• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu isler parayla degil sirayla..!

peki hamile kaldıktan sonra kaçacaklarsa başka şehire, neden şimdi kaçmıyorlar?

Eğer arkadaşınızı gerçekten sevseydi onu ailesinin karşısında böyle bir duruma sokmayı düşünmezdi
Öyle bir aile arkadasınız evlense bile bunu hep onun yüzüne vurur
Oğullarına hiç bişey demezler suçlu kız olur
Bence direk gidip köprüden Atlasın böyle bişey yapmak yerine o daha mantıklı çünkü

Gercekten isteseydi ailesine resti ceker kabul ettirirdi. Kadinlar gibi degil erkekler.Erkeklerin ailem istemiyor ayrilalim demesi yalan once sunu bir anlayin. İsteyince cok da guzel kabul ettirip saydiriyorlar eslerini. Arkadaşının da bu kadar aptal olabildigine inanamiyorum boyle bir sey yapmak icin ne icmis olmak lazim acaba. Akil sağlığı yerinde degil cunku. Erkek arkadasi onu cinsel birliktelik icin kullanmak istiyor resmen. Kizin ailesi karsi cikar reddeder bile hatta ama kiz ailesi ile kotu olacak diye düşünmuyor erkek arkadasininki aile de onunki bostan korkulugu mu. Erkeğin ailesi evlenin yapmissiniz bir hata falan mi diyecek saniyor, elinin kiri der gecer umursamazlar bile hic umutlanmasin...bu isten vaz gecirin derhal kendini yakmasin o adam dil dokup gozunu boyayack belli...evlenecegi falan da yok kesinlikle

Evet evet kızlık zarı dikimi ile ilgili konuları özellikle lütfen bi okusun
Hepsi ne kadat inanmış ne kadar sevmiş neler yaşamış hepsini bi pkusun...

niye anlamamakta ısrar ediyorlar anlamıyorum.
bunlar bariz erkek yalanları
ortalık buna kanıp çare arayan gencecik kzılarla dolu.

allah arkadaşınıza akıl fikir versin o zaman...
aklın yolu bir...
herkes aynı şeyi söylüyor arkadaşınıza ama o bir türlü ikna olmuyorsa, yapacak bişey yok
bırakın akılsız başının cezasını çeksin o zaman...

GUNCELLEME: Arkadaşim daha evlenemedi. Problemler aynen devam ediyor.Ve bu kadar sürede iki ayrılık yaşadılar.Çocuk ailemle huzurlu olmak istiyorum demiş. 2 hafta sonra yine aramis kiz arkadasimi .Ben sensiz yapamıyorum demiş.Görüşmemiz lazim.Arkadaşimla konuşmuşlar.Ve çok şaşırdım.Arkadaşımdan bu engelleri aşmamız için cinsel anlamda birliktelik yaşamalarini gerektiğini söylemiş.O zaman ailesini dinlemeyip uzağa bile gideriz.Ailem de birşey yapamaz demiş. Şimdi problem arkadasim çok seviyor. Kafası karışık . Tabiki ben söyledim nasıl guveneceksin gidin nikah yapın dedim. Çocukta ilişkiyi yaşadıktan sonra gidip nikah yaparız demiş.Ailem engel koyar oyle.Esim 've cocuklarimin annesi olmanı istiyorum demis. Kisaca ben bu isten iskillendim.Çözemedim gerçekten ne yapmaya çalisiyor. Arkadasim da sonrasinda birakip gider diye korkuyor. Kesinlikle oyle bir hataya dusmemesini soyledim.Ama arkadasim çok seviyor.Kafasi karışık. Sizin yorumlarinizi ona okutacagim..

Bu defa problem benim degil. En yakin arkadasimin. Suan evlilige giden bir iliskisi var. Evlenecegi kisinin ailesinin durumdan haberi var.Dun arkadasim aglayarak beni aradi. Erkek arkadasi dun annesiyle konusmus.Istemeye gidelim demis. Annesi abin evlenmeden olmaz demis.(abisinin de hic evlenmeye niyeti yokmus. ) O da ben abimi beklersem hic evlenemem demis.Annesi bu isler parayla degil sirayla demis. Beni karistirma.O da ben yalniz basima yaparim, annesi de ne yapiyorsan yap demis. Simdi ikisi de beter durumda. Ne dicegimi sasirdim.Ne desem teselli olmaz.Kizin ailesi de bekliyor ne zaman gelecekler diye. Ne yapmali ? Nasil bir yol izlemeli?

Ay bu erkek müsveddesi madem nikah yapacağını söylüyor ama illa ki birliktelikten sonra.. Al gülüm; ver gülüm gibi.. Buna inanıp da arkadaşın pişman olacağı bir şey yaparsa tamamen safça bir geyiğe inanmış olur.

Arkadaşıma çocuğumuz olsun istiyorum. Bak abinin cocugu oldu.istemez misin bizim de öyle bir çocuğumuz olsun.. diye... Işte bu konuşmalar ıkna edecek onu sonunda diye korkuyorum.
Allah askina ara arkadasinin ailesini anlat. Bu kiz cidden cok saf, buna hala evet dıyorsa. Aılesı korur kızlarını.

Arkadaşıma çocuğumuz olsun istiyorum. Bak abinin cocugu oldu.istemez misin bizim de öyle bir çocuğumuz olsun.. diye... Işte bu konuşmalar ıkna edecek onu sonunda diye korkuyorum.

Abisinin çocuğu da evlenmeden önce yapılan seks neticesinde mi oldu acaba?

Ne saçma sebep.
Erkeklerin kızları yatağa atmak için çeşitli bahaneleri var biliyorum da bu kadar salakçasını ilk defa duydum.

Madem çocuğun ailesi kabul edecek kız hamile kalırsa, yalandan kızın hamile olduğunu söylesinler. Evlendikten sonra ne yaparlarsa yapsınlar.

Gerçi çocuk bunu kabul etmez adım gibi eminim. Çünkü çocuğun niyeti gerçekten evlenmek ve SAĞLIKLI, MUTLU bir yuva kurmak değil.

Arkadaşınız aklını başına alsın. Dünyada erkek mi kalmadı yahu?

bile bile lades deyip de sakın yakına taşınmayın batmış artık size zira bi sürü huyları.. bu taşıma mevzuları açıkcası bana da arsızca gelir ,kardeş de olsa sınırı olması taraftarıyım ,fakat uzun süredir birlikte olduğunuzu söylemişssiniz,yani bu durum siz ilişkiniz devam ederken de böyleymiş,sonradan olan bi durum değil,adamla başlarken kabul etmeniz ya da bu bana göre değil deyip ayrılmanız gerekir,bu saatten sonra ailevi ilişkilerini yönlendirmeniz şık durmaz ..şimdiden mutluluklar dilerim

"O kiz" demesi cok acitmistir canini... Telafisi yok.

Adam arkadaşınızla yatmanın yollarını aramış ne cahil bir bahane..

Arkadaşınız kaç yaşında?
Ona şu cinsellik bölümünde açılan bekaretle alakalı konuları bir okutun derim.

Kesinşkle beraber olmasın
Sonra daha beter ağlar durur
Ona mecbur hisseder kendisini
Tabi bu işler özgür irade kimseyi yargılamam ama eğer bi kız kendi özgürlüğünü kısıtlayacak derecede önemsiyorsa kesinlikle beraber olmamalı kimseyle buna inanıyorum..

Ne aptalca bi düşünce. Ben yedinci ve evin en kucuk cocuguyum. Ben evlendigimde bekar abim de vardi ablalarim da. Bu isler kismet isi. Ne sirasi yahu.

Ne cahilce dusunce.

Ogluna ne istersen yap diye kurtuldugunu zannediyor. Aile yardim etmezse zordur evlenmek. Belkide bu iki genc adamin ailesinin niyeti kendi baslarina evlensin biz de maddi kayiptan kurtulmus oluruz düşüncesi.

Beraber olduk desin madem o herseyi. Cozecekse oglan ailesine.
Ne terbiyesizlik yaaa..
Ben kapasitesizim evlenmeyi beceremiyorum, çocuğumuz olsun istiyorum, diyor.
Arkadasinizin diyecegi sey, evlenmeyi beceremedin baba olmayi mi becereceksin.

Kandırmaya çalışıyor terbiyesiz adam arkadaşını. Erkeklere güven olmaz heleki böylesi ezik birine. İlişki yaşadıktan sonra bırakmayacağı ne malum? Bu adamın sözüne güven olur mu az mantıklı olun! Dileğim hayatını mahvetmemesi kızın. Bi kere gelir insan dünyaya oda güzel şeyler yaşamak için namusu için. Bu adam düpedüz namussuzluk teklif ediyor kıza. Hayvan

peki hamile kaldıktan sonra kaçacaklarsa başka şehire, neden şimdi kaçmıyorlar?

Hatta hamile kalsın.
Kız olursa kv adını koysun
Erkek olursa evlenmeyen abisinin adını
Ara yumusar belki evlenebilirler.
Velahavle.

Eğer arkadaşınızı gerçekten sevseydi onu ailesinin karşısında böyle bir duruma sokmayı düşünmezdi
Öyle bir aile arkadasınız evlense bile bunu hep onun yüzüne vurur
Oğullarına hiç bişey demezler suçlu kız olur
Bence direk gidip köprüden Atlasın böyle bişey yapmak yerine o daha mantıklı çünkü

Gercekten isteseydi ailesine resti ceker kabul ettirirdi. Kadinlar gibi degil erkekler.Erkeklerin ailem istemiyor ayrilalim demesi yalan once sunu bir anlayin. İsteyince cok da guzel kabul ettirip saydiriyorlar eslerini. Arkadaşının da bu kadar aptal olabildigine inanamiyorum boyle bir sey yapmak icin ne icmis olmak lazim acaba. Akil sağlığı yerinde degil cunku. Erkek arkadasi onu cinsel birliktelik icin kullanmak istiyor resmen. Kizin ailesi karsi cikar reddeder bile hatta ama kiz ailesi ile kotu olacak diye düşünmuyor erkek arkadasininki aile de onunki bostan korkulugu mu. Erkeğin ailesi evlenin yapmissiniz bir hata falan mi diyecek saniyor, elinin kiri der gecer umursamazlar bile hic umutlanmasin...bu isten vaz gecirin derhal kendini yakmasin o adam dil dokup gozunu boyayack belli...evlenecegi falan da yok kesinlikle

niye anlamamakta ısrar ediyorlar anlamıyorum.
bunlar bariz erkek yalanları
ortalık buna kanıp çare arayan gencecik kzılarla dolu.

allah arkadaşınıza akıl fikir versin o zaman...
aklın yolu bir...
herkes aynı şeyi söylüyor arkadaşınıza ama o bir türlü ikna olmuyorsa, yapacak bişey yok
bırakın akılsız başının cezasını çeksin o zaman...

Ay bu erkek müsveddesi madem nikah yapacağını söylüyor ama illa ki birliktelikten sonra.. Al gülüm; ver gülüm gibi.. Buna inanıp da arkadaşın pişman olacağı bir şey yaparsa tamamen safça bir geyiğe inanmış olur.

Allah askina ara arkadasinin ailesini anlat. Bu kiz cidden cok saf, buna hala evet dıyorsa. Aılesı korur kızlarını.

Abisinin çocuğu da evlenmeden önce yapılan seks neticesinde mi oldu acaba?

Ne saçma sebep.
Erkeklerin kızları yatağa atmak için çeşitli bahaneleri var biliyorum da bu kadar salakçasını ilk defa duydum.

Madem çocuğun ailesi kabul edecek kız hamile kalırsa, yalandan kızın hamile olduğunu söylesinler. Evlendikten sonra ne yaparlarsa yapsınlar.

Gerçi çocuk bunu kabul etmez adım gibi eminim. Çünkü çocuğun niyeti gerçekten evlenmek ve SAĞLIKLI, MUTLU bir yuva kurmak değil.

Arkadaşınız aklını başına alsın. Dünyada erkek mi kalmadı yahu?
Arkadaşım şimdi yanimda..Okuttum yazdıklarınızi. Ya arkadaşımdan ziyade benim dostum kardeşim.. İşimi gücümü biraktim.Onunla ilgileniyorum.. Ya bir duysaniz konuşmalarını.. Bana dinletti konuşurken . Resmen ikna etmek için ne diller döküyor. Arkadaşım 25 yaşında..Arkadaşıma diyor benim önceki kiz arkadasimi da istememişti. Abisi annesine sözde onlar birlikte olmuş kiz hamile demiş. Annesi de öyle bir durum varsa hemen gidip isteriz nikah yapılsın demiş. Kizi evine davet etmiş. Ama denedik annemi demiş .Kız da sonradan onu istememis.. Işte kiz görmüş yüzünü.. Kurtarmış kendini.. Kizin abisi içinde diyo ben biliyorum onlarda evlenmeden önce yaşadılar diye .. Şok ola ola dinledim.Kufru basacaktim gerçekten.Ikna için herseyi deniyor anlayacaginiz. Arkadasimdan annesi için ayrılmışti. Annesi sütumu helal etmem demis.diye ayrılmışti en son. Şimdi kızla birlikte olup bırakmak için uğraşıyor. Hamile kalırsan kabul ederler kalmadan da kabul ederler. Ama hamilelik için sürekli diyor. Aile olmak istiyormuş..Arkadaşıma bir olayi hatirlattim. Kendi de biliyor. Fransa da yaşıyoruz. Yine böyle birşey oldu. Çocuk birakti gitti.Aile kizi başkasıyla nişanladı. Tabi ailenin haberi yoktu. Nisanladiklari da akrabaydi. Birakip giden cocuk geri geldi sonra kızla kaçtılar..Çocuğun ailesi Türk derneklerine gittiler hem bulunsunlar diye hem de aile öldürmekten konusuyorlardi. Bu durum bayagi kötü bir süreçti. Sonra nasıl çözüldü dernekler sayesinde arabulucuk yaptılar.. Ama kizin kiz kardeşini de o nisanladiklari akrabaya verdiler. . Benim arkadaşımın ailesi de çok ama çok büyük problem çıkartır doğal olarak. Bence de ailesi zaten kabul etmez. Arkadaşım sizin söylediğiniz ailesine birliktelik yaşandığını şöyle demis.. O ne demiş sizce öyle olmaz.. inanmazlar.. Arkadaşım gorusmeyecek. Yani umarım.. Gorusurse yaşayıp çıkar.. Cunku onun arkadaşının evinde gorusuyorlardi. Ben elimden geleni yaptim. Ablasina konuştum. Annesine soyleyemedim.

Ablasi ilgilenecek. Tabi ben de rahat birakmam. Nikah yapmıyor. Ya bir de kaçacak bir yer yok. Paris dışına kacalim demiş. Arkadaşıma şimdi cinsellik bölümünü açıp orayı da okutacagim. Ablasina soylemem iyi oldu.. içim rahat.

Arkadaşım şimdi yanimda..Okuttum yazdıklarınızi. Ya arkadaşımdan ziyade benim dostum kardeşim.. İşimi gücümü biraktim.Onunla ilgileniyorum.. Ya bir duysaniz konuşmalarını.. Bana dinletti konuşurken . Resmen ikna etmek için ne diller döküyor. Arkadaşım 25 yaşında..Arkadaşıma diyor benim önceki kiz arkadasimi da istememişti. Abisi annesine sözde onlar birlikte olmuş kiz hamile demiş. Annesi de öyle bir durum varsa hemen gidip isteriz nikah yapılsın demiş. Kizi evine davet etmiş. Ama denedik annemi demiş .Kız da sonradan onu istememis.. Işte kiz görmüş yüzünü.. Kurtarmış kendini.. Kizin abisi içinde diyo ben biliyorum onlarda evlenmeden önce yaşadılar diye .. Şok ola ola dinledim.Kufru basacaktim gerçekten.Ikna için herseyi deniyor anlayacaginiz. Arkadasimdan annesi için ayrılmışti. Annesi sütumu helal etmem demis.diye ayrılmışti en son. Şimdi kızla birlikte olup bırakmak için uğraşıyor. Hamile kalırsan kabul ederler kalmadan da kabul ederler. Ama hamilelik için sürekli diyor. Aile olmak istiyormuş..Arkadaşıma bir olayi hatirlattim. Kendi de biliyor. Fransa da yaşıyoruz. Yine böyle birşey oldu. Çocuk birakti gitti.Aile kizi başkasıyla nişanladı. Tabi ailenin haberi yoktu. Nisanladiklari da akrabaydi. Birakip giden cocuk geri geldi sonra kızla kaçtılar..Çocuğun ailesi Türk derneklerine gittiler hem bulunsunlar diye hem de aile öldürmekten konusuyorlardi. Bu durum bayagi kötü bir süreçti. Sonra nasıl çözüldü dernekler sayesinde arabulucuk yaptılar.. Ama kizin kiz kardeşini de o nisanladiklari akrabaya verdiler. . Benim arkadaşımın ailesi de çok ama çok büyük problem çıkartır doğal olarak. Bence de ailesi zaten kabul etmez. Arkadaşım sizin söylediğiniz ailesine birliktelik yaşandığını şöyle demis.. O ne demiş sizce öyle olmaz.. inanmazlar.. Arkadaşım gorusmeyecek. Yani umarım.. Gorusurse yaşayıp çıkar.. Cunku onun arkadaşının evinde gorusuyorlardi. Ben elimden geleni yaptim. Ablasina konuştum. Annesine soyleyemedim.
Dahada yapacak bişey yok. Arkadaşınız gerizekalıysa adamla beraber olur gerizekalı değilse terkeder gider bu kadar...

Dahada yapacak bişey yok. Arkadaşınız gerizekalıysa adamla beraber olur gerizekalı değilse terkeder gider bu kadar...
Yapmayacagim dedi ama guvenemiyorum.Cunku söyleyiş sekli ıkna etmedi beni.. Ve birşeyi daha söyledi tabi bunu ablasina anlatamam.Su an saskinim. Arkadaşının evinde gorusmuşler arkadaşı salondaymis. Odada konuşmak istemiş.. Çok utanıyorum yazmaktan özür dileyerek parmakla zorla bozmaya çalışmış.Çığlık atınca korkmuş geri çekilmiş. Burdaki binalar ince duvarli.. Bir fransız ses duysa hemen polise haber veriyorlar. . Bazen yaşamış olabilir mi de dusunmuyor degilim.. Arkadaşı gelmiş falan. Ya nasıl güveniyorsun halen dedim. Ama yaşayıp da yine bana gelirsen hiç gelme dedim. Dedim ama içim kötü oldu. Ailenin yüzüne nasıl bakacaksın dedim. Ya hamile bırakacağını sanmıyorum onda o yürek yok. Ama istediğini alıp kullanabildiği kadar kullanacak. Sürekli erteleyecek herşeyi. Ben artık elimden geleni yaptim.Yapmayacağım dedi. Değerli yorumlariiniz içinde teşekkür ederim.Çok ama çok faydası oldu inanki..

Ya birak tatlim. Adam resmen kizi yataga atmak icin uydurmus bunu bir yerinden.. Abaza ne olacak.

Eger arkadasin sazansa bunu yer. Madem annesi istemiyor gitsin baskasini bulsun. Sanki baska adam yok. Zaten bunun ki adam bile degil ya neyse.

Ya birsey daha dicemde korkarim ban yerim.

Gunumuz kizlari ne kadar saffffff ya.

Yapmayacagim dedi ama guvenemiyorum.Cunku söyleyiş sekli ıkna etmedi beni.. Ve birşeyi daha söyledi tabi bunu ablasina anlatamam.Su an saskinim. Arkadaşının evinde gorusmuşler arkadaşı salondaymis. Odada konuşmak istemiş.. Çok utanıyorum yazmaktan özür dileyerek parmakla zorla bozmaya çalışmış.Çığlık atınca korkmuş geri çekilmiş. Burdaki binalar ince duvarli.. Bir fransız ses duysa hemen polise haber veriyorlar. . Bazen yaşamış olabilir mi de dusunmuyor degilim.. Arkadaşı gelmiş falan. Ya nasıl güveniyorsun halen dedim. Ama yaşayıp da yine bana gelirsen hiç gelme dedim. Dedim ama içim kötü oldu. Ailenin yüzüne nasıl bakacaksın dedim. Ya hamile bırakacağını sanmıyorum onda o yürek yok. Ama istediğini alıp kullanabildiği kadar kullanacak. Sürekli erteleyecek herşeyi. Ben artık elimden geleni yaptim.Yapmayacağım dedi. Değerli yorumlariiniz içinde teşekkür ederim.Çok ama çok faydası oldu inanki..
Yok bu kiz verici, adam da alici. Birak ne yaparsa yapsan, kopekler gibi pisman olsun. Sonra sana gelsin ahhh kafam diye aglasin. Parmakla bozmak ne ya. Hakkatten arkadasinin sevgilisi öküzmus.

Arkadaşınız 25 yaşında ama aklı başımda değil.
Sizşn yerinizde olsam annesine ve ablasına anlatırım durumu. Çocukları bile bile ateşe yürüyor sahip çıksınlar.

Amannnnnn o ne demek yaa içim bir tuhaf oldu.
Bu herif korkak, kaypak evet bir de üstüne sapık mı?
Ne demek parmakla bozmak oy oy.

Yok bu kiz verici, adam da alici. Birak ne yaparsa yapsan, kopekler gibi pisman olsun. Sonra sana gelsin ahhh kafam diye aglasin. Parmakla bozmak ne ya. Hakkatten arkadasinin sevgilisi öküzmus.

Arkadaşınız 25 yaşında ama aklı başımda değil.
Sizşn yerinizde olsam annesine ve ablasına anlatırım durumu. Çocukları bile bile ateşe yürüyor sahip çıksınlar.

Kesinlikle haklısınız. Arkadaşımda da var o istek. Belli ediyor konuşmalarından. Ama ben normal konusuyorum hanı olabilir 25yasindasin normal böyle hissetmen ama adam gibi biriyle evlenip yaşaman daha iyi olur . Sonra çok pisman olacaksın dedim.. Ya üstelik arkadasimdan para da istiyor. İhtiyacı olunca o da veriyor. Yani sağlam yere kapak atmış. Kafayı yedim. Ablasina anlattım. Annesine böyle bir durumu anlatamam. Nasıl denir ki. Ablasiyla daha arkadas gibiyiz. Ben anlattım ona. Annesiyle o konuşacak. Ama arkadasim kafaya koymuş gibi. . Çocuk ,aile laflarını duyunca eridi. Onunla kurduğu hayaliydi bu ki herkes kurar sevdiği insanla da ama bu göz göre göre yakacak kendini.Allah sonunu hayır etsin.

okudum okudum ama yazacak bir şey bulamadım. arkadaşınız kullanıldığının farkında değil galiba;? Allah akıl versin yardımcısı olsun ne diyeyim. Bir adamla sırf evlenelim diye cinsel ilişki yok hamile kalayım nedir bunlar ? umarım şakadır...

Ablasi ilgilenecek. Tabi ben de rahat birakmam. Nikah yapmıyor. Ya bir de kaçacak bir yer yok. Paris dışına kacalim demiş. Arkadaşıma şimdi cinsellik bölümünü açıp orayı da okutacagim. Ablasina soylemem iyi oldu.. içim rahat.
Sen o kafadız arkadaşınla alakanı kessene böyle cahil insanlarla muhattap olmayın cinselliğe ikna olmaya çalışmak nasıl bir mantıktır..

Back
X