Bu kabullenebilinir mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Kizlar cok garip hissediorum kendimi..
Olay su : Benim 2.5 yillik bi iliskim var ve cok uzagiz birbirimize.. Surekli tartismalar sonucu ayrilmayi istedim erkek arkadasim cok caba gosterdi ve ayrildik.

Ve 7 ay kdr ayri kaldik ama bu 7 ay icindede neredeyse hergun bna msnde yalvariod agliodu.
Biz tekrar baristik ve bna bi itirafta bulundu

Bizim ayri oldugumuz zmn
Bi baskasiyla ( cinsel) iliskide bulunmus, hemde hergun benim icin aglarken...

Ne dusunecegimi sasirdim.. BI yanim bu olayi kabullenemio , bi yanimda nasisla ayriydiniz erkek sonucta fln dio
Siz ne dusunuosunuz ?

üstünde durma bence kabul etmişsin sonuçtaa sende 7 ay süründürmüşsün hergün ağlıodu yalvarıodu diosunn rahip değil sonuçta bu çocukta

aynen dediğin gibi
bi taraftan yapabilir
bi tarafdan olamaz diye düşünüyorum

ağlayan erkekten nefret ederim öle insanın akıttığı gözyaşı batsın pehhhh

öle erkektir yapar denebilrmi böle b durum karşısında ya ben sana şunu söliim arkadaşımm eğer o seni gerçekten sevseydi ne kadar ayrı kalırsanız kalın gözü başkasını görmezdi.iki kişi yaşıosunuz bu ilişkiyi o erkektir yapar deyip şimdi kabul edersen emin ol ilerde tekrar yapıcakk...bence kesinlkle kabul etme ki şimdi kabullensende hep aklında olucak acaba yaparmı edermi dye.bi lişkdede en kötüsü bu değilmi satennnn....

hem ağlıyor hem de neler yapıyor...bak bak bak :oklava:
bunu yapmışsa seni gerçekten sewmiyor demektir....
senin yokluğunda mutluluğu başka kollarda arayan birinden hayır gelmez arkadaşım.yol wer gitsin bu arkadaşa....

Evt bnde ztn onu cikaramiorum ya aklimdan..
Hergun benim icin aglayan bi insan nasil olurda bi baskasina dokunur.
Onu operken hicmi gelmedim aklina..
Of kafayi yicem

7ay ayrı kalmışsınız napcaktı 7 ay boyunca biriyle yada birileriyle ne fark ederki önemli olan seni istemesi bence

seni seviyorsa yapmazdı,yaptı sana söylemezdi. sana söyledi kabul edersen bundan sonra hep yapacaktır..:hulya:

Evt bide o garip ya pat diye soyledi.. Yaw tmm durust olmak gzl bsy ama bi dusun bklm ben kaldirabilecekmiyim...

ya madem erkek yapar pekı neden bunu barısınca soler hıc anlamıs degılım ben.

ya madem erkek yapar :olmaz: pekı neden bunu barısınca soler hıc anlamıs degılım ben.

eyi. evlenirsin de sen bunla. bi sorun çıkar -ki bir çok evlilikte oluyor- bir süre ilişkiye giremezsiniz.
e bu gitcek başkasına, sora sana tüm "dürüstlüğü ve açık yürekliliğiyle" bunu sölicek. çünkü o rahip değil, napsın?
evlenince biyolojisi mi değişiyo, yoo. o zaman evliyken yapabilmenin de bi farkı yok.

bayanlar, erkekler sadece içgüdülerden oluşmuş varlıklar değillerdir.
ıNSAN ıLE HAYVAN ARASINDAKı EN BÜYÜK FARK BUDUR.
bu adamları hayvandan sayıp "aman canım rahip değil ya" derseniz, aldatılmaya MAHKUMSUNUZDUR.

siz iyi niyetli olarak böyle düşünseniz de, o insan-hayvan ne gözle bakıyosanız artık- bunu bu bahaneyle kullanacaktır.
ve erkekler ilişkiye girmeden durabilirler.
bunun için başka kadına ihtiyaçları yok, rüyalanabilirler. kadınlar da aynı şekil.
başka kadına gidiyosa ıÇı ALDIĞI ıÇıN gidiyodur.
iyi ve saf sevgiler böyle yaratıklara layık değildir.
lütfen güzel sevginizi böyle yaratıklarda heba etmeyin!

ya bi de sölemiş ya. iyi bk yedin deseydiniz!

gayet normal bi durum başkasıyla birliktelik yaşaması asıl anormal olan pat diye sizinle paylaşması olmuş. rahip değil sonuçta hem geçmiş geçmiştir. kurcalamayın derim. yaşadığı ilişkiyi sorgulamak yerine ağlayan hem de 7 ay boyunca ağlayan tarafını sorgulayın.

hakkaten erkeklerin bu kadar iradesiz olduğunu mu düşünüyorsunuz? gerçekten herşeyiyle bununla inanabiliyomusunuz! hayır buna inanan insanlara bi sorum var, o zaman bu memlekette çok eşliliğe de izin gelsin madem erkekler bu kadar dayanıksız!!!!!!! kadınlardan biri olmazsa adam boşta kalmasın diğeriyle halletsin !!!!!!! oysa dinde bile kadın korunmaya muhtaçsa buna izin var, erkeğin ihtiyacı için değil!!!!! yaşadıklarınızla düşündükleriniz birbiriyle ne kadar çelişiypr farkındamısınız!!!!!

eyi. evlenirsin de sen bunla. bi sorun çıkar -ki bir çok evlilikte oluyor- bir süre ilişkiye giremezsiniz.
e bu gitcek başkasına, sora sana tüm "dürüstlüğü ve açık yürekliliğiyle" bunu sölicek. çünkü o rahip değil, napsın?
evlenince biyolojisi mi değişiyo, yoo. o zaman evliyken yapabilmenin de bi farkı yok.

bayanlar, erkekler sadece içgüdülerden oluşmuş varlıklar değillerdir.
İNSAN İLE HAYVAN ARASINDAKİ EN BÜYÜK FARK BUDUR.
bu adamları hayvandan sayıp "aman canım rahip değil ya" derseniz, aldatılmaya MAHKUMSUNUZDUR.

siz iyi niyetli olarak böyle düşünseniz de, o insan-hayvan ne gözle bakıyosanız artık- bunu bu bahaneyle kullanacaktır.
ve erkekler ilişkiye girmeden durabilirler.
bunun için başka kadına ihtiyaçları yok, rüyalanabilirler. kadınlar da aynı şekil.
başka kadına gidiyosa İÇİ ALDIĞI İÇİN gidiyodur.
iyi ve saf sevgiler böyle yaratıklara layık değildir.
lütfen güzel sevginizi böyle yaratıklarda heba etmeyin!

noktasına virgülüne tırnak işaretine ünlemine kadar katılıyorumbenneyaptımki

december size katılıyorum bu konudavereliniortak benim eski erkek arkadaşım (sondan bi önceki yani kaydirigubbakcemile3 ztn 3 tane sevgilim oldu topu topusırnaşık şey) benden önce 1.5 sene birlikte olduğu kızı unutmayıp 2 sene fln cinsellik yaşamamış biriydi..ta ki kızın başkasından hamile kaldığını öğrenene kadarkafamçokkarıştı sonra unutmak zorunda kalmış tabi haliyle.. konunun sahibi arkadaşım hem ayrısınız fakat bi yandan da size ağlıyo yalvarıyo ama bu arada da gidip başkasıyla birlikte olmayı da biliyo :olmaz: seven insan her zaman sever ayrıyken de beraberken de başkasına dokunamaz..siz nasıl başkasına dokunamazsanız karşı taraftan da bunu görmeniz lazım..yok erkek ihtiyaçları var fln böyle düşünmeyin..ona bakarsanız bayanlarında ihtiyaçları var yani :umursamaz:şakkıdımadem seviyo katlancak yasakkelime

iirenç yaratıklar :umursamaz:
Böyle bişeyi kesinlikle kabul edemezdim sanırım :olmaz:
Sözde seni seviyor senin için ağlıyor ama gidip bir başkasıyla birlikte oluyor.. :olmaz:

Back
X