Bu kabullenebilinir mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hem seviştim hem ağladım demiş resmen

seni kaybettiği için ağlarken sevişmeyi nasıl aklına getirmiş bi sor bakalım yasakkelime

demekki ağlarken timsah gözyaşları dökmüş.. he ağlarım hem giderim modunda acaba senin yokluğunda fırsat bilip giden insan sevişirkende ağlamışmı acaba...

bunu kendimi soyluyor hemde hergun diyede ekledi yani :) kızdırmak icinde olabilir kişyii tanımadan yorum yapılmaz eger kafana takılıp bu ilişkiyi zedeliycekse bitir derim

e. arkadaşın geline söylenmiş bi lafı üstüne alınmış sanırım..hem ağlarım hem giderim gibi olmuş. :s böyle bişi olabilir mi? ben senin için ağlıyodum ama gittim başkasıyla birlikte oldum.. sana olan sevgisinden ağlamasa ,üzülmese.. tamam anlarım,erkektir yapar ayrılık döneminde.ama ağlayacak kadar üzülen bi erkek yapamaz. kendimi senin yerine koyarak yazıyorum. yediği haltı söylüyo , ağlamasın bari.. 2 durumda çok tezat birbirine. ben affetmezdim.hakkında hayırlısı olsun canım yine de.. için rahat değilse hiç devam ettirme derim ben

şu boyutta olsa kabul edilebilirdi..
ilişkiniz bitti, 7 ay boyunca görüşmediniz.. sonra unutamadığınızı fark edip döndünüz..
o sırada biriyle yatmış..
ilişki bitti diye düşünüp başka kadınlara yönlenmiş olabilir...
kabul edilir..

ama her gün size yalvarırken, ağlarken, sizi seviyorken yatıyosa...
bi zahmet yattığı kadınların kucağına gitsin.
bide ağlamış..
töbe töbe..

alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile5Şeniz

adama bak hem yaparim, hem aglarim diyo
valla ne diyem iciniz bu olayi kaldirabilecekse devam edin...
bunu size anlatmasi bile cok igrenc....

sizden umudu kesmiş miydi acaba.. belki geri dönmeyeceğinizi düşünüyodu.. ben 7 ay ayrı kalsam ohooo başkasını bulurum umudumu da keserim.. asla da arkama bakmam... ben de ayrıldıktan sonra başkasını soktum hayatıma.. eski nişanlım geri dön dedi ona aynen şunu söyledim "başka bi tene dokundum başka elleri tuttu ellerim başka dudakları öptüm.. sana geri dönemem ki.. bunu sana yapamam kii.." ben böyle düşünüyorum. sizden ayrıldıktan sonra istediğini yapar orası kimseyi ilgilendirmez de geri dönmesi ilginç geldi... sanırım ben tuhafım.. başka birine dokunmuşsam geri dönüşüm olmaz eskiye.. araya başka bir ten girmişse olay bitmiştir.. ben çok hassasım bu konularda yaa.. size de söyleme nedeni vicdan azabı çekiyo olmasından dolayıdır... ama bilio musun cnm çevremde bu tip erkekleri çook gördüm.. bi ayrılık anında özellikle cinsel amaçlı başka kollara koşuyolar.. bi arkadasım kısa bi ayrılık yaşadı hemen bi kadınla görüşmeye başladı, bu şekilde sevgilisini unutmaya çalıştı ama çok acı çekiodu, geri barıstılar tabi.. ama kız affetmedi.. erkekler bizden daha güçsüzler ayrılık acısı çekerken böyle acizce davranabiliolar.. evet birlikte olduğu kadının kollarında sizin için ağlamıştır da çünkü böyle erkekleri çook duydum ben... böyle yaparak içlerinden atabileceklerini sanıyolar ama dedim ya güçsüzlükten tamamen.. keşke bizim irademizin yüzde biri onlarda olsa hayat mükemmel olur.. benim de başıma geldi yaa.. off eski sevgilim ayrıldıktan sonra her gece bi kadının kollarında beni unutmaya çalısırdı sonra içer içer beni arar senin sıcakliğini aradım gene bulamadım diye ağlardı..ne sevgisi seven insan baskasına dokunur mu derdim.. hani ellerini saçlarımda dolaştirir beni şefkatle severdin ya işte en çok onu arıyorum allah kahretsin bulamıyorum derdi.. bi şarkı da var hatta hiç affetmedim kendimi diye. diyo ya "her gece seni unutmak için sevişsem de sen başkaydın sevgilim" diye.. ilginçler anlamaz zor bizim gibi değiller. pehh.. nerde asalet nerde güç nerde irade nerdeeeeee.... dedim ya bizdeki asalet onur irade yooook...

artık hiç şaşırmıyorum ben bu erkeklerin abukluklarına:mymeka:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Söze gerek yok...

bi kere gercekten sevseydi 7 ay deyil daha önce barisirdiniz...7 ay özgürlügünü yasadi aradigini bulamadi yine size döndü....ben kabul etmezdim banane erkekse erkek ...tutsaymis kendisini.......

ortada bir hata var..

kabul edersiniz ya da etmezsiniz..

tercih sizin.

bu sorunun cevabı erkek arkadasınızda..

gerçekten seviyor mu sizi..
yaptığı şey bir anlık gaflet mi yoksa olağan mı karşılıyor..

ama ihtiyactan yaptım falan..geçin bunları.. sosyolojik palavra bunlar ..
onun fizyolojisinde erkek olduğu için olan bişi değil.. aynını sen de yapabilirdin..

erkeklerdeki bu mantaliteyi gördükten sonra yemin ederim feminist olasım gelior.. hatta cinsiyet değiştirip bir kadına aşık olasım gelior... töbe töbe.. gece gece neler diorum... ama artık duyduklarım çok üzüor beni.. yasadıklarım da öyle.. bizdeki asalet yok arkadasım yaa... bizdeki sevgi anlayışı yok onlar başka türlü seviyolar ama erkekleri tanıdıkça midemi bulandırıyolar.. hiç birine sevgimi ve asaletimi layık görmüyorum.. hepsinden daha erkeğim be.. hepsinden daha yiğidim... onların erkekliğine tükürem ben.. hiç bi kadında duymadım ulan ne pis aşk acısı çekiorum gidip bi herifle yatim de acım dinsin olaylarını... biz yüreğimizle seviyoruz ama merak ediorum onlar nereleriyle seviyolar ?

birde bu durum var....evlendikten sonra olurya..bi kac haftaligina uzun yolculuga baska bir ülkeye gidersiniz.....hastalik olur ne bileyim bi kac günlük ayri kalirsiniz...böyle karekterde biri yine bu halti yicek....

isteyen ahlakı yerinde olan adam kendine hakim olur sevdiğini ALDATMAZ'!!!!!!!
ERKEKTıR yapar demeyin ya.hayvan değilki insan bu

ya ne demek erkektir,erkeğin namussu yok mu ?

kalbi çok dolu olsa yapamazdı ,sonuçta boş eve hırsız girer.....

birde allahın denyosu ne diye söylemiş ki....bu ilişkiye el bombası atmak gibi birşey....

kızlar peki gerçekten severken başkasına dokunmayacak olan erkek var mı ? yani hala umut var mı ? ben pek umutsuzum bu aralar... oysa tek istediğim sadakat... yani sizce umut var öyle mi ? lütfen söyleyin böyle erkekler nerdeeeeeeeee :sinifsinif:

var canim ama sansina denk gelirse.....mesela benim esim...sadik dürüst biridir..hatta bazi durumlar olur gelir direkt bana söyler...kimse inanmiyor ama öyle.....serefine namusuna dikkat eden erkekler gercektende var...ama onu bulana kadarda neler cektim..bu benim 2.evliligim....1 evliligin neden bttigini söylememe gerek yok herhalde....düsünebilirsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…