- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Cok ılgınc ya bıazcık yıyıp yatmayı dene bence dıkkatını baska taraflara cek ne denır bılemedım :)
Artik cok gec bitti bile :)
Gece kalkar yerdim yine
Amaan can bogazdan gelir yee . Afiyet olsun bn hc yiyemiyorum iki gundur hastaliktan benm.yerimede ye
Ben kendimce önlemler aldim. Canim ne isterse yemiyorum artik.
Mesela canim tatli istiyorsa fazla şekerin vucudumda yaptigi yikimlari dusunuyorum aklima geldigi an yemiyorum baska seylerle oyalanmaya calisiyorum.
Patates kizartmaktansa agzina bi parca sos yada tuzlu birsey koyun iradenize hakim olmaya calisin.
İşlenmis gidalardan uzak durmayi beslenme bicimi haline getirin evinize o tarz yicekler sokmayin.
Cok agir bir sekilde grip atlatmaya calisiyorum midem bulaniyr o yuzden yemek.yiyemiyrum ama cok açımNeyin varki canim ?
Iştah kesecek kadar
Cok agir bir sekilde grip atlatmaya calisiyorum midem bulaniyr o yuzden yemek.yiyemiyrum ama cok açım
Yok sadece bugun corba ictim aksam onu da zar zor yiyesim de cok vardi ama yiyemedim tabakta kaldi yarisi ilac vardi evde mide bulantisi icin ondan ictim ama gecirmedi ihlamur falan da ictim yok hcbsey yaramadi Allah nasip ederse insallah yarn doktora gidicemBir kaynana atasozu der ki.
Migdeni aç birakma öbür tarafta senden hesap sorat :)
Benim bulantima nane limon cok iyi geliyor once onu icim migden rahatlayinca biseyler yiebilirsin :)
Hafif olmasi daha iyi 2 gundur yemiyosan birden yuklenme
Yok sadece bugun corba ictim aksam onu da zar zor yiyesim de cok vardi ama yiyemedim tabakta kaldi yarisi ilac vardi evde mide bulantisi icin ondan ictim ama gecirmedi ihlamur falan da ictim yok hcbsey yaramadi Allah nasip ederse insallah yarn doktora gidicem
Troid gebeliğe engel olabiliyor. .
Hipotiroidi hastayım. .
Bende iştahım açılıyor adet öncesi. .
Genel bir hormon testi yaptırırın . .
Bebek için doktora gittiniz mi?
Hepimizin bildigi uzere bayanlar regl olmadan once şeker çikolata krizlerine girerler...
Bende ise farkli...
Yumurtlama gunumu gectikten sonra agzima şekerli hiçbirsey atamam migdemi bulandiriyor regl bitene kadar bu boyle...
Ee sorun ne diceksiniz sorun şu..
Yumurtlama gunumden reglime kadar devam eden TUZ ,SOS , ACI krizleri...
Oyle boyle degil soslu tuzlu acili yemekler asiri derece tuketiyorum. Durduramiyorum kendimi. Gecenin bu saati ve ben patates kizartiyorum bol ketcap ve acı soslu.
Aciktigim icin degil canim sosss ve tuz istedigi icin yaptim.
Annemde troit var bende de zaman zaman yukseliyo. Acaba regle kadar gecen surede bu soslu tuzlu yedigim iyotlu tuzlar benim troitimi yukseltiyomudur.
Belkide ondan bebegim olmuyo.
Çok sacmaladim ama aradaki iliskiyi umarim anlayabilmişşinizdir.
Boyle bir durum yasayan varmı tuz sos acı krizlerinden biktim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?