Bu isteklerim çok mu sizce ?

Esrakir06

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
189
99
13
37
Merhaba herkese;

Çıldırmak üzereyim sirf bunun icin üyelik aldım .

6 aylik evliyim eşim sokakta elimi zar zor tutar gun icinde arayip sormaz belki mesaj yazar naber diye..sevgiliyken aşırı ilgili sevgili beni kendinden cok düşünen bi insandı .insan bi anda bu kadar değişebilir mi?

En son olay da geçen hafta 4 gunlugune yurtdışı gezisi vardı benide götürdü sağolsun. (Keske goturmeseydi) turkiyenin her yerinden gelen meslektaşları var diye gezide elimi tutmadi benimle ilgilenmedi bogazim dugumlendi kimseye çaktırmadan ağladım elimde olmayarak..

Neyse bi yerde oturduk ağladım neden elimi tutmuyorsun diye ben hoşlanmıyorum tanıdıklar vardi dedi ben iyice yıkıldım .ama tanidiklarin eşlerinin ellerini birakmadi dedim.

(Sen tutsaydin diyebilirsiniz ama ben tutsaydjm elini çekerdi bu beni daha çok yaralardı onun icin ben teşebbüs dahi etmedim)

Fotoğraf çektirdik sadece kendini paylaşmış sanki ben gitmedim yoktum yanında. Sordugumda babasi kızıyormuş foto paylaşmayın diye..

O büyük aşka sevgiye noldu anlam veremiyorum ..cok mu şey istiyorum anlamadım..

Ben de çok bozulurdum hiç elimi tutmasa. Hadi tanıdıklar var diye elinizi tutmamış orada da neden ilgilenmemiş? Yanınızda da mı duramazmış gezerken?

[/QUOTE]
Orasını bilemem de iş gezisinde ilgilenmedi diye trip atmak yanlış, bence olaylar burdan patlamış.

Biraz sakinleşince farklı düşünülebilir

Ama elimi neden tutmuyorsun dediginde cevabi sacma geldi bana.
Ne olucak ki arkadaslarinin yaninda tutsa opmek istemese hadi anlarim.

Tanıdıklar eşlerinin elini bırakmazken, sizin elinizi tutmama sebebi olarak tanıdıklar var demesi çok saçma olmuş. “Ama onlar eşlerinin elini bırakmadı” deyince ne cevap verdi?

Tanıdıklar eşlerinin elini bırakmazken, sizin elinizi tutmama sebebi olarak tanıdıklar var demesi çok saçma olmuş. “Ama onlar eşlerinin elini bırakmadı” deyince ne cevap verdi?
Onlar beni ilgilendirmiuo ben hoslanmiyorum dedi..sevgiliyken ve nisanliyken elimi asla bırakmazdı ;(

Hayır karısının elini tutsa ne olucak iş arkadaslarının yanında nasıl geziyor böyle çiftler anlamıyorum her hangi biri gibi yanyana

Is gezisinde surekli is oldugunu zannetmiyorum bosluklarda insanlar takiliyordur ve esi de o zaman neden tutmuyorsun demistir ki hakli bence.

Bazi ciftler cok rahat oluyor ve hareket ediyor hani dese ki ben oyle yapamam rahatsiz olurum anlarim ama el ele tutusmak vb. cok normal ve cok guzel seyler belki gurur duyulucak seyler.

Ikimizde dışarda vicik vicik olmaktan hoşlanmayız ama el ele olmak viciklik değil bunu anlatamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…