E
EcinniliBarones
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
niyekinewaww konu sahibi son damlammış.. konu inandırıcılığını şu dakka yitirmiştir.. şu konuları açmak için sarfettiğin enerjiyi hayatını iyileştirmek için harcasan oxfortta okuyordun şimdi:hulya:
niyekine
:uhm:
bu da mı gol değil beeeeeewaww konu sahibi son damlammış.. konu inandırıcılığını şu dakka yitirmiştir.. şu konuları açmak için sarfettiğin enerjiyi hayatını iyileştirmek için harcasan oxfortta okuyordun şimdi:hulya:
falla cinli öle diyo:hulya:bu da mı gol değil beeeeee
o kadar celallendim gene boşa gitti
yolacam bunların hepsini benneyaptımki
ulem fake mı konu kaydirigubbakcemile
ay yapmayın allah askına 7 ay ayrı kalmıslar gercekten yanı rahıp mı bu cocuk?bazısı para verıo bı de bunun ıcın..
kımse kusura bakmasın ama cınsellık konusunda kadınlar ve erkekler esıt degıldır asla da olamazlar..bakıs acılarımız cok farklı..ısteklerımız,durtulerımız vs hepsı farklı..
bu cocuk senınleyken mı yatmıs hayır ayrıyken yatmıs hemde oyle boyle degıl 7 ay suren bır ayrılık..az mı 7 ay..bu 7 ay ıcınde sen de bırılerıyle gorusebılırdın?ne var bunda ayrıydınız sonucta..msnden konusuyoduk aglıyodu demıssın..sevgı farklı sey cınsellık farklı sey..o kadına sevdıgı ıcın mı dokundu sence?veya sevdıgı ıcın mı bırlıkte oldu?hayır.kendı cıkarı ıcın kullandı ıste..
ha bu esıt olamaz lafımdan da tartısma cıkmasın lutfen..demek ıstedıgım erkek yaptımı aferım kadın yaptımı tu kaka degıl..yaratılıs olarak cınsel acıdan farklıyız..farklı olmasaydık bızlerde para karsılıgı bırılerıyle bırlıkte olurduk veya bızlerde prono seyrederdık dı mı??????
ben senın yerınde olsam asla kafama takmam..umursamam bıle..ayrı oldugumuz surece ne o bana karısabılır ne de ben ona..adı ustunde ayrılık..bıtmıs gıtmıs dıye bakarım..onemlı olan benımleyken ne yaptıgıdır...
herhangi bir yerden bakarak bu kanıya varmadım..Abi'm var onda gördüğüm kadar bilgi sahibiyim..annemle konuşuruz böyle seyleri,ordanda bilgi sahibiyim.ben ztn kendi fikrimi söyledim kabul etmek zorunda değilsiniz..
o zmn sunu söyleyin bana.annemle babam 15 yıldır seks yapmıyorlarmış fakat annem seks yapmak için ne baskasına para veriyo ne de prono izliyo ne de seks yapmadığı için uykusunda erotik rüyalar görüp bosaliyo ne de masturbasyon yapiyo??ama babami bilemiycem de Abi'min yatağının sbhlari bu sebeple kirlendigini bilirim..yapamasalar bile rüya görürler veya masturbasyon yaparlar..
bakın daha fazla detaya girmem gerekrse girerim hiç cekinmem.ama kadınların jigolo tutma oraniyla erkeklerin genel eve gitme oranını siz duşunun,araştırın isterseniz..
benim demeye çalıştığım şey erkek oh oh yapsın değil ama cinsel istek acısından farkliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?