narin333 Kalbimin iki yarısı iki kızım Kayıtlı Üye 1 Eylül 2011 2.728 2.715 448 19 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi narin333 #61 hayallperisi .!.: Merhaba narin333 , Duruşma mayıs ayında demiştiniz, görüldü mü acaba merak ettim? Genişletmek için tıkla... Evet canım müebbet hapis cezası aldı şükürler olsun hala itiraf etmiyor ama demekki deliller yetiyor ceza almasina
hayallperisi .!.: Merhaba narin333 , Duruşma mayıs ayında demiştiniz, görüldü mü acaba merak ettim? Genişletmek için tıkla... Evet canım müebbet hapis cezası aldı şükürler olsun hala itiraf etmiyor ama demekki deliller yetiyor ceza almasina
hayal_hatun Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2016 4.040 9.392 158 19 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi narin333 #62 narin333 .!.: Evet canım müebbet hapis cezası aldı şükürler olsun hala itiraf etmiyor ama demekki deliller yetiyor ceza almasina Genişletmek için tıkla... Aa gözünüz aydın çok sevindim. İnşallah biraz olsun acınızı hafifletmeye yetmiştir.
narin333 .!.: Evet canım müebbet hapis cezası aldı şükürler olsun hala itiraf etmiyor ama demekki deliller yetiyor ceza almasina Genişletmek için tıkla... Aa gözünüz aydın çok sevindim. İnşallah biraz olsun acınızı hafifletmeye yetmiştir.