- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kisiyi taniyodu o da esiyle geldi evet tanıştırdı.Arkadaşları ve esleri ile tanıştırdı mi sizi ? İşte Esrakır06 , 6 aylık evlendik vs diye benim aklıma ya sizden çekindiği ( yanı utanıyor olabilir ) veya çok ciddi tabuları olan bir geldi
Mesleği ne esinizin ve sizin , siz kaç yasındasınız ?
Aynisini kendine söyledim saçmalama ne slaka dedi.Bende uzak duruyorum yani sevişmiyorum 1 haftadır soğudum galiba..Valla ben elini de tutarım koluna da girerim omzuna da atlarım değil babası ceddi gelse karışamaz. Allahtan eşimde de böyle takıntılar yok da rahatım.
Siz sorun neden tutmuyormuş? Hoşlanmıyorum bir sebep olamaz. Hoşlanmayan adam sevişmesin de o zaman!
Bence de siz de uzak durun bakalım ne yapacak.Aynisini kendine söyledim saçmalama ne slaka dedi.Bende uzak duruyorum yani sevişmiyorum 1 haftadır soğudum galiba..
Yetistirilme tarzi mi?Bi arkadasin dedigi gibi yetiştirilme tarzı..ama ben yeni evliyim bunu kabullenemiyorum
Eşiniz özüne dönmüş.sevgiliyken aşırı ilgili sevgili beni kendinden cok düşünen bi insandı .insan bi anda bu kadar değişebilir mi?
Yani cok değil .ama bi suru fotomus var zaten sayfasında ..ama bu gjttigimizde paylaşmadıPeki esiniz muhafazakar biri mi , böyle esinin fotosunu paylaşmak istemeyecek kadar
Farketsem üzerinde dururdum bu benjm icin önemli cünkü ..bana deger vermesi arayip sormasi ..evlendik adam aramaz sormaz olduYetistirilme tarzi mi?
Herkes esinin elini tutarken .ben hoslanmiyorim boyle seylerden..ne demek?
Duzeltsin kendini.
Evlenmeden Oncesinde farketmediniz mi bu yetirtirilme farkliliklarini?
Yani aşırı ilgiliydi hic bisey farketmedim ne yazıkki..arabanin kapisini acan elimden tutup indjren insan düşününYetistirilme tarzi mi?
Herkes esinin elini tutarken .ben hoslanmiyorim boyle seylerden..ne demek?
Duzeltsin kendini.
Evlenmeden Oncesinde farketmediniz mi bu yetirtirilme farkliliklarini?
İs gezisinde arkadaslarinin yaninda sevişmeyecekler el ele tutuşacaklarmis. Bunun nesini anormal buldunuz??İş gezisine gitmişsiniz sonuçta
İş arkadaşlarının yanında elinizi tutması vs anormal olurdu asıl. Tatile gitmemişsiniz ki
Bence abartmışsınız adam götürdüğüne pişman olmuştur
Ben konuyu ilk okuduğumda resmi bir iş görüşmesi gibi algıladığım için o cevabı verdim. Sonra konuyu anlayınca konu sahibesine hak verdim zatenİs gezisinde arkadaslarinin yaninda sevişmeyecekler el ele tutuşacaklarmis. Bunun nesini anormal buldunuz??
Hem diger iş arkadaşları sevgililerinin/karılarının ellerini tutmuş !?