İş gezisine gitmişsiniz sonuçta
İş arkadaşlarının yanında elinizi tutması vs anormal olurdu asıl. Tatile gitmemişsiniz ki
Bence abartmışsınız adam götürdüğüne pişman olmuştur
Fakat konu sahibi normalde de sokakta da elimi tutmaz demis.
Hayır karısının elini tutsa ne olucak iş arkadaslarının yanındaFakat konu sahibi normalde de sokakta da elimi tutmaz demis.
Orasını bilemem de iş gezisinde ilgilenmedi diye trip atmak yanlış, bence olaylar burdan patlamış.
Biraz sakinleşince farklı düşünülebilir
Bizden baska herkes el eleydiİş gezisine gitmişsiniz sonuçta
İş arkadaşlarının yanında elinizi tutması vs anormal olurdu asıl. Tatile gitmemişsiniz ki
Bence abartmışsınız adam götürdüğüne pişman olmuştur
Onlar beni ilgilendirmiuo ben hoslanmiyorum dedi..sevgiliyken ve nisanliyken elimi asla bırakmazdı ;(Tanıdıklar eşlerinin elini bırakmazken, sizin elinizi tutmama sebebi olarak tanıdıklar var demesi çok saçma olmuş. “Ama onlar eşlerinin elini bırakmadı” deyince ne cevap verdi?
Yanyana yürüdük yarim metre arayla...daha yeni orda tanışmış arkadas gibiBen de çok bozulurdum hiç elimi tutmasa. Hadi tanıdıklar var diye elinizi tutmamış orada da neden ilgilenmemiş? Yanınızda da mı duramazmış gezerken?
Hayır karısının elini tutsa ne olucak iş arkadaslarının yanındanasıl geziyor böyle çiftler anlamıyorum her hangi biri gibi yanyana
Bizden baska herkes el eleydi
Evlendikten sonra böyle değişmiş olması çok saçma ve üzücü.Yanyana yürüdük yarim metre arayla...daha yeni orda tanışmış arkadas gibi
Off ne sinir bir adam yaYanyana yürüdük yarim metre arayla...daha yeni orda tanışmış arkadas gibi
Ikimizde dışarda vicik vicik olmaktan hoşlanmayız ama el ele olmak viciklik değil bunu anlatamadımIs gezisinde surekli is oldugunu zannetmiyorum bosluklarda insanlar takiliyordur ve esi de o zaman neden tutmuyorsun demistir ki hakli bence.
Bazi ciftler cok rahat oluyor ve hareket ediyor hani dese ki ben oyle yapamam rahatsiz olurum anlarim ama el ele tutusmak vb. cok normal ve cok guzel seyler belki gurur duyulucak seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?