• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu iste bir yalan var gibi geliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Dun bisuredir gorustugum kisiyle bi konusmamiz olmustu, ben cok olumlu konusmamistim, biraz elestirmistim kendisini. Neyse ertesi gunu sabah aradi yani hergunku rutin aramasiydi. Ben de biraz ona karsi kirik oldugum icin o anda acmadim, canım sıkkındı. Ben geri donmeyince donene kadar aramaz, nasilsa gormustur diye. Aksamki konusmadan dolayi acmak istemedigimi dusunup icerlemis ve gun icinde de birdaha aramadi. Neyse ben aksam 9 da aradim telefonu kapaliydi. 11 e kadar birkac kez aradim hep kapaliydi. Hastalanmistim bir de msj attim onu haber verdim.

Sabah acinca gorur dedim ama sabah ta aramayinca sabah ben aradim, mesajlarin gitmedigini soyledi, nasil gitmez 3 tane msj di dedim,iletim raporu geldi mi sana dedi, iletim raporu kapaliydi benim yani ulasip ulasmadigini anlayamadim. Neyse telefonun kapaliydi dedim, 11 de kapattim evet dedi, 9 dan 11 e kadar aradim seni dedim ama israrla kapatmadigini soyluyor...Gercekten suphelendim yani telefonuna herzaman ulastigim, bozukluk olmayan telefon nasil kapali oluyor 2 saat boyunca ama o kapatmadigini soyluyor...

Umarim bi isler cevirmemistir..Benim tek istedigim guzel guzel anlasmak ama malesef dusundugum seylere bakin ya. Neyse telefonda hastaligimla ilgilendisoyle yap ye ic falan, ararim tekrar dedi kapattik..

yok canımmm.okadarr pimpirikli olmaa.hatlarda sorunn wardırr belkiii

yok canımmm.okadarr pimpirikli olmaa.hatlarda sorunn wardırr belkiii

ya turkcell de oyle kolay kolay sorun olmaz, kapatmis telefonunu neden kapatmadim diyor offf neden
aklima bisuru sey geliyor

canım takma bu kadar.
belki mesaj kutusu doludur ?
hem önce o aramış sen açmamışsın sonra tabiki senin aramanı bekleyecekti. neyse bence sorun yapma bu kadar.

canım takma bu kadar.
belki mesaj kutusu doludur ?
hem önce o aramış sen açmamışsın sonra tabiki senin aramanı bekleyecekti. neyse bence sorun yapma bu kadar.

evet ama iste 9 dan itibaren aradim kapaliydi resmen ama degildi diyor
hic telefonunu kapatmiyordu
bana icerledigi icin kapattiysa sorun yok
ama ya baska bisebeptense

kim olursa olsun her daim şüpheyle davran erkek kısmına güven olmaz taki seni ailesi

ile görüştürmek isteyene dek ,(değer verdiğini anlarsın kim ,kimler,ne nasıl,aile içinde)

şu olabilir * telefonu başka biri kurcalamıştır ( herhalde başka bir kız) ya evin içinden yada dışarıda

yada bilerek yalan söylüyor tepkini ölçmek için​
:sinifsinif:

ne olabilir ki başka sebep? telefonunu kapatıp çapkınlığa mı gitti diye düşünüyorsun?

2 saat telefonu kapalı idi diye bu kadar büyütmeye ne gerek var ki...
Telefonu çekmiyordur belki
Daha yeni tanışıyorsunuz herşeyi bu kadar düşünürsen ooo yandın

Eeee sende onun telefonunu açmamışsın, demekki kırılmış adam. Biraz kapris yapmış. Bence boşuna irdeleme olayı.

Eeee sende onun telefonunu açmamışsın, demekki kırılmış adam. Biraz kapris yapmış. Bence boşuna irdeleme olayı.

evet sen cozdun olayi bence
ama hemen de kırılması gereksiz ya
simdiki erkekler boyle galiba

o en ufak senin tribinde telefonu kapatıp, ısrarla kapalı değildi diyorsa,
sen hemen çapkınlığa yoruyorsan
bu ilişkiden pek bi hayır yok bunlar çok basit şeyler
bu kadar büyütmeyin Allah başka dert vermesin

canım sana kızgın olduğu için telefonu kapatmış olabilir,
olay fazla uzamasın,küskünlük olmasın diyede kapattığını itiraf edemiyordur
aklıma ilk gelen bu oldu

ama canım bilemiyorum,önceki konunuda okumuştum
tam sevgili değil gibisiniz,yani normal bir arkadaş gibisiniz
farklı illerdesiniz,çok sık telefonda konuşmuyorsunuz,paylaşımınız az gibi geldi
ondan kaynaklı tabi
o yüzden banada hayırlı gelmedi bu ilişki

sizi bir kere aramış açmamışsınız..

cevap gelmeyince insan bir iki defa daha arar.. sonrasında mesaj atar.." aradım hayatım cevap vermedin. görünce beni ara" diye..

anladığım kadarıyla pek size düşkün birisi değil..

iki saat kapalı olması durumu ise, size kapris yapıyormu başka birşeymi, bilemiyorum ama, kapris erkeğe değil bayana yakışır..

kaprisli erkekten kaçar adım uzaklaşılmalı..

çünkü çok çektirir..

hersey olabılır
hattın kendı ustune ıse ogrenebılırsun mesaj gıttımı gıtmedımı
ayrıca telefon cekmedındede kapalı gıbı oluyo ama onuda sen anlarsın bı sure oylece telde beklıyosun cunkuq

erkeği bıktırma yöntemleri sanırım bunu bir erkek yazmış

sürekli kontrol et, mesaja 3 dk dan uzun sürede cevap veriyorsa ne yapıyorsun kiminle konusuyorsun diye sorguya al, beraberken 'şu kıza mı baktın sen, evet evet baktın' diyerek suratını as hatta kavga çıkar.. Eminim filistin askısına as beni diye yalvaracak :) tabi seviyorsa :D:roflol::kahve:

bence de çok irdeleme... kırılmış demek ki kapatmış telefonu... sorun devam etmesin diye de kapatmadım filan demiştir...

güvenme elbet ama bu kadar küçük şeyleri de sorun etme ; sadece takip et...

Bence trip yapıyor canım. Ortadabir yalan yok. Sen sabah açmamışsın. Oda kapatmış ama sana kırgın olduğu belli olmasın pek diye 9 dan beri kapalı oldunu demiyor. Keşke iletim raporlarını açsaydın cnm. İçini ferah tut. Karşılıklı nazlanmışsınız kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

sizi bir kere aramış açmamışsınız..

cevap gelmeyince insan bir iki defa daha arar.. sonrasında mesaj atar.." aradım hayatım cevap vermedin. görünce beni ara" diye..

anladığım kadarıyla pek size düşkün birisi değil..

iki saat kapalı olması durumu ise, size kapris yapıyormu başka birşeymi, bilemiyorum ama, kapris erkeğe değil bayana yakışır..

kaprisli erkekten kaçar adım uzaklaşılmalı..

çünkü çok çektirir..

Ama daha bir süredir beraberlermiş canım ya. Olur böyle. Şimdi anladığım kadarıyla karşıı tarafta hemen yelkenleri suya indirmek istemiyor olabilir. Bence ilişkinin başında böyle devam etmesi güzel. Benimkide böleydi. Çok sinir olurdum. Ama sonradan tam istediğim kıvama geldi. Zamanla alakalı bir mesele telefon kapalıykende zırt pırt aramak bence. Benimki telefonum kapalıyken artık direkt evi aruyor. Bide sitemli msj yollayıp kendininkini kapıyor. Gelecekkorkusunun görüştüğü kişi olay bu noktaya kadar uzamasın diye ısrarla telefonu kapatmadığını iddia etmiş olabilir. Bide canım. Bence çok fazla suyunu çıkartmadan güvenmek lazım. Bi güven bakalım ne olacak? Navb arkadaşıımız bir yerde dmeişti hiç bir yalan gizli kalmaz diye. Varsa eğer bir yalan mutlaka çıkar kokusu. En azından böle bir durum olursa adam sana çıkıpta diyemez yani sen bana en başından güvensizlik yaptın şöle böle diye. Hayır yaşadım böle bişeyde ondan diyorum. Bölesi daha beter oluyor. Haklıyken haksız oluyosun. Çok uzattım kusura bakma olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
eleştirilerin işine gelmemiş, üstüne bi de telefonu açmayınca kapris yapmış. bi daha yapma diye seni hizaya getiriyor aklınca. görüşüyoruz dediğin birinin çapkınlık yapması seni neden bu kadar ilgilendiriyor ki hem?

biz kadınlar hemen sahiplenmeye kalkıyoruz.

Belkide gerçekten kapatmamıştır. benim başımada geliyo kapatmadığım halde arayanlar ulaşamıyo bna
Ama bilerek de yapmış olbilir açık açık konuşmalısın bence

Back
X