Bu kabarcıklar nedir? Fotolu

Bestblondie

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
887
743
303
Merhaba bebeğim 17 aylık. Bağırsak tepkili gıda alerjimiz var. Cildinde sadece hafif cilt kuruluğu var. Hiç egzama falan olmadı. Süt ürünleri yumurta falan da açtık bayaadır tüketiyor. Bu ara yeni besin denemesi de yapmadık. Tek ayak bileğinde fotoğraftaki gibi kabarcıklar çıkmış. İlk başta topuk kısmına yakın vardı sadece sonra bacağına doğru yürümüş. Takipli gastroenteroloji doktorumuza attım. Böcek ısırığı gibi dedi. Tek seferde cıkmış olsa belki bir böcektir diyeceğim ama ne olduğunu bulamadım. 4-5 gündür geçmiyor da. Bu durumu yaşayan var mı?

Eklentiler

• IMG_2818.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 851
sanki zehirli böcekler olur ya , gelmişte yürümüş gibi geldi. bahçeli bi yerdeyseniz karıncada olabilir. kaşıntı var mı

sanki zehirli böcekler olur ya , gelmişte yürümüş gibi geldi. bahçeli bi yerdeyseniz karıncada olabilir. kaşıntı var mı
Bir kaç kere bacağını gösterdi sızlanarak ama o zaman bunlar yoktu. Sonra da kaşıntı olmadı. Annemlerin evini karınca basmıştı belki o yüzdendir

Daha yakın bir fotosu var mı ve içi su dolu gibi mi?

Sol tarafımda elektrik çarpar gibi ağrı nedeniyle acile gittim
Kontroller yapıldı ağrı kesiciler verildi eve geldim
Sğrışar dayanılmaz boyutlandırma tekrar hastaneye gittim.zona olduğumu öğrendim.kremler ağrı kesiciler vs kullanıyorum ama yinede sol kolum elim göğüs üstü zonklamalar yüzünden uyuyamıyorum.evden çıkamıyorum. Sinir iltajaplanmasıymış gece ateşide deniyormuş buna..sinir blokaj yaptırmayı düşünüyorum.ağroşardan yaşam kalitem anormal düştü.evde çıkmak saçımı taramak bile gelmiyor içimden
İnşallah sinir blokaj işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…