Bu isler parayla degil sirayla..!

Kizin ailesi cevap bekledigi icin soylemis.Arkadasim ailesi hep soruyordu ne zaman gelecekler diye.Simdi isler sarpa sardi.Annesine soyleyecek bugun.Bahane yapiyor ve biliyorki oglu tek basina bir sey yapamaz. Ikna edebilir mi.Benim de ilk soyledigim sey ikna etsin demek oldu.

benimde böyle bir tanıdığım var. ve bu dediğim kişiler 5 yıl çıktı baktılar olmuyor çocuğun annesi olmadan istediler kızı. kadın öyle bir inattı ki düğüne bile gelmedi..

benimde böyle bir tanıdığım var. ve bu dediğim kişiler 5 yıl çıktı baktılar olmuyor çocuğun annesi olmadan istediler kızı. kadın öyle bir inattı ki düğüne bile gelmedi..
Arkadasimin da 3 yila dogru gidiyor." Ne yapiyorsan yap ama beni karistirma " demesinden anladim ki o da inat biri. Peki sonra ne oldu ? Annesiyle baristilar mi yoksa halen inada devam mi ediyor. Cok kotu bir durum rencide edici istenmemek..

Acaba Erkek arkadaşı abisiylemi mi konuşsa, ben sorun yapmıyorum dese ailesine bakalım o zaman ne diyecekler. Hala kabul etmezlerse bence bu bir bahane..

Arkadasimin da 3 yila dogru gidiyor." Ne yapiyorsan yap ama beni karistirma " demesinden anladim ki o da inat biri. Peki sonra ne oldu ? Annesiyle baristilar mi yoksa halen inada devam mi ediyor. Cok kotu bir durum rencide edici istenmemek..
yo kimse sallamıyor kadını
gül gibi geçinip gidiyor arkadaşım eşiyle
ama kadın çocugun telefonlarına bile cevap vermiyormuş, e çocukta üzülüyorduu başlarda şimdi oda önemsemiyor
yapacak bir şey yok diyor sadece..

Evlenmeyen abinin evde kalmış muamelesi görmesinden çekiniyorlar galiba.
E ona da bi kız bulsunlar hemen :)

Ben ablamı bekleyeydim ohooooo :) yaa bu devirde kalmış mı hala böyle saçma şeyler..bunu kızın erkek arkadaşının, kızın ailesine bile yansıtmadan çözmesi gerekiyordu..daha bunu beceremeyen evlilikte bir iki gün sonra oluşacak bir sorunla nasıl başa çıkabilir ki? görüyoruz işte burada ki ana kuzusu kocaları..yani erkekler belirli bir olgunluğa gelmeden daha ailesine sözünü dinletemeden evlenmemeliler bence..

Acaba Erkek arkadaşı abisiylemi mi konuşsa, ben sorun yapmıyorum dese ailesine bakalım o zaman ne diyecekler. Hala kabul etmezlerse bence bu bir bahane..
Bence de abisiyle konusmali.Olmazki boyle bir sacmalik..
Bir anne evladina nasil boyle birsey yapar ki.Sonucta oglunun mutlulugu onemli. Yazik gercekten.
Evlenmeyen abinin evde kalmış muamelesi görmesinden çekiniyorlar galiba.
E ona da bi kız bulsunlar hemen :)
Kesin.:) Ama abisi de bahane bence.Cunku erkek arkadasinin kizdan once bir ciddi iliskisi olmus.istemeye gideceklermis ki ayrilmislar. Annesi de bunu yuzune vurmus.
Bence de ailesini ikna etmeli.Iki taraf icin en saglikli durum..Zor olucak ama diretmeliler.

Olay cocukta bitiyor. Ne yapacak edecek ikna edecek annesini. Ne yani bir kere Hayır dedi diye "pki innicigim sn nisil istirsin " mi diyecek. Israr etsin babasina desin abisiyle konussun ikna etsin. Atla deve degil ya 1 2 haftaya kabullenirler

gitsin kira ya

çocuk çeksin 15 bin tl kredi yapsınlar düğünü.. k v ye de a be kaynana ne yaptın bize şarksıını soylesinler

Ailem bana engel oluyosa kaçardım ben. Onlar beni bu duruma getirdiler derdim.

gitsin kira ya

çocuk çeksin 15 bin tl kredi yapsınlar düğünü.. k v ye de a be kaynana ne yaptın bize şarksıını soylesinler
Fransa da malesef krediler farkli isliyor.Hayirlisi olsun artik.Ama arkadasimi rahatlatmak istiyorum.

desene sen evlılık dusunmesen kardesın çok ıstese kaldı oyle
ne saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…