Mevzu sadece el ele tutuşmamak mı? Hiç mi ilgilenmiyor sizinle? O zaman eşiniz şöyle bir taktik uygulamış evlenene kadar vitesi artırmış durmuş, evlenmiş köprüyü geçmiş ve vitesi boşa almış...durum bu sanırımMerhaba herkese;
Çıldırmak üzereyim sirf bunun icin üyelik aldım .
6 aylik evliyim eşim sokakta elimi zar zor tutar gun icinde arayip sormaz belki mesaj yazar naber diye..sevgiliyken aşırı ilgili sevgili beni kendinden cok düşünen bi insandı .insan bi anda bu kadar değişebilir mi?
En son olay da geçen hafta 4 gunlugune yurtdışı gezisi vardı benide götürdü sağolsun. (Keske goturmeseydi) turkiyenin her yerinden gelen meslektaşları var diye gezide elimi tutmadi benimle ilgilenmedi bogazim dugumlendi kimseye çaktırmadan ağladım elimde olmayarak..
Neyse bi yerde oturduk ağladım neden elimi tutmuyorsun diye ben hoşlanmıyorum tanıdıklar vardi dedi ben iyice yıkıldım .ama tanidiklarin eşlerinin ellerini birakmadi dedim.
(Sen tutsaydin diyebilirsiniz ama ben tutsaydjm elini çekerdi bu beni daha çok yaralardı onun icin ben teşebbüs dahi etmedim)
Fotoğraf çektirdik sadece kendini paylaşmış sanki ben gitmedim yoktum yanında. Sordugumda babasi kızıyormuş foto paylaşmayın diye..
O büyük aşka sevgiye noldu anlam veremiyorum ..cok mu şey istiyorum anlamadım..
Aynen öyle ne yapicami bilmiyorum ;(Off ne sinir bir adam ya
Cok fotograf paylasmayin diye kiziyormusBabası niye kızıyormuş ki
Evde ilgilenir sarılır öper küssem ben haklida haksizda olsam gelir sarılır ..ama disarda yabanci gibiMevzu sadece el ele tutuşmamak mı? Hiç mi ilgilenmiyor sizinle? O zaman eşiniz şöyle bir taktik uygulamış evlenene kadar vitesi artırmış durmuş, evlenmiş köprüyü geçmiş ve vitesi boşa almış...durum bu sanırım
Nazar değer falan mı diye acabaCok fotograf paylasmayin diye kiziyormus
Yok oyle biri değil cok mütevazı beni sevdiğini cok beğendiğini biliyorum eminim .cok güzel oldun der hep.fizigimi boyumu gulusumu herşeyimi sever..ama neden böyle bilmiyorum.Sizi üzmek istemem ama eşiniz sizi küçük görüp, sizden utanıyor olabilir mi? Meslek olarak ya da kariyer ya da eğitim anlamında eşinizin altında mı kalıyorsunuz. Sosyal medyada paylaşmaması, elinizi sosyal ortamlarda tutmaması, sizinle bu ortamlarda ilgilenmemesi gibi sebepler böyle düşünmeme yol açtı. Umarım öyle değidir
Aynen nazar deger diye esimden daha coj kıskanır beni.Nazar değer falan mı diye acaba
Ya valla kaç yaşına gelmiş babam kızar bilmem ne
İş gezisine de elinden tutup babası götürseymiş
38 yaşındaBabam kızıyor ne demek ya? Gerçekten ben sinirlendim burda siz ne yapasınız? Sizin istekleriniz istek değil ki hayatın olağan akışında olan şeyler. Koskoca adamlar hiç utanmıyor mu boyle annem kiziyor babam kiziyor laflarına?
Öyleyse yetiştirilme tarzı mı böyle acaba? Bazı kesimlerde erkekler hanımlarına karşı öyle yetiştirilir... kalabalık ortamlarda ,akraba ,arkadaş vs böyle ortamlarda genelde yabancı gibi durur .eşiyle gözgöze bile gelmeye çekinir,utanır,sakınır...ailesinden öyle görmüş diyecem ama...bilemedimEvde ilgilenir sarılır öper küssem ben haklida haksizda olsam gelir sarılır ..ama disarda yabanci gibi
Anamla babam 41 yillik evli , el ele dolasirlarBabası mı kızıyormuşdaha büyümemiş adamlarla evlenince böyle oluyor 12 yıldır birlikteyiz esimle hala el ele gezeriz aklını alırım elimi tutmayacak
Hic degil aksine çok sosyal hoş sohbetli biridirUtangac bir adam mi acaba
Aynen öyle cok güzel özetlediniz.abilerimde tutmuyor diyoÖyleyse yetiştirilme tarzı mı böyle acaba? Bazı kesimlerde erkekler hanımlarına karşı öyle yetiştirilir... kalabalık ortamlarda ,akraba ,arkadaş vs böyle ortamlarda genelde yabancı gibi durur .eşiyle gözgöze bile gelmeye çekinir,utanır,sakınır...ailesinden öyle görmüş diyecem ama...bilemedim
Bu adam sevgliyken nisanliyken asiri ilgiydi konumda bahsetmistim ayrica benim annem babam 70 yasindalar hala el ele gezerler.ablalarım abilerim de hep el eledirlerAnamla babam 41 yillik evli , el ele dolasirlar
Saka gibi bu adamlari koca diye aliyorlar ya aklim almiyo cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?