• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işte birinin parmağı var !

Kaç yıllık evlisiniz? Flört ederken bunu biliyor muydunuz ?
3 buçuk yıl.biliyodum 16 ,17 yaslarindaydim geldi gözümün önünde bulunduğum şehire amateme yattı evlilimizin ilk yılı güzel geçti sonra yine başladı,ailem beni vermiyordu ona iki yıl uğraştı k .herkesi karşı ma aldım onun için ,abim beni dogrucakti yine vazgeçmem dedim.buydu benim karsiligim işte,banada yazıklar olsun şimdi ki aklım olsa asla evlenmezdim. Toyluguma geldi işte ,ailemde normal insanlar değildi zaten
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bişi oldu benimkisi

3 buçuk yıl.biliyodum 16 ,17 yaslarindaydim geldi gözümün önünde bulunduğum şehire amateme yattı evlilimizin ilk yılı güzel geçti sonra yine başladı,ailem beni vermiyordu ona iki yıl uğraştı k .herkesi karşı ma aldım onun için ,abim beni dogrucakti yine vazgeçmem dedim.buydu benim karsiligim işte,banada yazıklar olsun şimdi ki aklım olsa asla evlenmezdim. Toyluguma geldi işte ,ailemde normal insanlar değildi zaten
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bişi oldu benimkisi
Ben bu hikayede en çok o küçük çocuğa üzülürüm. Bu konuda asla tavizim olamaz çünkü ailemden biri kullanıyor ve bu konuda çok yıprandık.
Olan olmuş artık önüne bakacaksın çocuğunu en sağlıklı şekilde yetiştirmeye çalışacaksın.
Konun da hayatı toz pembe gören,herşeye eyvallah edebilirim diye 18 yaşında evlenmeye kalkanlara ders olur umarım.
Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah. Asla birşey yapamaz deme madde kullanınca annelerini bile satarlar.

Ben bu hikayede en çok o küçük çocuğa üzülürüm. Bu konuda asla tavizim olamaz çünkü ailemden biri kullanıyor ve bu konuda çok yıprandık.
Olan olmuş artık önüne bakacaksın çocuğunu en sağlıklı şekilde yetiştirmeye çalışacaksın.
Konun da hayatı toz pembe gören,herşeye eyvallah edebilirim diye 18 yaşında evlenmeye kalkanlara ders olur umarım.
Allah yolunu bahtını açık etsin inşallah. Asla birşey yapamaz deme madde kullanınca annelerini bile satarlar.

Bende o küçük çocugum için bırakıyorum zaten

Annem çok değişken bı kadın bı bakıyorum seni göndermem diyor bı bakıyorum en kotu koca bile herkezden iyidir gibi laflar ediyor.buaralae damadı kıymete binmiş o çok iyi biri falan dedigi an suss diyorum onunla ilgili en ufak bişi konuşma diyorum.cunku sonunu nereye baglicaginu biliyorum.artik arasada esim söylemiyorum ,kafası karışmasın diye.
Kendinizi ezdırmıyorsunuz bu cok ıyı takipteyim ınsallah oglunuzla cok guzel bir gelecek yaşarsınız

Bu adamla evli kaldığın sürece evladını nasıl koruyacaksın o pislik maddeden. Aklı erdiği zaman anlamayacak mı ? Çok etken yaşta bilecek ve rol model bandı olduğu için sorgulamalar başlayacak. Çok tehlike çok

Bu adamla evli kaldığın sürece evladını nasıl koruyacaksın o pislik maddeden. Aklı erdiği zaman anlamayacak mı ? Çok etken yaşta bilecek ve rol model bandı olduğu için sorgulamalar başlayacak. Çok tehlike çok
Oyuzden ayrılıyorum ya zaten
Defa parça konuştum ,bu çocuk ya seni örnek alırsa hicmi korkmuyosun dedim.binbir türlü şeyler sundu önüme .bnde baktım çözülecek gibi değildi bı dugumde ben attim

Oyuzden ayrılıyorum ya zaten
Defa parça konuştum ,bu çocuk ya seni örnek alırsa hicmi korkmuyosun dedim.binbir türlü şeyler sundu önüme .bnde baktım çözülecek gibi değildi bı dugumde ben attim
O zaman bu yolda rabbim sana güç versin. İnşallah tez zamanda kurtulursun.

Dün gece eşim aradı ,bana aynı basliktaki gibi dedi,her kocası esrr içen karısı bosasaydi dünyada evli kalmazdı dedi ,babasıda bana iftira atmış sözde ben babasına demisimki oğlun evdekileri sattı ,,ben kp severdim ama neden oğlunu bana karşı kışkırtmaya çalıştığını anlamadım zaten oğlu bağımlı birbirimizi öldürelim istiyor ben anlamadım.herneyse kp arayıp hesap sormayı düşünmüyorum .ne diyorsalar desinler ben uğraşamam bununla.haa bide bana diyorki sen torbaciya gidip benim esim sizdenmi alıyor maddeyi dedinmi ,,sen benimle dalgamı geciyosun benim ne işim olur senin torbacilarinla dedim ( gerçekten öyle bişi olmadı ben nerden biliyim onun torbacilarini) bı gece dışarı çıkmıştık bana gösterdi bunlar napıyor gece yarısı neden bekliyorlar caddede dedim ,önüne bak onlar torpaci dedi,, geceydi zaten adamların yüzünü bile görmedim ki ben ,gorsem bile ne işim var onlarla benim,sözde bu ttrbaci eşime demiş bı kadın seni sormuş burda mı alıyor sarı sacli bı kadın demiş . ( Sarı sacliyim bende) bende dedim ben değilim isimde olmaz seninlede olmaz dedim, bı baktım telefonda ağlamaya başladı , ben sana naptim ben bitek kendime zarar verdim sen benim hicmi kalbimi kırmadın ben sana söylemedim bile dedi.bosuna uğrasma kimsenin parmağı yok bu iste bence bunlarıda kendin uyduruyorsun dedim,bizden olmaz artık benim geçmişten bugüne kadar sindiremedim çok olayimiz oldu senin le dedim oğlumuz var beni kendine düşman etme sonra şarjı bitti heralde telefon kapandı sonra gece yarısı yine aradı açmadım durmayinca telefonu uçak moduna aldım.anlasildi zor günler beni bekliyor yine ,ben herşeyi göze aldım ister kadın cinayetine kurban gideyim ister başka bişi olsun ben bu adama asla dönmem bu iş bitti,ben yanarsam hepsini yakarım ya adam gibi hayatımdan çıkar yada sebebi olurum
Offff Offff 😔
Avukata danışın. Ses kayıtlarını alın, herseyi delil olarak kullanın. Devletten yardım isteyin. Devletin sağladığı imkanlarda kalınca hiçbir şekilde kimseye bilgi verilmiyor.

Offff Offff 😔
Avukata danışın. Ses kayıtlarını alın, herseyi delil olarak kullanın. Devletten yardım isteyin. Devletin sağladığı imkanlarda kalınca hiçbir şekilde kimseye bilgi verilmiyor.
Herturlu delilm var denetimli serbestligi var zaten bu yüzden.bu boşanma işini hemen yapamam alıştıra alistira planlı bı şekilde.yoksa inada biner iyice bela olur.gecen yıl açtım dava aldım boyumun ölçüsünü mistikcim

Herturlu delilm var denetimli serbestligi var zaten bu yüzden.bu boşanma işini hemen yapamam alıştıra alistira planlı bı şekilde.yoksa inada biner iyice bela olur.gecen yıl açtım dava aldım boyumun ölçüsünü mistikcim
Allah yardımcın olsun gerçekten inşallah tez zamanda kurtulursun 🙏

Ya sakin ol sakin sakin savsakla. Sıkıyor bunlari bence. Sen de kendinle ilgili sacma sapan şeyler anlat. Sinirli birini sakinlestirmenin en güvenli yolu alakasiz bisey soylemektir. Agliyo mu sitem mi ediyor. Midem bulaniyor galiba kusucam. Bi dk kapi caldi de beklet telefonda kapiciymis çöp alio fln. Regl olcam ondan her yerim agrio de ağrılarını fln anlat. Annenle arandaki sorunlarini anlat. Gelininizi anlat abinin yaptiklarini anlay. Komsuyu anlat. Ayak parmagina batan taşı anlat. Salak salak konus usandir. Sinirlendirme.

Ya sakin ol sakin sakin savsakla. Sıkıyor bunlari bence. Sen de kendinle ilgili sacma sapan şeyler anlat. Sinirli birini sakinlestirmenin en güvenli yolu alakasiz bisey soylemektir. Agliyo mu sitem mi ediyor. Midem bulaniyor galiba kusucam. Bi dk kapi caldi de beklet telefonda kapiciymis çöp alio fln. Regl olcam ondan her yerim agrio de ağrılarını fln anlat. Annenle arandaki sorunlarini anlat. Gelininizi anlat abinin yaptiklarini anlay. Komsuyu anlat. Ayak parmagina batan taşı anlat. Salak salak konus usandir. Sinirlendirme.

Ben onunla konuşmak istemiyorum ki.hicbisi konuşmak istemiyorum.zaten kısa bı konuşma oldu gece 2 de aradı açmadım çalmaya devam edince uçak moduna aldım.bugin yine aradı açmadım .ben artık onu nla muhattap dahi olmak istemiyorum

Back
X