• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu isteklerim çok mu sizce ?

Valla ben elini de tutarım koluna da girerim omzuna da atlarım değil babası ceddi gelse karışamaz. Allahtan eşimde de böyle takıntılar yok da rahatım.
Siz sorun neden tutmuyormuş? Hoşlanmıyorum bir sebep olamaz. Hoşlanmayan adam sevişmesin de o zaman!

Arkadaşları ve esleri ile tanıştırdı mi sizi ? İşte Esrakır06 , 6 aylık evlendik vs diye benim aklıma ya sizden çekindiği ( yanı utanıyor olabilir ) veya çok ciddi tabuları olan bir geldi
Mesleği ne esinizin ve sizin , siz kaç yasındasınız ?
Bir kisiyi taniyodu o da esiyle geldi evet tanıştırdı.
Sohbet muhabbet iyiydi ilk gün. Eşim doktor ben muhasebeciyim ve suan çalışmıyorum. Isim cok yogun oldugu icin ortak karar verip ayrıldım.29 yaşındayım esim 38

Valla ben elini de tutarım koluna da girerim omzuna da atlarım değil babası ceddi gelse karışamaz. Allahtan eşimde de böyle takıntılar yok da rahatım.
Siz sorun neden tutmuyormuş? Hoşlanmıyorum bir sebep olamaz. Hoşlanmayan adam sevişmesin de o zaman!
Aynisini kendine söyledim saçmalama ne slaka dedi.Bende uzak duruyorum yani sevişmiyorum 1 haftadır soğudum galiba..

İş arkadaşları olunca ne oluyormuş ki insan tutmak istesin yeter ki kim olursa olsun

Yetistirilme tarzi mi?
Herkes esinin elini tutarken .ben hoslanmiyorim boyle seylerden..ne demek?

Duzeltsin kendini.

Evlenmeden Oncesinde farketmediniz mi bu yetirtirilme farkliliklarini?
Farketsem üzerinde dururdum bu benjm icin önemli cünkü ..bana deger vermesi arayip sormasi ..evlendik adam aramaz sormaz oldu

Yetistirilme tarzi mi?
Herkes esinin elini tutarken .ben hoslanmiyorim boyle seylerden..ne demek?

Duzeltsin kendini.

Evlenmeden Oncesinde farketmediniz mi bu yetirtirilme farkliliklarini?
Yani aşırı ilgiliydi hic bisey farketmedim ne yazıkki..arabanin kapisini acan elimden tutup indjren insan düşünün

Her erkek olmasada yuzde 70 i evlednikten sonra değişir.o nazik centilmen erkek gider baskasi gelir.istediginiz fazla degil.ama size tavsiyem size soguk davranan adama siz dahada soguk olun.umursamayin ve nesafeli olun anlar belki.anlamazsada yapacak bisey yok bunun icin yuvanizi yikacak degilsini.ben takmam hic tutmus tutmamis resim koymus koymamis.ozguven patlamasi yasayin ona inat

Takıldıgım tek nokta babası kızıyor diye fotoğraf atmaması baya saçma olmus .onun dısında elimi tutmuyor diye ağlamanız falan abartı geldi çokta önemli değil insanların yanında elini tutması evinde adam olsun yeter

İş gezisine gitmişsiniz sonuçta

İş arkadaşlarının yanında elinizi tutması vs anormal olurdu asıl. Tatile gitmemişsiniz ki

Bence abartmışsınız adam götürdüğüne pişman olmuştur
İs gezisinde arkadaslarinin yaninda sevişmeyecekler el ele tutuşacaklarmis. Bunun nesini anormal buldunuz??
Hem diger iş arkadaşları sevgililerinin/karılarının ellerini tutmuş !?

İs gezisinde arkadaslarinin yaninda sevişmeyecekler el ele tutuşacaklarmis. Bunun nesini anormal buldunuz??
Hem diger iş arkadaşları sevgililerinin/karılarının ellerini tutmuş !?
Ben konuyu ilk okuduğumda resmi bir iş görüşmesi gibi algıladığım için o cevabı verdim. Sonra konuyu anlayınca konu sahibesine hak verdim zaten

Celallenmeyin :KK50:

Bende çok kırılırdım sanırım. Bence tepkinizi koyun ama kavga şeklinde değil. İlginizi kesin. Ama bunu tatlı tatlı yapın farkında değilmiş gibi. Bir süre sonra merak Edip pesinizde dolanacaktır

BBnm esımde el ele tutusmayı sevmez ( ne o oyle cocuk gıbı kutu kutu pense) der . Koluna girmemi ister oyle daha asil duruyomusuz . Kol kola girmektenmı hoslanmıyo

Back
X