Bu isteklerim çok mu sizce ?

Mevzu sadece el ele tutuşmamak mı? Hiç mi ilgilenmiyor sizinle? O zaman eşiniz şöyle bir taktik uygulamış evlenene kadar vitesi artırmış durmuş, evlenmiş köprüyü geçmiş ve vitesi boşa almış...durum bu sanırım

Sizi üzmek istemem ama eşiniz sizi küçük görüp, sizden utanıyor olabilir mi? Meslek olarak ya da kariyer ya da eğitim anlamında eşinizin altında mı kalıyorsunuz. Sosyal medyada paylaşmaması, elinizi sosyal ortamlarda tutmaması, sizinle bu ortamlarda ilgilenmemesi gibi sebepler böyle düşünmeme yol açtı. Umarım öyle değidir

Babasi kiziyormus valla ne guzel is babasi seninle gitmene izin vermese kizsa goturmeyecek miydi ?

Evde ilgilenir sarılır öper küssem ben haklida haksizda olsam gelir sarılır ..ama disarda yabanci gibi

Babam kızıyor ne demek ya? Gerçekten ben sinirlendim burda siz ne yapasınız? Sizin istekleriniz istek değil ki hayatın olağan akışında olan şeyler. Koskoca adamlar hiç utanmıyor mu boyle annem kiziyor babam kiziyor laflarına?

Yok oyle biri değil cok mütevazı beni sevdiğini cok beğendiğini biliyorum eminim .cok güzel oldun der hep.fizigimi boyumu gulusumu herşeyimi sever..ama neden böyle bilmiyorum.

38 yaşında

Herşeyi anlarım..
Elini tutmaz, utanır, iş gezisi v.s.

Ama babasının kızması çoook çook enteresan..

Evde ilgilenir sarılır öper küssem ben haklida haksizda olsam gelir sarılır ..ama disarda yabanci gibi
Öyleyse yetiştirilme tarzı mı böyle acaba? Bazı kesimlerde erkekler hanımlarına karşı öyle yetiştirilir... kalabalık ortamlarda ,akraba ,arkadaş vs böyle ortamlarda genelde yabancı gibi durur .eşiyle gözgöze bile gelmeye çekinir,utanır,sakınır...ailesinden öyle görmüş diyecem ama...bilemedim

Aynen öyle cok güzel özetlediniz.abilerimde tutmuyor diyo

Anamla babam 41 yillik evli , el ele dolasirlar
Saka gibi bu adamlari koca diye aliyorlar ya aklim almiyo cidden
Bu adam sevgliyken nisanliyken asiri ilgiydi konumda bahsetmistim ayrica benim annem babam 70 yasindalar hala el ele gezerler.ablalarım abilerim de hep el eledirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…