Bu isteklerim çok mu sizce ?

Gezi dedigimde tur düzenlemişler tamamen gezi sohbet tarihi yerleri gezdirmek.isle alakali bi durum yoktu

Gezi dedigimde tur düzenlemişler tamamen gezi sohbet tarihi yerleri gezdirmek.isle alakali bi durum yoktu

Sadece bir tur ve elinizi tutmadı sizinle ilgilenmedi öyle mi?? Kesinlikle siz haklısınız. Ben günler aylar boyu bunun tribini atardım.

Sadece bir tur ve elinizi tutmadı sizinle ilgilenmedi öyle mi?? Kesinlikle siz haklısınız. Ben günler aylar boyu bunun tribini atardım.
Aynen öyle simdi nasil davranacagimi bilmiyorum.konusuyorum ama soguk.asla bi daha onunla böyle yerlere gitmicem.

38 yasinda sosyal bir adam. Evde ilgili ama disari da yabanci. Birde babasindan cekindigi icin birlikte olan bir resminizi paylasamiyor.

Esinizi tanimiyoruz tabi
Ne dusundugunu bilemeyiz.
Ama buradan bakinca tavri, hos seyler dusundurmuyor.
Bende bilmiyorum ne düşündüğünü ne hissettiğini o sevgili saygili ilgili adam evlenince uctu gitti.

Bana çirkin şeyler düşündürdü bu adam ya.
Sosyal medyada sadece kendini paylaşması, babasını bahane etmesi falan.
Çevresi çok kıro maço erkek çevresi olsa tamam sizi paylaşmasın ama herkes el eleyken en azında ortama uymak ister insan yabani gibi görünmemek için.
İçinden gelmiyor adamın demek.
Bir arkadaşım da bunlardan şikayet ettiği bir dönemde aldatılma arefesinde olduğunu anlamıştı.
Aldatılıp aldatılmadığından emin değil ama biri varmış aklında adamın .
İnşallah eşiniz sadece kabadır.

Vallahi bende hic gezemem tanidiklarim yaninda el ele
Biraz yetisme sekliyle alakalidir bence :)

Aynen öyle simdi nasil davranacagimi bilmiyorum.konusuyorum ama soguk.asla bi daha onunla böyle yerlere gitmicem.

Gitme de ekmeğine yağ sür.
Valla bence hoşuna gider böylesinin.
Asıl yapışacaksın mecbur bırakacaksın sensiz gitmek istiyorsa da izin vermeyeceksin.

Benim eşim de birlikte resmimizi pek paylaşmıyorum diye bana kızar şimdi bir empati yaptım :/

Bence kendini, ilgini ondan çek.
Gezmelerden gezmeye koş hatun elden gidiyor diye delirsin.

Şuan icin öyle aldatma vs sanmıyorum ama ilerde ne olur bilemem.evde ilgili disarda değil.
Bidaha gelmicem seninle biyere dedigimde ağlayacaktı nerdeyse beni yalnizmi birakacaksin duymamis olayim diyo birde şaka gibi ama kararliyim asla gitmicem

Bazen bu adamların içine ilgisiz bir yaratık kaçıyor sanki.
Benim eşim de bir iki kere o tavra girdi ben umursamadım ama sonradan kafasına aldığı bir darbe sonucu değişti.
Konu bununla alakalı değildi ama yine de değişti işte

Gelmicem seninle dedigimde ağlayacaktı nerdeyse hayir geleceksin beni yalniz birakamazsin diyo kendimi geri ceksemmi acaba diye düşünüyorum da acaba ters tepermi..yani ohh bee bunaltmiyo artik deyip gevsemezmi

Nasil değişti peki

Ayyyy işte benim 7yıllık kocişim de böyle watsp profiline benle resmini koymaz arkadaşları görürmüş zaten biliyo adamlar beni elini tutmaz zaten iki sıpa izin vermiyo ahhh dertlendim

Erkekler değişiyo canım neden dersen elde edebilmek için kibarlık romantiklik yapmak için kendini lasıyolar elde edince de normallerine dönüyolar kimi erkek öyle işte elini tutamaz seviyorum diyemez benimki adımı söyler hep hiç canım cicim aşkım demez dediği tek yer yatak odası oda istediğini alana kadar yani demem o ki zorlama rahatına bak biz ağlayıp hasta oluyoruz yine umurlarında değil üzülme canm yani çoğunluğu aynı model
Dua et babası foto paylaşmayın diyo ki ona ne adam karını boşa dese boşıycak mı saçma ya bu kadarda karışmasınlar

Valla esiniz sizden pek hoslanmiyor sizle yakin elele gorulmek istemiyor sizin yaninizda oldugu foto paylasmak istemiyor.

Ne diyebilirz ki?

Sizden utaniyor mu nedir anlamadim ki?
Bi arkadasin dedigi gibi yetiştirilme tarzı..ama ben yeni evliyim bunu kabullenemiyorum

Aynen öyle ben agladjgimla kalıyorum. Cok kırgın ve üzgünüm

Arkadaşları ve esleri ile tanıştırdı mi sizi ? İşte Esrakır06 , 6 aylık evlendik vs diye benim aklıma ya sizden çekindiği ( yanı utanıyor olabilir ) veya çok ciddi tabuları olan bir geldi
Mesleği ne esinizin ve sizin , siz kaç yasındasınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…