- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Kararlı olman çok iyi olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasadiklarimdan geliyor bu güven . beni artık hicbisi korkutamaz 3 yılda neler yasadimi nelerle savastigimi bitek ben bilirim.eski halimle şimdiki halim asla bir değil.eskiden çok ağlar sizlardim ama şimdi oda beni biliyor en ufak bi tehlike sezersem onu neler yapabilicegimi .ben sevdiğim adamı öldürmeyi bile düşündüm uykusunda biliyomusunuz. Ama çocuğum var diye yapamadım.ama bu ömrüm boyunca yapamayacağım anlamına gelmiyor.ben yanarsam hepsini yakarım yemin olsun yaparım bunuSizdeki bu cesaret adamın bir şey yapmayacağına güven nereden geliyor merak ediyorum gerçekten.
Bence de böyle yapmalısın. Yani en azından senin onu artık sevmediğine, istemediğin ikna olmalı. Şimdi açarsan işi inada bindirdi, blöf yapıyor diyip çirkefleşecek.Bende öyle düşünüyorumsevindim benimle aynı düşüncede olmana.bazilari hemen dava aç diyor bana.ama kocamı ben tanıyorum inada biner asla bosanmaz bela olur bana .alıştıra alistira bosanicam ondan
Haklısın abla ,abla diyorum sanirm benden büyüksün, herşey planlı bı sekilde olmalı yoksa bu işin olacağı yokBence de böyle yapmalısın. Yani en azından senin onu artık sevmediğine, istemediğin ikna olmalı. Şimdi açarsan işi inada bindirdi, blöf yapıyor diyip çirkefleşecek.
Aaayy yok ne büyüğü. 22 yaşındayım ben, ergenim daha.Haklısın abla ,abla diyorum sanirm benden büyüksün, herşey planlı bı sekilde olmalı yoksa bu işin olacağı yok
Çok özür dilerrim :) sanki ablacım yazmistin.büyüksun diye düşündümAaayy yok ne büyüğü. 22 yaşındayım ben, ergenim daha.![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım benim, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın :)
Bende 24 yasindayim ,dAaayy yok ne büyüğü. 22 yaşındayım ben, ergenim daha.![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım benim, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın :)
AynenUyuşturucu kullanmaktan hepsinin beyni yanmis
Yok asla donmemAdam esrarı çekip sizi aramış sanırım kurduğu cümlelere bakarsak.Ha ama sağlam kafayla bunları söylüyorsa o çok daha kötü.Zırvalamış.Dik dur sakın geri dönme o herife.
Aynen kolay olmucak anlaşıldı .dünden beru arıyor açmıyor umBırakmayı düşünmüyor yani? Ne zararım var sana içeyim diyor? Bence de sakın dönme, içip içip saçmalayacak.
çok tşk ederim Allah razı olsunRabbim yardımcın olsun kardeşim![]()
Amin tsklerAllah yardimcin olsun tez kurtul bu adamdan
Herkes sızı manipüle etmeye calısıyor aileniz esınız vs. Yılmayın madde bagımlı sı duzelmez Allah korusun sıze ya da Cocugunuza zarar bile verebilir madde kullanmıs haliyle. Herkes yoluna skmayın canınızı Allah buyuk evdekiler sindirmeye calısıyor mı halaDün gece eşim aradı ,bana aynı basliktaki gibi dedi,her kocası esrr içen karısı bosasaydi dünyada evli kalmazdı dedi ,babasıda bana iftira atmış sözde ben babasına demisimki oğlun evdekileri sattı ,,ben kp severdim ama neden oğlunu bana karşı kışkırtmaya çalıştığını anlamadım zaten oğlu bağımlı birbirimizi öldürelim istiyor ben anlamadım.herneyse kp arayıp hesap sormayı düşünmüyorum .ne diyorsalar desinler ben uğraşamam bununla.haa bide bana diyorki sen torbaciya gidip benim esim sizdenmi alıyor maddeyi dedinmi ,,sen benimle dalgamı geciyosun benim ne işim olur senin torbacilarinla dedim ( gerçekten öyle bişi olmadı ben nerden biliyim onun torbacilarini) bı gece dışarı çıkmıştık bana gösterdi bunlar napıyor gece yarısı neden bekliyorlar caddede dedim ,önüne bak onlar torpaci dedi,, geceydi zaten adamların yüzünü bile görmedim ki ben ,gorsem bile ne işim var onlarla benim,sözde bu ttrbaci eşime demiş bı kadın seni sormuş burda mı alıyor sarı sacli bı kadın demiş . ( Sarı sacliyim bende) bende dedim ben değilim isimde olmaz seninlede olmaz dedim, bı baktım telefonda ağlamaya başladı , ben sana naptim ben bitek kendime zarar verdim sen benim hicmi kalbimi kırmadın ben sana söylemedim bile dedi.bosuna uğrasma kimsenin parmağı yok bu iste bence bunlarıda kendin uyduruyorsun dedim,bizden olmaz artık benim geçmişten bugüne kadar sindiremedim çok olayimiz oldu senin le dedim oğlumuz var beni kendine düşman etme sonra şarjı bitti heralde telefon kapandı sonra gece yarısı yine aradı açmadım durmayinca telefonu uçak moduna aldım.anlasildi zor günler beni bekliyor yine ,ben herşeyi göze aldım ister kadın cinayetine kurban gideyim ister başka bişi olsun ben bu adama asla dönmem bu iş bitti,ben yanarsam hepsini yakarım ya adam gibi hayatımdan çıkar yada sebebi olurum
Annem çok değişken bı kadın bı bakıyorum seni göndermem diyor bı bakıyorum en kotu koca bile herkezden iyidir gibi laflar ediyor.buaralae damadı kıymete binmiş o çok iyi biri falan dedigi an suss diyorum onunla ilgili en ufak bişi konuşma diyorum.cunku sonunu nereye baglicaginu biliyorum.artik arasada esim söylemiyorum ,kafası karışmasın diye.Herkes sızı manipüle etmeye calısıyor aileniz esınız vs. Yılmayın madde bagımlı sı duzelmez Allah korusun sıze ya da Cocugunuza zarar bile verebilir madde kullanmıs haliyle. Herkes yoluna skmayın canınızı Allah buyuk evdekiler sindirmeye calısıyor mı hala