Sagolun ne bileyim tv de gördüğümüz mahkemelerde hakim hesap soruyordu şimdi iki duruşmada da böyle geçince korkmaya başladım o kadar belli ki doğru söylemedikleriçok geçmiş olsun önce okuyunca şok oldum kendimi tv programı izler gibi hissettim valla böyle şeylerden hiç anlamam ama malesef adalet bizde geç yada yanlış tecelli ediyo
Sagolun yani Allah korusun eğer ki delil yetersizliğinden çıkarsa ben de Muge Anli'ya çıkmayı düşünüyorum başka türlü çözülmeyecek gibi geliyorÇok geçmiş olsun.. Acaba Müge Anlı'ya mı çıksanız? Oradaki konular daha hızlı ilerliyor sanki..
Sen endişelenme onlar konuşacaklar konuşacaklar ama Allah büyük cezalarınıda alacaklarMerhaba hanımlar. Haziran ayında eşim arabasında bıçaklanmış olarak bulunmuştu. Tek şüpheli o aksam birlikte yemek yediği, olaydan sonra 20 gün ortadan kaybolan arkadaşı. Adam su an tutuklu. Bugün 2. Duruşma yapıldı. Ilk duruşmada herkes dinlendi adam kabul etmiyor. Kendine göre senaryo yazmış onu anlatıyor. Adamın sevgilisi var bir de.. Bu olayın kıskançlık sebebiyle olduğu düşünülüyor. Kadın ilk ifadesinde adamın onu da öldürmekle tehdit ettiğini söylemiş ama bugün o ifadeyi polis zoruyla verdiğini okumadan imzaladığını söyledi. Bugünkü duruşmada sadece bu kadın konusturuldu ve duruşma mayıs ayına ertelendi. Ödüm kopuyor bu adam delil yetersizliğinden falan çıkacak diye. Mahkemeler hep böyle mi oluyor? Bir bilen var mı? Yanı kadın polis zoruyla ifade verdim diyor ifadesini yalanlıyor hakim hicbir şey sormuyor söylemiyor. Sadece söylenenler yazılıyor. Ortada bir sürü çelişkili ifade var ama üzerine gidilmiyor gibi geliyor. Normal mi duruşmaların bu şekilde ilerlemesi?
Inşallahh cezasız kalmaz biliyorum bu dünyada değilse önür dünyada Allah hakkımızı birakmazSen endişelenme onlar konuşacaklar konuşacaklar ama Allah büyük cezalarınıda alacaklar
Sagolun ne olduğunu bilen yok birlikte yemek yemişler 15 dakika sonra eşim bulunmuş. Ne hikmetse adam ortadan kayboldu. Kadın ilk ifadesinde olaydan sonra "beni de arayıp tehdit etti " dediği için kıskançlıktan şüpheleniliyor sanirim. Bugün de "evet seni de oğlunu da öldürürüm dedi ama ben onu tehdit olarak algılamadım o ifadeyi polis zorla verdirdi " diyor. Delil olarak arabada parmak izleri ve o adama ait de kan örneği bulunmuş bir de uzaktan kamera görüntüsü var ama karanlık olduğu için tam anlaşılamıyor. Benim anlayamadığım neden onları biraz sıkıştırmıyorlar böyle mi olması gerekiyor?Delil yetersizliğinden çıkar . Kanıt olmadan kimseyi cezaevine göndermiyorlar .
Başınız sağolsun öncelikle .
Ne oldu da kıskançlıktan gözü dönüp cinayet işledi ?
Allah yardımcınız olsun .
Adama ait kan örneği varsa kurtuluşu yok adamın . İllaki itiraf edicektir. Deliller ortada çünkü .ama adalet yavaş işliyor işte . Şu aşamada mahkeme mahkeme devam edecektir . En son hüküm giyecektir .Sagolun ne olduğunu bilen yok birlikte yemek yemişler 15 dakika sonra eşim bulunmuş. Ne hikmetse adam ortadan kayboldu. Kadın ilk ifadesinde olaydan sonra "beni de arayıp tehdit etti " dediği için kıskançlıktan şüpheleniliyor sanirim. Bugün de "evet seni de oğlunu da öldürürüm dedi ama ben onu tehdit olarak algılamadım o ifadeyi polis zorla verdirdi " diyor. Delil olarak arabada parmak izleri ve o adama ait de kan örneği bulunmuş bir de uzaktan kamera görüntüsü var ama karanlık olduğu için tam anlaşılamıyor. Benim anlayamadığım neden onları biraz sıkıştırmıyorlar böyle mi olması gerekiyor?
Evet çok şükür tutukluluğu devam ediyor. Yanı koskoca hakim her söylenene inanacak değil öyle olsa itiraf edenlerin dışında kimse cezaevine girmezdi. Geçen sefer ilk duruşma olduğu için böyledir diye düşünmüştüm bugün de sadece dinleyip ertelenmesine karar verince ümitsizliğe kapıldım inşallah bir dahaki mahkemede ilerleme olurEski konularınızdan hatırladım sizi. Hatta başlıktan dolayı gereksiz eleştiriler almıştınız
Duruşmaların böyle birkaç ay sonraya atılması evet normal. Hakimin hesap sormadığı noktasında çok bilgim yok ama adamın hala tutuklu olması hakimin kafasında şüpheli olduğunu gösteriyor. Sonuçta kadının ifadesine çok itibar etseydi tutuksuz yargılanmasına karar verebilirdi. Şahsi fikrim bu ama her dava kendine münhasır, her hakimin yoğurt yiyişi de farklı...
Eşi olayda öldürüldü.Eşiniz ne diyor peki bu konu da onun ifadesi alınmadı mı?
Ya ben bilmiyordum yani konuda yazmayınca kusura bakmayın konu sahibi başınız sağolsunBir de hakimin ne ara karar kurduğu önemli,
Eşi olayda öldürüldü.
Sagolun avukatımız var çelişkili yerleri söylüyorlar ama cevaplar yetersiz fazla üzerlerine gidilmiyor bir bildikleri vardır elbetBasın sağolsun Sorgulamayı hakim değil savcı yapıyor avukatınız varsa dosyasına bakıp savunma geliştirsin Çelişkili ifadelerin altını çizsin
Sagolun bıçaklanmış olarak bulundu yazdığım için anlaşılmamıştır. Keşke yaralama olsaydı daha erken bulunsaydıYa ben bilmiyordum yani konuda yazmayınca kusura bakmayın konu sahibi başınız sağolsun
Belirsizlik insanı bitirir maalesef olayın geçtiği yerde kamera kaydı dna vs araması yapılmadı mı?Sagolun bıçaklanmış olarak bulundu yazdığım için anlaşılmamıştır. Keşke yaralama olsaydı daha erken bulunsaydışimdi ne deseler inanmak zorundayız aralarında gerçekten ne geçti bilememek çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?