aradım açmadı telefonumu.
ne yapmalıyımm ?
ne yapmalıyımm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?