Dayanamıyorum.. Her gün daha güçsüz kalkıyorum yataktan... Gideli daha 1,5 ay oldu ne haldeyim bir ömür nasıl geçer bunu düşünmekten yoruldum... Her denileni yaptım, nafile. Aramadım sormadım gururumu ezdirmedim terk edenin arkasından yerlerde sürünmedim.. Ama içim içimi yiyor.
Sosyalleş dediler sosyalleştim ama istediğin kadar gez toz eğlen. Her şey kafanı yastığa koyduğun an başlıyor zaten kızlar...
Allah sevenleri ayırmasın, Rabbim daha büyük acılar vermesin halimize sonsuz şükürler... ama bu ne büyük imtihan böyle... Unutmak ne uzun kelime... İnsanın her ne yaparsa yapsın sevdiğine kin besleyememesi niye...
Diyecek bir şeyleri olan varsa dertleşmek adına açtım topiğimi herkes gönlünden geçeni yazabilir...
kızlar bende kk da konu açmıştım.
unuttum veeeeeeeeeee şu an beni seven, değer gördüğüm biriyle beraberim.
acı neymiş çektiklerimi hatırlamıyorum bile.
çünkü aklımdan, kalbimden alıp götürdü herşeyi.
ben de iyi ki geçmişte kaldı diyorum
insan senelerce aynı evde yaşadığı insanın ölümüne bile bir süre sonra alışıyor ki üzen insanı unutmak daha kolay.
sadece sabır
canım acını çok iyi anlıyorum..5 ayıma giricem bende..hiç bişeyden zevk almıyosun şuan ne yaparsan yap neyle ilgilenirsen ilgilen aklından silemiyosun yapamıyosun istiyosun ama yapamıyosun işte..ilk başlarda bende senin gibiydim ama zaman geçtikçe hafifliyor acın kendine acıyosun çok üzüldügn için mahvoldugun için degmedigi için kend,ne üzülmeye başlıyosun geçicek inan bana.. mesela ben hala deliler gibi aşıgım çok özlüyorum ama yapıcak hiç bişeyim yok bi süre sonra kabullenıyosun hani demişlerya kadın yokluğuna alıştıgı adamı asla bidaha istemez diye öyle bişey oluyor..senin zamanın var daha biraz daha üzülüceksin sadece geçicek ama bi kadın olaraak senden tek ricam ne kadar acı çekersen çek ne bi msj ne bi cvp hiç bi şeklde iletişeme geçme onunlaa..birbirinizi susarak hatırlayınnn...
Ne zor dimi bir sey oluyo mesela bazen "bunu ona da anlatmalıyım ne çok gülerdik" diyosun iç geçiriyosun. Bir daha olmayacagına kendini alıştırmak hiç kolay değil.
Atlatılıyor mu evet daha önce de yaşadım atlattım ama neyim varsa da alıp götürdü o zamanlar yaşadıklarım hayatın en guzel yılları aglamakla gelmeyecek birini beklemekle geçti.
Derken o çıktı karşıma rabbim işte sonunda birini verdi bana.. Sonra o senelerce arkasindan gozyaşı doktugum insan kopekler gibi pişman olup karsima geldi. Tabiki de sonra yol aldı.. Ne kazandım? Deliler gibi bekledim donmesini gelmedi.. Ben yeniden aşkı bulmuşken iş işten gecince kapıma geldi... Bu işler niye hep boyle oluyor kii.
Dayanamıyorum.. Her gün daha güçsüz kalkıyorum yataktan... Gideli daha 1,5 ay oldu ne haldeyim bir ömür nasıl geçer bunu düşünmekten yoruldum... Her denileni yaptım, nafile. Aramadım sormadım gururumu ezdirmedim terk edenin arkasından yerlerde sürünmedim.. Ama içim içimi yiyor.
Sosyalleş dediler sosyalleştim ama istediğin kadar gez toz eğlen. Her şey kafanı yastığa koyduğun an başlıyor zaten kızlar...
Allah sevenleri ayırmasın, Rabbim daha büyük acılar vermesin halimize sonsuz şükürler... ama bu ne büyük imtihan böyle... Unutmak ne uzun kelime... İnsanın her ne yaparsa yapsın sevdiğine kin besleyememesi niye...
Diyecek bir şeyleri olan varsa dertleşmek adına açtım topiğimi herkes gönlünden geçeni yazabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?