• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu isler parayla degil sirayla..!

Sakın sakın sakın bu hataya düşmesin, adamın niyeti kötü, iğrenç böyle bir adama nasıl güvenebilir? Arkadaşın kaç yaşında? Aklını başına alsın derhal, uzak dursun bu heriften, ailesinin öyle konuştuğu ne malum üstelik ailesine bağlı biri öyle uzaklara falan kaçamaz, hepsi yalan dolan, herif dengesizin teki senin arkadaşın çocuklarına anne olur ama o adamdan baba olmaz net.
25 yasinda arkadasim.Ya bir de demiyor mu yalvardı diye.Bizi bu dertten kurtar .ikimizi düşün demiş. Malesef onun ağzı iyi lâf yapıyor. Arkadasim da inanıyor. Ben de söyledim. Simdi sizin mesajlarınizi okuması için ekran fotosu yapıp gondercem. Ya balık baştan kokar. Gerçekten sevse başka türlü olurdu. Arkadasimi kullanıp kullanıp atacak bir kenara. Kesinlikle. Sevgisinden gözü kör olmuş resmen.

"Seninle uyumayı sabahları seninle uyanmayi istiyoruum..Seni çok ozluyorum. Bize bunu yapma.." Üstelik hamile kalmasini istiyor .. :KK57: Arkadaşıma artık ne desem boş.. Sonunda kabul ettirecek.. Üstelik hamile kalmasini da istiyor.. Ben bu işten bir is anlamadım. Arkadaşıma karar senin kararın ama sonuçlarına katlanabilecek misin dedim.. Arkadaşım göz göre göre hataya dusecek..

Sevgilisi kizi kandiriyor annesinin oyle dedigini nerden bilebiliriz ki
Guncelemedede kizi kandirmaya calistigini resmen gözune sokmus
Arkadasin eger seviyorsa desin ki ben bi yere kacmiyorum askim burdayim sevismemize gerek yok ben beklerim desin
Bakalim damat bey ne yapacak

Ay Allahım ne kadar cahil bir düşünce beraber olalım mecburen aileler izin verir
Ya arkadaşınız hamile kalıRSA ailesi olmaz derse adam bırakıp giderse çocuğa yazık değil mi
Arkadaşınız bu teklifi duyduğu an birakmaliydi o şahsı

"Seninle uyumayı sabahları seninle uyanmayi istiyoruum..Seni çok ozluyorum. Bize bunu yapma.." Üstelik hamile kalmasini istiyor .. :KK57: Arkadaşıma artık ne desem boş.. Sonunda kabul ettirecek.. Üstelik hamile kalmasini da istiyor.. Ben bu işten bir is anlamadım. Arkadaşıma karar senin kararın ama sonuçlarına katlanabilecek misin dedim.. Arkadaşım göz göre göre hataya dusecek..

25 yasinda koca kadin.
aklini kullansin biraz
illa o isi yapmalari gerekmez.
desinler yaptik diye oglanin ailesine.

illa yapmalari mi lazimmis ?

sakın kanmasın bu adama
yalan söylediği belli...
hayatının hatasını yapar, geri dönüşü de olmaz...
adam bariz kandırıyor arkadaşınızı...

Burda asıl mesele nikah olmadan birlikte olalım teklifi galiba,sonra nikahı yaparız.Sakın,asla ve kat'a böyle birşey yapmasın arkadasınız.Sonra çok pisman olur.Zaten aileside uzak duruyomus evlilige.Kim öle kim kala..Akıllı davransın.

GUNCELLEME: Arkadaşim daha evlenemedi. Problemler aynen devam ediyor.Ve bu kadar sürede iki ayrılık yaşadılar.Çocuk ailemle huzurlu olmak istiyorum demiş. 2 hafta sonra yine aramis kiz arkadasimi .Ben sensiz yapamıyorum demiş.Görüşmemiz lazim.Arkadaşimla konuşmuşlar.Ve çok şaşırdım.Arkadaşımdan bu engelleri aşmamız için cinsel anlamda birliktelik yaşamalarini gerektiğini söylemiş.O zaman ailesini dinlemeyip uzağa bile gideriz.Ailem de birşey yapamaz demiş. Şimdi problem arkadasim çok seviyor. Kafası karışık . Tabiki ben söyledim nasıl guveneceksin gidin nikah yapın dedim. Çocukta ilişkiyi yaşadıktan sonra gidip nikah yaparız demiş.Ailem engel koyar oyle.Esim 've cocuklarimin annesi olmanı istiyorum demis. Kisaca ben bu isten iskillendim.Çözemedim gerçekten ne yapmaya çalisiyor. Arkadasim da sonrasinda birakip gider diye korkuyor. Kesinlikle oyle bir hataya dusmemesini soyledim.Ama arkadasim çok seviyor.Kafasi karışık. Sizin yorumlarinizi ona okutacagim..

Bu defa problem benim degil. En yakin arkadasimin. Suan evlilige giden bir iliskisi var. Evlenecegi kisinin ailesinin durumdan haberi var.Dun arkadasim aglayarak beni aradi. Erkek arkadasi dun annesiyle konusmus.Istemeye gidelim demis. Annesi abin evlenmeden olmaz demis.(abisinin de hic evlenmeye niyeti yokmus. ) O da ben abimi beklersem hic evlenemem demis.Annesi bu isler parayla degil sirayla demis. Beni karistirma.O da ben yalniz basima yaparim, annesi de ne yapiyorsan yap demis. Simdi ikisi de beter durumda. Ne dicegimi sasirdim.Ne desem teselli olmaz.Kizin ailesi de bekliyor ne zaman gelecekler diye. Ne yapmali ? Nasil bir yol izlemeli?
sakın güvenmesin o ne demek öyle yaa madem öyle gitsinler gizli nikah kıysınlar
ne yani ilişki yaşadıkları zaman ailesine bunu söyleyip evlenmemiz mi gerekiyor diyecek
madem öyle ilişki yaşamadan da söyleyebilir nerden bilecekler doğrusunu

Tövbe yarabbi
Şu erkekler sevişmek için yalan uydurmaya harcadıkları zamanı ve zekayı bilme harcasalar uzaya gitmiştik.
Peh
Sevişelim ki evlenelim öyle mi?
Madem her şey sırayla evlenip sevişsinler.
Arkadaşınızda zerre akıl varsa bu oyuna gelmesin.

Amannnn sakın arkadaşınız girmesin böyle bir işe.
Şeytana pabucunu ters giydirir bu insanlar.
Konuyu okurken ben korktum bu insanlardan resmen.

Sevgilisi kizi kandiriyor annesinin oyle dedigini nerden bilebiliriz ki
Guncelemedede kizi kandirmaya calistigini resmen gözune sokmus
Arkadasin eger seviyorsa desin ki ben bi yere kacmiyorum askim burdayim sevismemize gerek yok ben beklerim desin
Bakalim damat bey ne yapacak

Ay Allahım ne kadar cahil bir düşünce beraber olalım mecburen aileler izin verir
Ya arkadaşınız hamile kalıRSA ailesi olmaz derse adam bırakıp giderse çocuğa yazık değil mi
Arkadaşınız bu teklifi duyduğu an birakmaliydi o şahsı

25 yasinda koca kadin.
aklini kullansin biraz
illa o isi yapmalari gerekmez.
desinler yaptik diye oglanin ailesine.

illa yapmalari mi lazimmis ?

sakın kanmasın bu adama
yalan söylediği belli...
hayatının hatasını yapar, geri dönüşü de olmaz...
adam bariz kandırıyor arkadaşınızı...

Burda asıl mesele nikah olmadan birlikte olalım teklifi galiba,sonra nikahı yaparız.Sakın,asla ve kat'a böyle birşey yapmasın arkadasınız.Sonra çok pisman olur.Zaten aileside uzak duruyomus evlilige.Kim öle kim kala..Akıllı davransın.

sakın güvenmesin o ne demek öyle yaa madem öyle gitsinler gizli nikah kıysınlar
ne yani ilişki yaşadıkları zaman ailesine bunu söyleyip evlenmemiz mi gerekiyor diyecek
madem öyle ilişki yaşamadan da söyleyebilir nerden bilecekler doğrusunu

Tövbe yarabbi
Şu erkekler sevişmek için yalan uydurmaya harcadıkları zamanı ve zekayı bilme harcasalar uzaya gitmiştik.
Peh
Sevişelim ki evlenelim öyle mi?
Madem her şey sırayla evlenip sevişsinler.
Arkadaşınızda zerre akıl varsa bu oyuna gelmesin.

Amannnn sakın arkadaşınız girmesin böyle bir işe.
Şeytana pabucunu ters giydirir bu insanlar.
Konuyu okurken ben korktum bu insanlardan resmen.

Güncellemeye istinaden yazıyorum, arkadaşınız salak mı?

Arkadasimin yanindaydim. Bunu tek ben degil sevdiği insanın bir arkadasi var o da soylemis. Sadece dik kat et demiş. Sen herşeyi görüyorsun demiş.. Gerçekten şok oldum. Direkt hamile birakicak sırf yaşamak için.. Arkadaşım bu gidişle beni ıkna edecek diyor. Arıyor ve konuşuyor hep bu durumdan arkadaşıma. Ya üzülüyorum tamam seviyor da ama gördü yüzünü erkek arkadaşının. Ayrıldı geri barıştı.2 defa.. Bu durumu da üstelik hem kizin hem de kendi ailesinin bilecegini de söylemiş. Arkadaşım çünkü gizli kalmaz demiş. Ortalık çok fena karışacak yeminle. Ne duruma düşeceğini düşünmedin mi hiç dedim. Ailenin yüzüne nasıl bakicaksin dedim.Ya demiş ailemden uzak bir yere kaçariz. Ama gidecek hicbir yeri yok ki.Burda kolay değil ev tutmak. Aklıma kötü şeyler geliyor bu durumu yaşayıp tehditle de kullanabilir ..Çünkü arkadasim ne kadar dese de gizli kalmaz. Utanır diyemez. Ki hamile kalırsa.. o off o of.. sizin yazdiklariniz onun aklıni kurcalıyor en azından. Hayatını mahvedecek ana kuzusu biri için. Nikahı ilişki yaşadıktan sonra demiş.Arkadasimin zayıfligini biliyor ve onu kullanıyor.. Sizin sayenizde şimdilik ıkna oldu gibi ama :( Elimden geleni yapicam o hataya düşmemesi için.

Arkadaşıma çocuğumuz olsun istiyorum. Bak abinin cocugu oldu.istemez misin bizim de öyle bir çocuğumuz olsun.. diye... Işte bu konuşmalar ıkna edecek onu sonunda diye korkuyorum.

GUNCELLEME: Arkadaşim daha evlenemedi. Problemler aynen devam ediyor.Ve bu kadar sürede iki ayrılık yaşadılar.Çocuk ailemle huzurlu olmak istiyorum demiş. 2 hafta sonra yine aramis kiz arkadasimi .Ben sensiz yapamıyorum demiş.Görüşmemiz lazim.Arkadaşimla konuşmuşlar.Ve çok şaşırdım.Arkadaşımdan bu engelleri aşmamız için cinsel anlamda birliktelik yaşamalarini gerektiğini söylemiş.O zaman ailesini dinlemeyip uzağa bile gideriz.Ailem de birşey yapamaz demiş. Şimdi problem arkadasim çok seviyor. Kafası karışık . Tabiki ben söyledim nasıl guveneceksin gidin nikah yapın dedim. Çocukta ilişkiyi yaşadıktan sonra gidip nikah yaparız demiş.Ailem engel koyar oyle.Esim 've cocuklarimin annesi olmanı istiyorum demis. Kisaca ben bu isten iskillendim.Çözemedim gerçekten ne yapmaya çalisiyor. Arkadasim da sonrasinda birakip gider diye korkuyor. Kesinlikle oyle bir hataya dusmemesini soyledim.Ama arkadasim çok seviyor.Kafasi karışık. Sizin yorumlarinizi ona okutacagim..

Bu defa problem benim degil. En yakin arkadasimin. Suan evlilige giden bir iliskisi var. Evlenecegi kisinin ailesinin durumdan haberi var.Dun arkadasim aglayarak beni aradi. Erkek arkadasi dun annesiyle konusmus.Istemeye gidelim demis. Annesi abin evlenmeden olmaz demis.(abisinin de hic evlenmeye niyeti yokmus. ) O da ben abimi beklersem hic evlenemem demis.Annesi bu isler parayla degil sirayla demis. Beni karistirma.O da ben yalniz basima yaparim, annesi de ne yapiyorsan yap demis. Simdi ikisi de beter durumda. Ne dicegimi sasirdim.Ne desem teselli olmaz.Kizin ailesi de bekliyor ne zaman gelecekler diye. Ne yapmali ? Nasil bir yol izlemeli?
Adam arkadaşınızla yatmanın yollarını aramış ne cahil bir bahane..

Arkadaşıma çocuğumuz olsun istiyorum. Bak abinin cocugu oldu.istemez misin bizim de öyle bir çocuğumuz olsun.. diye... Işte bu konuşmalar ıkna edecek onu sonunda diye korkuyorum.

Arkadaşınız kaç yaşında?
Ona şu cinsellik bölümünde açılan bekaretle alakalı konuları bir okutun derim.

Kesinşkle beraber olmasın
Sonra daha beter ağlar durur
Ona mecbur hisseder kendisini
Tabi bu işler özgür irade kimseyi yargılamam ama eğer bi kız kendi özgürlüğünü kısıtlayacak derecede önemsiyorsa kesinlikle beraber olmamalı kimseyle buna inanıyorum..

Ne aptalca bi düşünce. Ben yedinci ve evin en kucuk cocuguyum. Ben evlendigimde bekar abim de vardi ablalarim da. Bu isler kismet isi. Ne sirasi yahu.

Ne cahilce dusunce.

Ogluna ne istersen yap diye kurtuldugunu zannediyor. Aile yardim etmezse zordur evlenmek. Belkide bu iki genc adamin ailesinin niyeti kendi baslarina evlensin biz de maddi kayiptan kurtulmus oluruz düşüncesi.

Arkadaşınız kaç yaşında?
Ona şu cinsellik bölümünde açılan bekaretle alakalı konuları bir okutun derim.
Evet evet kızlık zarı dikimi ile ilgili konuları özellikle lütfen bi okusun
Hepsi ne kadat inanmış ne kadar sevmiş neler yaşamış hepsini bi pkusun...

Beraber olduk desin madem o herseyi. Cozecekse oglan ailesine.
Ne terbiyesizlik yaaa..
Ben kapasitesizim evlenmeyi beceremiyorum, çocuğumuz olsun istiyorum, diyor.
Arkadasinizin diyecegi sey, evlenmeyi beceremedin baba olmayi mi becereceksin.

Kandırmaya çalışıyor terbiyesiz adam arkadaşını. Erkeklere güven olmaz heleki böylesi ezik birine. İlişki yaşadıktan sonra bırakmayacağı ne malum? Bu adamın sözüne güven olur mu az mantıklı olun! Dileğim hayatını mahvetmemesi kızın. Bi kere gelir insan dünyaya oda güzel şeyler yaşamak için namusu için. Bu adam düpedüz namussuzluk teklif ediyor kıza. Hayvan

Back
X