- 3 Temmuz 2013
- 894
- 3.019
- 313
evet ama bu tarz sosyal medya durumlarında da ilgi var mı yok mu çok da önemli değil zaten. sonuçta orada listede duran biri. evet tanışsalar bir kez de olsa yüz yüze gelseler üzerine 2 ay beklese konu sahibi de bir şey demez zaten. sonuçta kadın erkek fark etmez asıl fikrimizi görüşünce oluşturuyoruz. ben de bu nedenle bir kez yüz yüze görüşene dek çok da önemi yok diyorum. bazen insan asla olmaz deyip hiç ilgisinin olmadığı biriyle bile görüşünce farklı olabiliyor. adam için su an konu sahibi herhangi biri umursadı umursamadı mevzusu pek anlamlı gelmiyor benim fikrim.İlgisini belli etmiş zaten ekleyerek
Adam istese 2 ay beklemez değil mi?
Hemen harekete geçerdi
Konu sahibi beklediği ilgiyi görememiş adama emoji yollayıp sohbet başlatmış
Adam da bu kadar istiyor madem deyip görüşmek istemiş artık hangi amaçla Allah bilir
Konu sahibi de biraz Naz yapayım demiş oda elinde patlamış adam umursamamış
Burda neden adam kaba oluyor?
Cevap yazabilirdi evet ama onu bile yapmamış.
O mutsuz kadınların çoğu zaten peşinde koşan tayfa emin ol
Ben süründürün demiyorum kimse kimseyi süründürmesin zaten bu konudaki adam bırak sürünmeyi cevap bile vermiyor.
çözüm olarak da konu sahibi eğer istiyorsa boş olduğu bir gün için, bugün yogun değilim görüşmek ister misin diyebilir, baktı ki sallamıyor malın tekiymiş der devam eder.
sonuçta tanımadığımız surece hepimiz birbirimiz için listede duran anlamsız sayılarız maalesef.