herhangi bir yerden bakarak bu kanıya varmadım..Abi'm var onda gördüğüm kadar bilgi sahibiyim..annemle konuşuruz böyle seyleri,ordanda bilgi sahibiyim.ben ztn kendi fikrimi söyledim kabul etmek zorunda değilsiniz..
o zmn sunu söyleyin bana.annemle babam 15 yıldır seks yapmıyorlarmış fakat annem seks yapmak için ne baskasına para veriyo ne de prono izliyo ne de seks yapmadığı için uykusunda erotik rüyalar görüp bosaliyo ne de masturbasyon yapiyo??ama babami bilemiycem de Abi'min yatağının sbhlari bu sebeple kirlendigini bilirim..yapamasalar bile rüya görürler veya masturbasyon yaparlar..
bakın daha fazla detaya girmem gerekrse girerim hiç cekinmem.ama kadınların jigolo tutma oraniyla erkeklerin genel eve gitme oranını siz duşunun,araştırın isterseniz..
benim demeye çalıştığım şey erkek oh oh yapsın değil ama cinsel istek acısından farkliyiz.
bu ne şiddet???
sana aynı tonda çıkıştığımı sanmıyorum cekhu..
burda kimse kimseye fikrini kabul ettirmek zorunda değil zaten. öyle bir zorunlulukta hissetme kendini.forumlar fikir empoze etmek için değil,fikir paylaşımı için vardır.
konunuza gelince annenizin yapmadıklarından eminsiniz de, babanızın yaptıklarını ve ya yapmadıklarını neden bilmiyorsunuz? belkı babanızda yapmıyor bu tarz şeyler? yoksa yapıyor mu? bakın bir muallak var burda..
ayrıca istediğin kadar detaya girebilirsin.. çekin ya da çekinme,senin problemindir.
abine gelince.. sen abini hayatına cinsel konularda bir otorite olarak koymuş olabilirsin ama fakat tek başına tüm bilimsel deneylerin konusu olamaz kendisi. onun ağzından çıkanları toplumsal delil olarak buraya sunmanı garipsedim ben.
bizim toplumumuzda jigololar sayıca az olabilir ama tüm dünyada bu böyle değil..sadece Türkiyeye göre konuşursAK DA ağzınızdan çıkan her şey sadece sosyolojik değer taşır. bilimsel değer taşımaz..
netice itibariyle ister kabul edin ister etmeyin. ben görüşümü tekrar yazmak istiyorum.
"Fizyolojik açıdan erkek cinsel ilişkiye girmezse ölür,sürünür,geberir diye bir durum söz konusu değildir. bu sadece erkek egemen toplumun mazeret ürünüdür. aynı ihtiyaçlar kadınlar için de söz konusudur. ayrıca senin de dediğin gibi erkek rüyasında bile boşalabilir,mastürbasyon yapabilir. illa da gidip cinsel ilişkiye girmesi gerekmez"
naçizane yazdım güzelim..beğenirsin ya da beğenmezsin.. ama abinin ağzından çıkanları bilimsel bulgularmış gibi buraya yazman eleştirilebilir bi rnoktadır. üzgünüm gene yazsan gene tepki gösteririm.