Abiden noter tasdikli belge alsın sıramı kardeşime devrediyorum diye.
nerde öyle aile bizde kacında hic konusmuyolar yada 5 sene en az konusmayıp kızada 5 kurus vekacrmiyolar o kız ailesine sükretsin kiBİR TANIDIĞIM VRDI 2 DEFA İSTEMEYE GİTTİLER VERMEDİLER ÖNÜNDE ABLAN VAR DEMİŞLER ERKEK DEMİŞ Kİ SENİ TANIMADAM SENİ KAÇIRIRM YA DA İSTERİZ YİNE DEMİŞ 1 YAD 2 SENE GEÇMİŞ TABİ KIZ AİLESİNE DEMİŞ Kİ VERMEZSENİZ KAÇARIM SONRA EVLENDİLER
nerde öyle aile bizde kacında hic konusmuyolar yada 5 sene en az konusmayıp kızada 5 kurus vekacrmiyolar o kız ailesine sükretsin ki
Bu defa problem benim degil. En yakin arkadasimin. Suan evlilige giden bir iliskisi var. Evlenecegi kisinin ailesinin durumdan haberi var.Dun arkadasim aglayarak beni aradi. Erkek arkadasi dun annesiyle konusmus.Istemeye gidelim demis. Annesi abin evlenmeden olmaz demis.(abisinin de hic evlenmeye niyeti yokmus. ) O da ben abimi beklersem hic evlenemem demis.Annesi bu isler parayla degil sirayla demis. Beni karistirma.O da ben yalniz basima yaparim, annesi de ne yapiyorsan yap demis. Simdi ikisi de beter durumda. Ne dicegimi sasirdim.Ne desem teselli olmaz.Kizin ailesi de bekliyor ne zaman gelecekler diye. Ne yapmali ? Nasil bir yol izlemeli?
Kahramanmaraşlı. Ben hic birşey anlamadım bu durumdan. Şimdi erkek arkadaşı soğuk davranıyor eskisi gibi değil. Aramiyormus mesaj da atmiyormus. Arkadaşım çok üzülüyor ama zamana bıraktı o da artikKaradenizli filan mı ailesi böyle bir olayı yaşadık çünkü abisi evlenmesi için 5 sene bekleyeni bilirim
TEK BİLDİĞİM BİR GERÇEK VAR SEVEN VE KAYBETMEKTEN KORKAN ADAM NE YAPAR NE EDER ANNESİNİ İKNA EDER O YÜZDEN ARKADASINA TAVSİYE HİÇ UGRASMASIN BIRAKSIN ERKEK ARKADASI BAKALIM NELER YAPACAKKahramanmaraşlı. Ben hic birşey anlamadım bu durumdan. Şimdi erkek arkadaşı soğuk davranıyor eskisi gibi değil. Aramiyormus mesaj da atmiyormus. Arkadaşım çok üzülüyor ama zamana bıraktı o da artik
Aynen oyle yapti.Bekliyor ne yapacagini.Geçen facebookunu kontrol etmiş.Kizlara mesaj atiyormus. Muhabbet açmaya uğraşıyormuş. Arkadaşımın onun facebookuna baktığını bile bile hem de. Arkadasim ayrılsin diye yapıyor diyeceğim ama ayrılmayı teklif etmişti. Kabul etmedi. Ne yapmaya çalışıyor.Ben çok saskinim.Arkadasimi deli gibi seven bir ay içinde bu kadar değişebilir mi? Anlam veremiyorum.TEK BİLDİĞİM BİR GERÇEK VAR SEVEN VE KAYBETMEKTEN KORKAN ADAM NE YAPAR NE EDER ANNESİNİ İKNA EDER O YÜZDEN ARKADASINA TAVSİYE HİÇ UGRASMASIN BIRAKSIN ERKEK ARKADASI BAKALIM NELER YAPACAK
Malesef. . Seviyorum diyor.. Bunu çıkış yolu olarak görüyorlar. Arkadasimi birakicak istediğini aldıktan sonra. Söylüyorum ama onu eşim ve çocuklarımin annesi olmanı istiyorum diyip zayıf yerinden vuruyor.Arkadaşınız saf mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?