Bu kabullenebilinir mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayni fikirdeyim canim cok güzel yorumlarin...seni tebrik ederim...:lepi:kaydirigubbakcemile5
benim düsüncem bu yanlislari savunanlar birgün o yanlis kendilerini bulacak ve yasayacaklar belki..o zaman yine bu sekilde rahat ve genis düsüneceklermi cok merak ediyorum...

teşekkür ederim canım desteğin için opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun konu sahibi..

cekhu konu biraz sapmış güzelim.ayrı kalındığı dönemde ne kadının erkeğe,ne de erkeğin kadına hesap sorma hakkı yoktur diye düşünüyorum ben.. doğru ve ya değil bilemem. kişisel tercih meselesi bu durum.
benim senin entry'nde takıldığım nokta ise tamamen farklı idi.erkeklerin bu tarz ihtiyaçları vardır,illa ki yapmak zorundalar diye yazman hususuna itiraz ettim.
ben de kırıcı tartışmalara girmeyi sevmem..
ama düzeyli olanlarını severim..
düzeyli bir şekilde karşıt görüşlerimizi sunduk. ortak payda bulamadık ki zaten öyle bir zorunluluğumzda yoktu.
konu hakkında daha fazla görüş beyan etmiycem.söyleyebileceklerim bu kadar çünkü..

evt bencede bende aynı seyı dedım ztn...

yok cnm ıllakı degıl,yapan bundan yapıyordur demek ıstedım ben yanlıs anlasılmısım..

ben anlatmak ıstedıgımı aslında tam anlatamadım..o yuzden bu kadar yanlıs anlasıldım..benım demek ıstedıgım bızler duygusalız..bız bırıyle sadece bırlıkte olmak ıcın olmayız,olamayız..ama erkekler maalesef oyle degıl..
bunu anlatmaya calıstım bu yuzden esıt degılız olamayız dedım..

yanlıs veya kırıcı bır lafım olduysa kusura bakmayın...

evt bencede bende aynı seyı dedım ztn...

yok cnm ıllakı degıl,yapan bundan yapıyordur demek ıstedım ben yanlıs anlasılmısım..

ben anlatmak ıstedıgımı aslında tam anlatamadım..o yuzden bu kadar yanlıs anlasıldım..benım demek ıstedıgım bızler duygusalız..bız bırıyle sadece bırlıkte olmak ıcın olmayız,olamayız..ama erkekler maalesef oyle degıl..
bunu anlatmaya calıstım bu yuzden esıt degılız olamayız dedım..

yanlıs veya kırıcı bır lafım olduysa kusura bakmayın...

canim hayatin gerceyi bu diyerek yapilan igrencliklere boyun eymekde dogru deyil..hani hayat böyle diye kimse bu hayatin yanlisliklarini kabullenmemeli..bi yanlisa nasil bakarsan o sekilde gider.....benim bildigim kadariylar dinimizde kadin-erkek duygu hissinde esitti...bedensel olarak esit olmayabilriz...ama bu yanlisi ne kadar dogru bulursak o sekildede gider mezara kadar....bütün erkekleride ayni keseye koymamak lazim...mesela benim esim bilir böyle bir ahlaksizliga boyun eymeyecegimi..oda zaten dürüst sadik ve Allahdan korkusu olan bi insan...var öyle bizim ailede temiz dürüst erkekler...ha buda dogru deyil insan ayrilir ama hemen birilerinin kollarina kosmakda yanlis...olurya insanlik hali barisma ihtimali her zaman vardir ayrilan ciftler icin ..ama bazi ayriliklarinda dönüsü yoktur oda var...iyi tartip düsünmek lazim ayrildiktan sonra tekrar barismaya deyer bir iliskimi deyilmi diye..madem dönecekti yapmayacakti o hatayi..ama yaptiysada yaptigi hatayla basbasa olsun karsi tarafi üzmeyede o sahsin hakki yok...yani bu erkeklerin genetiginde var bahanesini ortadan kaldiralim ..bunuda ortaya koyan yine bir erkektir kesin....kimse hic bir seyin kolayina kacarak uyduruk masallarlan kimseyi kandirmasin.....iste asil gercek olan bu...

canim hayatin gerceyi bu diyerek yapilan igrencliklere boyun eymekde dogru deyil..hani hayat böyle diye kimse bu hayatin yanlisliklarini kabullenmemeli..bi yanlisa nasil bakarsan o sekilde gider.....benim bildigim kadariylar dinimizde kadin-erkek duygu hissinde esitti...bedensel olarak esit olmayabilriz...ama bu yanlisi ne kadar dogru bulursak o sekildede gider mezara kadar....bütün erkekleride ayni keseye koymamak lazim...mesela benim esim bilir böyle bir ahlaksizliga boyun eymeyecegimi..oda zaten dürüst sadik ve Allahdan korkusu olan bi insan...var öyle bizim ailede temiz dürüst erkekler...ha buda dogru deyil insan ayrilir ama hemen birilerinin kollarina kosmakda yanlis...olurya insanlik hali barisma ihtimali her zaman vardir ayrilan ciftler icin ..ama bazi ayriliklarinda dönüsü yoktur oda var...iyi tartip düsünmek lazim ayrildiktan sonra tekrar barismaya deyer bir iliskimi deyilmi diye..madem dönecekti yapmayacakti o hatayi..ama yaptiysada yaptigi hatayla basbasa olsun karsi tarafi üzmeyede o sahsin hakki yok...yani bu erkeklerin genetiginde var bahanesini ortadan kaldiralim ..bunuda ortaya koyan yine bir erkektir kesin....kimse hic bir seyin kolayina kacarak uyduruk masallarlan kimseyi kandirmasin.....iste asil gercek olan bu...

dedıklerınız dogru tamam..
ama kımsede yrn barısırız dıye ayrılmıyor herhalde..buradakı olay ayrıyken yasanmıs hemde uzun suren bır ayrılık..
ben bugun erkek arkadasımdan ayrılırsam bunları goze alıp ayrılırım veya o benden ayrılıcaksa bunları goze alıp ayrılmalı..ayrıldım 7 ay snr barıstım bu 7ay ın hesabını ne o bana sorabılır ne de ben ona..bırakın 7 ay ı bı gece bıle ayrı kalsam bı saat bıle kımse kımseye o ayrı gecen zamanın hesabını soramaz..
bu benım fıkrım..
zıra kaldı kı sızın bahsettıgınız mevzu aldatmak..kı onu asla savunmuyorum..veya evlı bır cıft 7 ay ayrı kaldı dıyelım ama bosanmadılar gene kabul edılır degıl gene aldatmaya gırer ama bır ılıskı bıttıyse bıter..sıyah ya da beyaz grı yoktur ayrılıkta...bana bu ters gelıyor..ben bgn ayrılcam snr ne zmn barısıcaz acaba dıye mı dusunucem???komık o zmn nıye ayrılıyorum..veya ayrıldım o zmn nıye barısmayı dusunuyorum...cocuk oyuncagı degıl bır ılıskı yasamak..

gec bunları gecc ooohh ne ala mualla
aksam gel msnde yalvar agla zırlaa salya sümük
canın istedinde git uckurunun keyfinide yappp
seni sevse aglasa gercekten asla içinden gelmes bilee
biriyle birliktye olmak yemeden içmeden kesilir seven acı ceken insan
seninki koftiden yanmıss

büyük konuşmuş olmak istemem ama ben hazmedemem ya böle bişeyi,ona her dokunduğumda bu aklıma gelir,eskisi gibi olamam.
bu seni sevmediği anlamına gelmiyor,senin kişiliğine bağlı...ısıtıp ısıtıp önüne koymam konuyu kapatırım bi daha da açmam diyosan ok.

Back
X