• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu işte birşey var :(

Her zmn bir taraf daha az derler, bu ilişkidede çok seven taraf benmişim demek ki hani bir laf varya birlikte olduğun kişinin adam olup olmadığını beraberken değil, ayrıldığında anlarsın vs diye. Gerçekten çok doğru bir laf. Evet şuan çok mutlu, ben bir ağlarım iki ağlarım ücüncü gün toparlanırım. Ama eminimki o bir süre sonra benim ahımı aldığını ve mutlu olamadığı mesajını atacak ben duyacağım yaptığı yanına kalmayacak. O kızla yaşadığı herşeyde aklına ben geleceğim figen olsaydı söyle yapardı böyle yapardı diyecek. Ben ona ne olursa senden vazgeçmeyeceğim, sensiz yapamam düşüncesini benimsettiğim için şuan çok rahat. 2 gündür düşünüyorum bn ağlıyorum yemek yiyemiyorum düşünmeden kendimi alamıyorum. Ama o napıyor düşünmüyor bile aksine o kızla gayet mutlu soranlarada ben gayet iyiyim diyormuş ayrılık sebebimizi soranlarada ben şerefsizlik yaptım o kızı yüz üstü bıraktım diyemiyormuş derdinden bıktım beni çok sıktı diyormuş ... Rabbim elbet bilir yapacağını ona benim mutsuzluğum üzerine kurduğu mutluluktan dilerim ki hayır gelmez.

Ben o kizi paralarim. Oldururum o kizi. Once kizi oldururum, sonra oburunu. Ama once kizi oldururum. Hicmi dusunmuyor bunun sevgilisi yada karisi var? Ben boyle ihanetleri hic kaldiramiyorum. Illaki kiz taraftan ama. Bana birkac evli erkekler yakinlasmak istemislerdi nasil ofkemden cildirmistim. onlara demediyim laf kalmamisti, nasil vicdansiz adamlarsiniz, hicmi utanmiyorsunuz karilarinizdan diye. eski sevgilim olsa dahi yakin durmam. nasil boyle iliskilerin arasina gire biliyorlar? allah onlari mezara gomsun. :47:

Ben o kizi paralarim. Oldururum o kizi. Once kizi oldururum, sonra oburunu. Ama once kizi oldururum. Hicmi dusunmuyor bunun sevgilisi yada karisi var? Ben boyle ihanetleri hic kaldiramiyorum. Illaki kiz taraftan ama. Bana birkac evli erkekler yakinlasmak istemislerdi nasil ofkemden cildirmistim. onlara demediyim laf kalmamisti, nasil vicdansiz adamlarsiniz, hicmi utanmiyorsunuz karilarinizdan diye. eski sevgilim olsa dahi yakin durmam. nasil boyle iliskilerin arasina gire biliyorlar? allah onlari mezara gomsun. :47:

Birde benim eski erkek arkadaşıma diyor ki ben figenle sen çıkmaya başladığında facene mesaj attım işte beni unutamazsın sen diye. bn eski sevgilimin face şifresini vs herşeyini biliyordum ama öyle bir mesaj kesinlikle gelmedi. Sen git ünide 3 yıl biriyle konuş istanbula geldiğinde ayrıl bnm sevgilime sığın sonra bnmle çıktığını bile bile neymiş helallikmiş, neymiş 6 yıldır eski sevgilimin verdiği yüzüğü saklıyormuş. Kızla konuşmaya çalıştım bir bir herşeyi anlattım o kadar rahat ki dediği şu "Ben bunları bilmiyorudum, senin için ona güzel ve akıllı bir kız olduğunu ayrılmaması gerektiğini söyledim sizin ayrılmanızla bnm hiçbir ilgim olamaz diyor ve diyor ki bu durumdan beni suçlu tutuyorsanız Rabbim beni düşürdüğünüz duruma sizide düşürsün". Böyle diyen birinin o çoçukla çıkma ihtimalini kimse düşünemez bn düşünmedim ilkten snra bir mesaj ben ismaille dün geceden beri çıkıyorum seni gerçekten sevseydi bunlar yaşanmazdı ben bu dediklerinin hiçbirini hakketmiyorum nasıl hakketmiyorsun sen bir gecede benim hayatımı mahfettin üstüne bana beddua ediyorsun adam akıllı aklı başında ir kız olsan zaten geçmiş geçmişte kalmıştır der yoluna bakarsın türlü bahanelerden eski sevgilimle yanyana gelmeyi düşünmezsin hayatında biri olduğunu bile bile.. Ve ayrıldığı gece hemen çoçuğa atlamazsın ! Düşündükce çıldırıyorum ya :(

Birde benim eski erkek arkadaşıma diyor ki ben figenle sen çıkmaya başladığında facene mesaj attım işte beni unutamazsın sen diye. bn eski sevgilimin face şifresini vs herşeyini biliyordum ama öyle bir mesaj kesinlikle gelmedi. Sen git ünide 3 yıl biriyle konuş istanbula geldiğinde ayrıl bnm sevgilime sığın sonra bnmle çıktığını bile bile neymiş helallikmiş, neymiş 6 yıldır eski sevgilimin verdiği yüzüğü saklıyormuş. Kızla konuşmaya çalıştım bir bir herşeyi anlattım o kadar rahat ki dediği şu "Ben bunları bilmiyorudum, senin için ona güzel ve akıllı bir kız olduğunu ayrılmaması gerektiğini söyledim sizin ayrılmanızla bnm hiçbir ilgim olamaz diyor ve diyor ki bu durumdan beni suçlu tutuyorsanız Rabbim beni düşürdüğünüz duruma sizide düşürsün". Böyle diyen birinin o çoçukla çıkma ihtimalini kimse düşünemez bn düşünmedim ilkten snra bir mesaj ben ismaille dün geceden beri çıkıyorum seni gerçekten sevseydi bunlar yaşanmazdı ben bu dediklerinin hiçbirini hakketmiyorum nasıl hakketmiyorsun sen bir gecede benim hayatımı mahfettin üstüne bana beddua ediyorsun adam akıllı aklı başında ir kız olsan zaten geçmiş geçmişte kalmıştır der yoluna bakarsın türlü bahanelerden eski sevgilimle yanyana gelmeyi düşünmezsin hayatında biri olduğunu bile bile.. Ve ayrıldığı gece hemen çoçuğa atlamazsın ! Düşündükce çıldırıyorum ya :(

Insan dusundukce delirecek duruma geliyor, dusunmemeye calis. Cok ahlaksiz bir kizmis, cok... Nasil yuzsuz. Paralarim onu, parcalara ayiririm. Benim kocami elimden alan o ahlaksiz 21 yasinda kizsa guya "melek" gibi gorunmek isteyip kocama "yazik ya, onun yerine kendimi koydugum zaman cok kotu oluyorum....." kocam olacak o adamda "evet onu hicbir zaman birakmama, hep iletisimde olurum..." demis. ahlaksiz kadinda "canim durumun kotu, anliyorum, sanmaki uzulmuyorum, cok uzuluyorum..." deyip birde bana aciyorlardi!!! acinacak durumda olanlarsa kendileri! allahim dusundukce bende aklim yerinden firlayacak oluyor. bunlari her gece oldurmekle teselli bulub bir az olsun hayalimde dusunub rahatlayip uyuyorum. nasil ahlaksiz insanlar. en iyisi, onlari kendi haline birakmak. simdi boyle sevine sevine erkeklerin kucagina kosuyorlar ya... zaten mutsuz olacaklar, cunku o sevgili iyi bir erkek, iyi bir adam olsaydi boyle aldatmazdi, yari yolda birakmazdi. demekki onuda bir gun yari yolda birakacak. kalsin, istemem de. senin olsun de. ben oyle dedim. cunku biz gidip bize degen birisiyle mutluluk icinde ucustugumuz zaman onlar onun beterini yasayacaklar. zaten mutsuz olacaklar. vicdansiz insanlar hep oyle kalirlar cunku. herseyin bir zamani var elbet. oylesini isteme sende. ben nasil 6 yillik iliskimden, 3 yillik kocamdan vazgectimse sende vazgece bilirsin. isteme onu. nefret etmeye calis. boyle deger vermek yanlis iste...

Insan dusundukce delirecek duruma geliyor, dusunmemeye calis. Cok ahlaksiz bir kizmis, cok... Nasil yuzsuz. Paralarim onu, parcalara ayiririm. Benim kocami elimden alan o ahlaksiz 21 yasinda kizsa guya "melek" gibi gorunmek isteyip kocama "yazik ya, onun yerine kendimi koydugum zaman cok kotu oluyorum....." kocam olacak o adamda "evet onu hicbir zaman birakmama, hep iletisimde olurum..." demis. ahlaksiz kadinda "canim durumun kotu, anliyorum, sanmaki uzulmuyorum, cok uzuluyorum..." deyip birde bana aciyorlardi!!! acinacak durumda olanlarsa kendileri! allahim dusundukce bende aklim yerinden firlayacak oluyor. bunlari her gece oldurmekle teselli bulub bir az olsun hayalimde dusunub rahatlayip uyuyorum. nasil ahlaksiz insanlar. en iyisi, onlari kendi haline birakmak. simdi boyle sevine sevine erkeklerin kucagina kosuyorlar ya... zaten mutsuz olacaklar, cunku o sevgili iyi bir erkek, iyi bir adam olsaydi boyle aldatmazdi, yari yolda birakmazdi. demekki onuda bir gun yari yolda birakacak. kalsin, istemem de. senin olsun de. ben oyle dedim. cunku biz gidip bize degen birisiyle mutluluk icinde ucustugumuz zaman onlar onun beterini yasayacaklar. zaten mutsuz olacaklar. vicdansiz insanlar hep oyle kalirlar cunku. herseyin bir zamani var elbet. oylesini isteme sende. ben nasil 6 yillik iliskimden, 3 yillik kocamdan vazgectimse sende vazgece bilirsin. isteme onu. nefret etmeye calis. boyle deger vermek yanlis iste...

Sizin yaşadığınız gerçekten daha zormuş .s Allahım sabırlar versin hepimize. Nasıl insan bunlar aynı şey onlara yapılsa hoşlarına gidermi acaba. Birde siz evliymissiniz Eşiniz anlar elbet yanlış yaptığını anlamazsada boşverin Rabbim ona layığını vermiş zaten. Bugün sizi aldatan adam yarın onu aldatmaz mı elbette ki olur ve sizin yuvanızı yıkarak edindiği mutluluktan eminim ki hayır gelmez onlara. Yavaş yavaş nefrete dönüşüyor zaten ancak yaptığı kabul edilebilir birşey değil onunla asla bir daha olmaz, olmamalı

Merhaba sayfadaki soruları çok içten yanıtladığınız için bugün bu siteye üye oldum banada aynı içtenlikle yardım edebileceğinizi umaraktan yazıma başlıyorum. Bn üniversite öğrencisiyim 1 yıllık bir ilişkim vardı 10 ay sonra sözlenecektik herşey çok güzeldi ben en çok onda sevildiğimi hissettim yüzük bile taktık aramızda birlikteyken çok mutluyduk deliler gibi eğlenirdir her fırsatta birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu gösterirdik bundanda şüphem yoktu ta ki 2 hafta öncesine kadar :(Yakın i ortak arkadaşımızın doğum günü vardı işte herkez nişanlısını sözlüsünü çağırmış tı bnm işim olduğundan gidemedim sevgilim eski kız arkadaşını getirmiş kız sevgilimi son kez görüp helallik almak istemiş öyle dedi arkadaşlarımızın sevgilileride hemen bana haber verdi gittim yüzüğü verdim eline. O kızda lisedeyken okuluna maal olmuş sevgilim onun için okulundan olmuş okulu bırakıp çalışmaya başlamış ki evlenelim diye kızda bu sürede sevgilimi boynuzlamış biri. Bütün gece kavga ettik sevgilimin kafası zaten çok karışıktı o gece çıkmaya başlamışlar. ertesi gün yanına gittim bana sevgilim şunları dedi "Sadece bana zaman ver, ona bitti dediğimde sana herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıcam ve döndüğümde ailemle gelip gerçek yüzüğü takıcam parmağına" güvendim intikam içindir dedim bekledim. o sürede aradım açmadı mesaj attım cvp vermedi bir arkadaşım aramış konuşmuş sadece zamanla alışayım diye yalan söylemiş bana o kızı unutamamış yıllar sonra bulmuş ve onunla evlenecekmiş yıkıldım duyunca. Ama bunu ona bir türlü konduramıyorum herkez yapar ama o asla dediğim insan bni uyarmıştı o kıza gidip hiçbirşey deme diye ama olmadı yapamadım kızıda buldum herşeyi anlattım bu işin altında başka birşeyler olabilirmi gerçekten yoksa insan bir gecede evlenmek istediği bütün sülalesine tanıştırdığı kredi çekip ev yaptırdığı öğlen seni asla bırakmam dediği insanı bir gecede silebilir mi napıyım bir akıl lütfen :( bu acı ne kadar sürede geçer napıyım unutmak için :(

Dün bu durumumu sizlerle paylaşmıştım eski sevgiliye dönme mevzusu .s 1 haftadır telefonumu açmıyordum dün açtım bir mesaj şöyle yazıyor "Sana tek bir sorum var birgün sana geri dönsem beni kabul edermisin", ve ben ona yüzüğü sana ulaştırıcam diye mesaj atmıştım şunu yazmış " o yüzüğü saklamazsan ömrün boyunca seni affetmem. Gerçekten de bunlar oyun olabilir mi beni cepte sandığı için bu kadar rahat olabilirmi ?

altında birşey arama bence canım üzülceksin ki daha fazla üzülüyorsun zaten içinde kalmış o kız onla yaşıcak hayatını sıkılana kadar
sanada geri döncek bu arada sneınde onu beklemeni istiyor sana cepte muamelesi yapıyor resmen herşey ortada canım benım
eminim çok yıprandın ama hala bi açıklama akla mantıga uyan sözler bekliyorsun bekleme iyice harap olursun ne yap ne et onu unut sil çıkar hayatından arkanı bile dönme çünkü o geri dönecek ve sen çok mutlu bir şekılde hayır bitti diyeceksın bunu yapmazsan işte o zmn başlar sana yalanlarla dolu bir hayat
eminim burdaki herkez aynı şeyi söylecek ama öncelikle kendi kafanda sonrada kalbinde bitir bu aşk seni bitirmeden
Allah yardımcın olsun canım benım:50:

altında birşey arama bence canım üzülceksin ki daha fazla üzülüyorsun zaten içinde kalmış o kız onla yaşıcak hayatını sıkılana kadar
sanada geri döncek bu arada sneınde onu beklemeni istiyor sana cepte muamelesi yapıyor resmen herşey ortada canım benım
eminim çok yıprandın ama hala bi açıklama akla mantıga uyan sözler bekliyorsun bekleme iyice harap olursun ne yap ne et onu unut sil çıkar hayatından arkanı bile dönme çünkü o geri dönecek ve sen çok mutlu bir şekılde hayır bitti diyeceksın bunu yapmazsan işte o zmn başlar sana yalanlarla dolu bir hayat
eminim burdaki herkez aynı şeyi söylecek ama öncelikle kendi kafanda sonrada kalbinde bitir bu aşk seni bitirmeden
Allah yardımcın olsun canım benım:50:

Aminnn. Evet akla mantığa uygun birşeyler duymak istiyorum ama maalesef yok yaptığı çoçukluk tamamen. Dönse bile olamaz ki artık bnden bi başkasına aşkım demiş, sevdiğini söylemişi sarılmış vs vs.. Bunları kaldıramam ki ben varsın bnmle kurduğu hayalleri onunla yaşasın eden elbet bulur .s

Back
X