benim kendi ailemde bana hiç bişey almadı:))) kaynanam sağolsun ufak bişiler aldı. uzaktaydım zaten. aileme yıllaca destek oldum. ama ailem bana bişey almadı. gelinimize ise ohoooo:))) bana almadıkları herşeyi ona aldılar. ben çalıştığım için..çalışmak da suç.... para kazanıp yıllarca ailene vermek de suç... iş muhtaç olmak durumu değil... bunlar hediye iye alınır muhtaç olduğun için değil. gerçi benhiç problem yapmadım da zaten istemedim de bişey. kafalarına göre gidip almalarındansa... genellikle nişanlı dönem pek kalıcı gibi gelmez insanlara. düğün yaklaştıkça alınır bazı şeyler merak etme. geçenlerde bu durumu babamın yüüzne vurdum ama çok içine oturmuş. hem de öyle bi oturmuş ki.... şimdi sana bişeyler alcam diyo. bir kuruşlarını istemem. zaten düğün yapacakla. kız tarafının durumu iyi değil. yazık ama çok iyi insanlar. ama ben onların kızlarıyım ve yıllarca bu eve destek oldum. bir çorabı da mı hak etmedim... anneme de söyledim. neymiş bana elbise almazsa çok üzülürmüş. anne dedim şimdi mi aklına geldim. benim düğünümde almadın da şimdi mi alıyorsun?? saol deim, ben paramı ayarladım kendim alırım. siz zaten dünya kadar borca girecesiniz... o sebeple kimseden beklentiniz olmasın.. almışlar almamışlar çok dert etmeyin...
Son düzenleme: