• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işte birinin parmağı var !

Denetimli serbestliği varsa ve hala kullanıyorsa kesin içeri girer. Ama konumuz bu değil, konumuz senin uzaklaştırma alman. Bu adam bağımlı ve bana zarar verecek demen yeterli.
Yapamam ortada bı olay yok .olsa zaten direk polisi eve cagiricam.ben nasıl yapacam boyl bişi . sonra hicbisi olmasa bana bela olmucagi varsada olur arrik bunu yapınca.

Bir an önce boşanman lazım. Bu ilk konun değil bu durumla alakalı. Gençliğini heba ediyorsun, çocuğuna da yazık. Bu tür maddeler kullanan bir babası olacağına olmaması daha iyi olur bence.

Aklı başında ve olgun olduğunun izlenimini alıyorum konularında. Böyle insanlar için hayatından ödün vermemelisin.

Bir an önce boşanman lazım. Bu ilk konun değil bu durumla alakalı. Gençliğini heba ediyorsun, çocuğuna da yazık. Bu tür maddeler kullanan bir babası olacağına olmaması daha iyi olur bence.

Aklı başında ve olgun olduğunun izlenimini alıyorum konularında. Böyle insanlar için hayatından ödün vermemelisin.
Tşk ederim.bu iş bitti zaten ben ailemdeyim şuan.alistira alıştıra bosanicaZ şimdi dava açarsam iş inada biner bırakacağı varsada daha çok bela olur.gecen yıl dava açtığımda aldım boyumun ölçüsünü.simdi planlı hareket etmem lazim

Denetimli serbestliği varsa ve hala kullanıyorsa kesin içeri girer. Ama konumuz bu değil, konumuz senin uzaklaştırma alman. Bu adam bağımlı ve bana zarar verecek demen yeterli.

Öldürülen ve kaçırılan kadınların çok büyük kısmı bu uzaklaştırma cezasını almış kişiler.

Tam korunma sağlanmıyor maalesef.

Belki eli bıçaklı olmayan bir erkeği bir müddet evden uzaklaştırıp kafa dinlemeye yarar bu ceza, hepsi bu.

her kocası esrr içen karısı bosasaydi dünyada evli kalmazdı dedi
Adam kendi yaptığını doğru göstermeye çalışıyor oha.
Ablacım sor buradaki insanlara, kaç tanemizin sevgilisi/nişanlısı:kocası esrar içiyordur? Ben onların yerine cevap vereyim, hiç. Çünkü normal değil. Bir erkeğin yada kadının keyif verici madde içmesi bana göre normal değil. Hayır yani bir kere amaç ne? Yanlış düşünüyor olabilirim, zira ben sigara dahi kullanmam. Sigarayı bir nebze normal görüyorum ama bunu normal görmüyorum.
sözde bu ttrbaci eşime demiş bı kadın seni sormuş burda mı alıyor sarı sacli bı kadın demiş .
Gündem değiştirmeye çalışıyor, üste çıkmaya seni sindirmeye konuyu asıl konudan uzaklaştırmaya çalışıyor. Net.

Öldürülen ve kaçırılan kadınların çok büyük kısmı bu uzaklaştırma cezasını almış kişiler.

Tam korunma sağlanmıyor maalesef.

Belki eli bıçaklı olmayan bir erkeği bir müddet evden uzaklaştırıp kafa dinlemeye yarar bu ceza, hepsi bu.

İyi o zaman öldürüleceği günü beklesin konu sahibi anasının evinde oturup ne diyeyim.

'her esrar içen bosansaydi,dünyada evli insan kalmazdi'
Allahım ne kadar klişe bir laf.
Benim de ot kullanan sevgilim kullanmayan insan olmadığını, sadece hoş karşılanmadığı için diğer insanların gizlediğini iddia ederdi. Kendi arkadaş çevresi de böyle insanlardan oluştuğu için ciddi ciddi buna inanırdı. Senin eski koca da etrafındaki boş , otçu hapci arkadaşlarına bakıp bakıp herkese genelliyordur.
Allah kurtarsın karpuz inşallah tez zamanda.
Başka başka paranoyalarla gelmese bari

Allah korusun. Allah evladına bağışlasın.

Şu an gelip gitmiyor, tehdit etmiyor. Kışkırtmanın manası yok.

Oldurecekse engel olmuyor o karar bunu demek istiyorum .
Hiç bir şey yapmaması da engel olmaz ama.

Adamın denetimli serbestliği varmış. Şu an kullanıyorsa zaten yakalandığı anda denetimli serbestlik yanar cezaevine girer.

Hiç bir şey yapmaması da engel olmaz ama.

Adamın denetimli serbestliği varmış. Şu an kullanıyorsa zaten yakalandığı anda denetimli serbestlik yanar cezaevine girer.

Her yazdiginiza muhalif gibi oldum kusura bakmayın ama bu günlerde yargıya inancım hiç yok. Yaşadıklarımdan dolayı.

Bir şey oluyor çıkıyorlar o hücreden , Yine can yakiyorlar.

Dediklerini umursama hangi kafa da söylediği belli değil.Kendi kafasında da kurmuş olabilir babasının sözlerini torbacı olayı.Biliyorum zor ama çok muhattap olup canını sıkma bu pislik için.Allah yardımcın olsun.

Adam kendi yaptığını doğru göstermeye çalışıyor oha.
Ablacım sor buradaki insanlara, kaç tanemizin sevgilisi/nişanlısı:kocası esrar içiyordur? Ben onların yerine cevap vereyim, hiç. Çünkü normal değil. Bir erkeğin yada kadının keyif verici madde içmesi bana göre normal değil. Hayır yani bir kere amaç ne? Yanlış düşünüyor olabilirim, zira ben sigara dahi kullanmam. Sigarayı bir nebze normal görüyorum ama bunu normal görmüyorum.

Gündem değiştirmeye çalışıyor, üste çıkmaya seni sindirmeye konuyu asıl konudan uzaklaştırmaya çalışıyor. Net.
Aynen öyle yaptığı şeyi normalleştirmeye çalışiyor .sadece esrr değildi ki başka şeylerde vardı onları bıraktı esrr 'ra sardı bu kez .ben onunla defalarca konuş tüm çocuğumuza kötü örnek oluyosun.ua sen hicmi dusunmuyosun bu çocukta ya bu illete girer diye.ama yaptığı pislikten vazgeçmedi.simdi ne hali vsrsa görsün.....gündem değiştirmeyi bende fark ettm yemezler iste

Aynen öyle yaptığı şeyi normalleştirmeye çalışiyor .sadece esrr değildi ki başka şeylerde vardı onları bıraktı esrr 'ra sardı bu kez .ben onunla defalarca konuş tüm çocuğumuza kötü örnek oluyosun.ua sen hicmi dusunmuyosun bu çocukta ya bu illete girer diye.ama yaptığı pislikten vazgeçmedi.simdi ne hali vsrsa görsün.....gündem değiştirmeyi bende fark ettm yemezler iste
Boşver işte kımıl zararlısı kocanı.
Ayrıca davayı şimdi açma, o senin ona dönmeyeceğinden emin olsun, dik duruşunu sergilediğini görsün o da yavaş yavaş vazgeçsin öyle davayı aç.. Şimdi inadına yaptığını düşünür daha da hiddetlenir.

Dediklerini umursama hangi kafa da söylediği belli değil.Kendi kafasında da kurmuş olabilir babasının sözlerini torbacı olayı.Biliyorum zor ama çok muhattap olup canını sıkma bu pislik için.Allah yardımcın olsun.
Babasını ben çok severdim de onada inancım kalmadı.cunku babası benimle konuşmaya geldiğinde aramızda bı konusma geçti bana dedidiki ,ee sen evde yoksun bu eşyaları ya satarsa ,bende dedim satarsa satsın eşyamı kaldı gözümde hepsi kapkara oldu bende,eee babasıda ona demiski karın demiş eşyaları saatti.ben böyle bişi demedimki ona neden bana iftira attı ben anlamadım

Boşver işte kımıl zararlısı kocanı.
Ayrıca davayı şimdi açma, o senin ona dönmeyeceğinden emin olsun, dik duruşunu sergilediğini görsün o da yavaş yavaş vazgeçsin öyle davayı aç.. Şimdi inadına yaptığını düşünür daha da hiddetlenir.
Bende öyle düşünüyorum 🙏 sevindim benimle aynı düşüncede olmana.bazilari hemen dava aç diyor bana.ama kocamı ben tanıyorum inada biner asla bosanmaz bela olur bana .alıştıra alistira bosanicam ondan

Back
X