Her zmn bir taraf daha az derler, bu ilişkidede çok seven taraf benmişim demek ki hani bir laf varya birlikte olduğun kişinin adam olup olmadığını beraberken değil, ayrıldığında anlarsın vs diye. Gerçekten çok doğru bir laf. Evet şuan çok mutlu, ben bir ağlarım iki ağlarım ücüncü gün toparlanırım. Ama eminimki o bir süre sonra benim ahımı aldığını ve mutlu olamadığı mesajını atacak ben duyacağım yaptığı yanına kalmayacak. O kızla yaşadığı herşeyde aklına ben geleceğim figen olsaydı söyle yapardı böyle yapardı diyecek. Ben ona ne olursa senden vazgeçmeyeceğim, sensiz yapamam düşüncesini benimsettiğim için şuan çok rahat. 2 gündür düşünüyorum bn ağlıyorum yemek yiyemiyorum düşünmeden kendimi alamıyorum. Ama o napıyor düşünmüyor bile aksine o kızla gayet mutlu soranlarada ben gayet iyiyim diyormuş ayrılık sebebimizi soranlarada ben şerefsizlik yaptım o kızı yüz üstü bıraktım diyemiyormuş derdinden bıktım beni çok sıktı diyormuş ... Rabbim elbet bilir yapacağını ona benim mutsuzluğum üzerine kurduğu mutluluktan dilerim ki hayır gelmez.
Ben o kizi paralarim. Oldururum o kizi. Once kizi oldururum, sonra oburunu. Ama once kizi oldururum. Hicmi dusunmuyor bunun sevgilisi yada karisi var? Ben boyle ihanetleri hic kaldiramiyorum. Illaki kiz taraftan ama. Bana birkac evli erkekler yakinlasmak istemislerdi nasil ofkemden cildirmistim. onlara demediyim laf kalmamisti, nasil vicdansiz adamlarsiniz, hicmi utanmiyorsunuz karilarinizdan diye. eski sevgilim olsa dahi yakin durmam. nasil boyle iliskilerin arasina gire biliyorlar? allah onlari mezara gomsun.