:-(son nereye gider bilemem ama o kullandığınız s.... Git kelimesi çok çirkin ve erkekler argo konuşan bayanlardan hoşlanmazlar. Sonunuz hayır olsun inşallah..
Önceki konularını bilmiyorum. Küfür etmen o kadar yanlış ki.. Saygıyı öldürmüşsün. Adama öyle küfür edilir mi? Sigarayı bırakmanı istemekte tabi ki haklı. Sana zarar gelmesini istemiyor. Ayrıca, arama bir süre bence. Kendi haline bırak. Sonra duruma göre bakarsın.
aramak istemiyorum zaten arasam da açmıyor. ama çok özledim kaybetmek istemiyorum.
Seni çok iyi anlıyorum. Geçenlerde benzer bir durum yaşadım çünkü. Gitme imkanın varsa yanına git ama açmaması çok sinir bozucu. Bunu yapmaya hakkı yok. Yine de bu konuda hatalı sensin. Kesinlikle sensin. Keşke küfür etmeseydin. Fazla şımartmadan gönlünü almaya çalış.
Önceki konularını bilmiyorum. Küfür etmen o kadar yanlış ki.. Saygıyı öldürmüşsün. Adama öyle küfür edilir mi? Sigarayı bırakmanı istemekte tabi ki haklı. Sana zarar gelmesini istemiyor. Ayrıca, arama bir süre bence. Kendi haline bırak. Sonra duruma göre bakarsın.
biraz daha bekleyip görüşmeye çağırcam canım. belli bir yerde bulamam ancak kendisi gelmeyi kabul ederse görüşebilirim :)
slm kızlar. sorunlu bi ilişkim var önceki konuları hatırlarsınız.. asabi aşırı sinirli bi insanla beraberim ve yine olaylar koptu.
bundan bir hafta önce ben hastaydım beni doktora götürdü etrafımda dört döndü, bana eliyle yemek hazırladı vs. tam herşeyi düzelttik derken beni eve bırakırken kıyametler koptu. sigara içmemi istemiyor ve beni çok uyardı bu konuda ama bırakamadım. sigara konusunda tartıştık s.... git dedim ve çarptım kapıyı gittim. sonra aradım bunu bana bitti ben seninle uğrasamaz oldum dedi.( bunlar her ayrılığımızda kullandığı kelimeler). her zaman ben onun peşinden gittim barışmak için çünkü hep kendini haklı gördü. bu defa da birkaç defa aradım açmadı ve bende uzatmadım aramayı kestim. üç gün sonra kardeşine durup dururken 'ona söyle sigarayı bırakmadığı sürece aramam da sormam da' demiş. bende o gün akşam aradım açmadı telefonumu.
ne yapmalıyımm ?
sizce sessiz kalsam arar mı yoksa aramız daha çok mu soğur ?
beni çileden çıkarttı napiim.
sinirli biriyle beraberim demissiniz ama bence sizde pek farkli degilsiniz.birakmanizi istemis sizde tamam demissiniz bu konuda tepki vermekte hakli yani.nereye gider bilemiycem.[/Q
hiç bişey yapamadan öylece bekliyorum bakalım..
gayet basit cevabı ama yapması zor ya sigarayı bırakıp arayacan bırakdım gel diyecen sen bu adamı istiyosun yani yada bırakamıyorsan aramayacan hem sigara içiyim hemde barışıyım devam ediyim olmaz yine patlak verir haklıda o olur
slm kızlar. sorunlu bi ilişkim var önceki konuları hatırlarsınız.. asabi aşırı sinirli bi insanla beraberim ve yine olaylar koptu.
bundan bir hafta önce ben hastaydım beni doktora götürdü etrafımda dört döndü, bana eliyle yemek hazırladı vs. tam herşeyi düzelttik derken beni eve bırakırken kıyametler koptu. sigara içmemi istemiyor ve beni çok uyardı bu konuda ama bırakamadım. sigara konusunda tartıştık s.... git dedim ve çarptım kapıyı gittim. sonra aradım bunu bana bitti ben seninle uğrasamaz oldum dedi.( bunlar her ayrılığımızda kullandığı kelimeler). her zaman ben onun peşinden gittim barışmak için çünkü hep kendini haklı gördü. bu defa da birkaç defa aradım açmadı ve bende uzatmadım aramayı kestim. üç gün sonra kardeşine durup dururken 'ona söyle sigarayı bırakmadığı sürece aramam da sormam da' demiş. bende o gün akşam aradım açmadı telefonumu.
ne yapmalıyımm ?
sizce sessiz kalsam arar mı yoksa aramız daha çok mu soğur ?
aranızın sıcak olması dahamı iyi
:26:
ömrün boyunca asabi biri ile birlikte olup mutlu olcakmısın
:26:
yaa bırak soğursa soğusun
canlarınızı sokaktamı buldunuz siz
ben de bunu yapmak istiyorum ama konusma fırsatı vermiyor ki.. iki gün önce aradım açmadı
haklısın canımm ama sevince katlanıyor insan :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?