Kizin ailesi cevap bekledigi icin soylemis.Arkadasim ailesi hep soruyordu ne zaman gelecekler diye.Simdi isler sarpa sardi.Annesine soyleyecek bugun.Bahane yapiyor ve biliyorki oglu tek basina bir sey yapamaz. Ikna edebilir mi.Benim de ilk soyledigim sey ikna etsin demek oldu.Herhangi bir sebepten kızı istemiyorlar, abinin evlenmemesi bahane olmuş.Annesinin aklına yatmamış beğenmemiş olmasını istemiyor.
Ya da erkek arkadaşı vazgeçti. Eğer isteseydi bu sorunu hiç kıza yansıtmadan çözer annesini ikna ederdi.
Kızın ailesi zengin falan olsaydı böyle düşünmezlerdi mesela...
Arkadasimin da 3 yila dogru gidiyor." Ne yapiyorsan yap ama beni karistirma " demesinden anladim ki o da inat biri. Peki sonra ne oldu ? Annesiyle baristilar mi yoksa halen inada devam mi ediyor. Cok kotu bir durum rencide edici istenmemek..benimde böyle bir tanıdığım var. ve bu dediğim kişiler 5 yıl çıktı baktılar olmuyor çocuğun annesi olmadan istediler kızı. kadın öyle bir inattı ki düğüne bile gelmedi..
Acaba Erkek arkadaşı abisiylemi mi konuşsa, ben sorun yapmıyorum dese ailesine bakalım o zaman ne diyecekler. Hala kabul etmezlerse bence bu bir bahane..Soylemek zor olacak ama soyleyecegim. Simdi kendi baslarina hareket ederlerse olaylar buyucek gibi geliyor bana.Erkek arkadasi tanidigi bir aile buyugunu getiririm demis. Arkadasim oyle kabul etmiyor. Aile rizasiyla olsun istiyor. Korkuyor kotu seyler olacak diye.
yo kimse sallamıyor kadınıArkadasimin da 3 yila dogru gidiyor." Ne yapiyorsan yap ama beni karistirma " demesinden anladim ki o da inat biri. Peki sonra ne oldu ? Annesiyle baristilar mi yoksa halen inada devam mi ediyor. Cok kotu bir durum rencide edici istenmemek..
Bence de abisiyle konusmali.Olmazki boyle bir sacmalik..Acaba Erkek arkadaşı abisiylemi mi konuşsa, ben sorun yapmıyorum dese ailesine bakalım o zaman ne diyecekler. Hala kabul etmezlerse bence bu bir bahane..
Bir anne evladina nasil boyle birsey yapar ki.Sonucta oglunun mutlulugu onemli. Yazik gercekten.yo kimse sallamıyor kadını
gül gibi geçinip gidiyor arkadaşım eşiyle
ama kadın çocugun telefonlarına bile cevap vermiyormuş, e çocukta üzülüyorduu başlarda şimdi oda önemsemiyor
yapacak bir şey yok diyor sadece..
Kesin.:) Ama abisi de bahane bence.Cunku erkek arkadasinin kizdan once bir ciddi iliskisi olmus.istemeye gideceklermis ki ayrilmislar. Annesi de bunu yuzune vurmus.Evlenmeyen abinin evde kalmış muamelesi görmesinden çekiniyorlar galiba.
E ona da bi kız bulsunlar hemen :)
Bence de ailesini ikna etmeli.Iki taraf icin en saglikli durum..Zor olucak ama diretmeliler.Ben ablamı bekleyeydim ohooooo :) yaa bu devirde kalmış mı hala böyle saçma şeyler..bunu kızın erkek arkadaşının, kızın ailesine bile yansıtmadan çözmesi gerekiyordu..daha bunu beceremeyen evlilikte bir iki gün sonra oluşacak bir sorunla nasıl başa çıkabilir ki? görüyoruz işte burada ki ana kuzusu kocaları..yani erkekler belirli bir olgunluğa gelmeden daha ailesine sözünü dinletemeden evlenmemeliler bence..
Abiden noter tasdikli belge alsın sıramı kardeşime devrediyorum diye.
Fransa da malesef krediler farkli isliyor.Hayirlisi olsun artik.Ama arkadasimi rahatlatmak istiyorum.gitsin kira ya
çocuk çeksin 15 bin tl kredi yapsınlar düğünü.. k v ye de a be kaynana ne yaptın bize şarksıını soylesinler
malesef bizdede öyle. bende 27 yaşındayım bekarım :)
ben evlenemiyorum diye kız kardeşimde evlenemiyor. 25 yaşında oda.
kaç kere uyardım. bakın benim yüzümden kalacak kızların evde diye ama dinleyen yok..
çok saçma birşey..
Abiden noter tasdikli belge alsın sıramı kardeşime devrediyorum diye.
desene sen evlılık dusunmesen kardesın çok ıstese kaldı oyle
ne saçma
Tabi canım, anne anneliğini yapmamış, erkek erkekliğini yapsın bari..Kızın izleyeceği bir yol veya yapacağı birşey yok.Erkek duruşunu sergileyip ağırlığını koyacak.Bu işi ailesiyle çözecek.
aynen öyle :)
22 25 yaşlarında iki kız kardeşim var :)
ben evlenmesen ikiside kalacak :)
desene sen evlılık dusunmesen kardesın çok ıstese kaldı oyle
ne saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?