Bu kadar acı mı ayrılık? Sevdiğini söyleyemeden gitmesi nasıl pişmanlık..

HcRt_

♥uNutuLmu$muyduM ?
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
653
5
116
Kocaeli
Dayanamıyorum.. Her gün daha güçsüz kalkıyorum yataktan... Gideli daha 1,5 ay oldu ne haldeyim bir ömür nasıl geçer bunu düşünmekten yoruldum... Her denileni yaptım, nafile. Aramadım sormadım gururumu ezdirmedim terk edenin arkasından yerlerde sürünmedim.. Ama içim içimi yiyor.
Sosyalleş dediler sosyalleştim ama istediğin kadar gez toz eğlen. Her şey kafanı yastığa koyduğun an başlıyor zaten kızlar...
Allah sevenleri ayırmasın, Rabbim daha büyük acılar vermesin halimize sonsuz şükürler... ama bu ne büyük imtihan böyle... Unutmak ne uzun kelime... İnsanın her ne yaparsa yapsın sevdiğine kin besleyememesi niye...

Diyecek bir şeyleri olan varsa dertleşmek adına açtım topiğimi herkes gönlünden geçeni yazabilir...

unutursun canim unutursun
hemde oyle bir unutursun ki gun gelir adini hatirlamazsin
az daha sabret 1.5 ay gecmis bitmis
insan yasayamam bir daha sevemem diyor ama oyle olmuyor
allah karsina oyle birini cikariyor ki iyiki bitmis diyorsun
ne demisler seni seveni 2 kere seveceksin seni terkedini sende 2 kere terkedeceksin
bu kadar sure onu aramadan durabilmissin en zor gunleri atlatmissin ilerki gunler daha guzel olacak inan bana
kimseye sana verdigi degerden fazlasini verme
erkekler taptigin zaman teperler. teptigin zaman ise taparlar.
o kaybetmis olur senin gibi seven birini bir daha bulabilirmi bilinmez

eski sevgilimi unutmak senelerimi aldı. şimi evliyim. iyi ki eski sevgilimle yürümemiş diyorumhep.umarım sen de aynısınıyaşarsın canım...

kızlar bende kk da konu açmıştım.
unuttum veeeeeeeeeee şu an beni seven, değer gördüğüm biriyle beraberim.:16:
acı neymiş çektiklerimi hatırlamıyorum bile. :52:
çünkü aklımdan, kalbimden alıp götürdü herşeyi.
ben de iyi ki geçmişte kaldı diyorum:51:

insan senelerce aynı evde yaşadığı insanın ölümüne bile bir süre sonra alışıyor ki üzen insanı unutmak daha kolay.
sadece sabır

bir de ben şu yönden bakıyordum br zaman sonra, gitmişse daha iyisi geleceği içindir.
ne kadar çırpınsan da nafile kendini üzersin sana değer vereni görmezsin.
hayata küsersin, kendini bitirirsin o ise paşa gibi yaşar.
değer mi?

Dayanamıyorum.. Her gün daha güçsüz kalkıyorum yataktan... Gideli daha 1,5 ay oldu ne haldeyim bir ömür nasıl geçer bunu düşünmekten yoruldum... Her denileni yaptım, nafile. Aramadım sormadım gururumu ezdirmedim terk edenin arkasından yerlerde sürünmedim.. Ama içim içimi yiyor.
Sosyalleş dediler sosyalleştim ama istediğin kadar gez toz eğlen. Her şey kafanı yastığa koyduğun an başlıyor zaten kızlar...
Allah sevenleri ayırmasın, Rabbim daha büyük acılar vermesin halimize sonsuz şükürler... ama bu ne büyük imtihan böyle... Unutmak ne uzun kelime... İnsanın her ne yaparsa yapsın sevdiğine kin besleyememesi niye...

Diyecek bir şeyleri olan varsa dertleşmek adına açtım topiğimi herkes gönlünden geçeni yazabilir...

2.5 aydır sanki ateşte uyuyorum öyle berbat bişeymiş ki bu yaşamayan kesınlıkle bılemez .. hele baskasına sarılmışken gördüm ya ne berbat bi duyguymuş nasıl gececk bılmıyorum ama canım hala çok yanıyor..:(senı anlıyorumo aldattı ben hala varya bişe olsa koşarım ama artık onu affedemem:(

kızlar bende kk da konu açmıştım.
unuttum veeeeeeeeeee şu an beni seven, değer gördüğüm biriyle beraberim.:16:
acı neymiş çektiklerimi hatırlamıyorum bile. :52:
çünkü aklımdan, kalbimden alıp götürdü herşeyi.
ben de iyi ki geçmişte kaldı diyorum:51:

insan senelerce aynı evde yaşadığı insanın ölümüne bile bir süre sonra alışıyor ki üzen insanı unutmak daha kolay.
sadece sabır

canımmmm bıraz anlat lutfen nasıl atlattın benımde 2,5 ay oldu gecmedı

canım acını çok iyi anlıyorum..5 ayıma giricem bende..hiç bişeyden zevk almıyosun şuan ne yaparsan yap neyle ilgilenirsen ilgilen aklından silemiyosun yapamıyosun istiyosun ama yapamıyosun işte..ilk başlarda bende senin gibiydim ama zaman geçtikçe hafifliyor acın kendine acıyosun çok üzüldügn için mahvoldugun için degmedigi için kend,ne üzülmeye başlıyosun geçicek inan bana.. mesela ben hala deliler gibi aşıgım çok özlüyorum ama yapıcak hiç bişeyim yok bi süre sonra kabullenıyosun hani demişlerya kadın yokluğuna alıştıgı adamı asla bidaha istemez diye öyle bişey oluyor..senin zamanın var daha biraz daha üzülüceksin sadece geçicek ama bi kadın olaraak senden tek ricam ne kadar acı çekersen çek ne bi msj ne bi cvp hiç bi şeklde iletişeme geçme onunlaa..birbirinizi susarak hatırlayınnn...

hem tatlım şuan kış ayındayız bi karamsarlık bi özlem bi duman havası yaza dogru cıvıl cıvıl olucak hayat kimlerle tanışcaz kmler gelip kmler geçicekkk bol bol hareketli müzik dinle felan..mesela bn 50 kilo bi bayanım ama spor merkezine yazıldım yaza güzl bi giriş yapmk için o i..... adama inat yaşıcam hayatımıııııı...deli gibi üzülüyorz o adamlar napıyor hiç bişey olmamış gibi devam ediyor degmez bacım degmezzz hahha :)

Ne zor dimi bir sey oluyo mesela bazen "bunu ona da anlatmalıyım ne çok gülerdik" diyosun iç geçiriyosun. Bir daha olmayacagına kendini alıştırmak hiç kolay değil.
Atlatılıyor mu evet daha önce de yaşadım atlattım ama neyim varsa da alıp götürdü o zamanlar yaşadıklarım hayatın en guzel yılları aglamakla gelmeyecek birini beklemekle geçti.
Derken o çıktı karşıma rabbim işte sonunda birini verdi bana.. Sonra o senelerce arkasindan gozyaşı doktugum insan kopekler gibi pişman olup karsima geldi. Tabiki de sonra yol aldı.. Ne kazandım? Deliler gibi bekledim donmesini gelmedi.. Ben yeniden aşkı bulmuşken iş işten gecince kapıma geldi... Bu işler niye hep boyle oluyor kii.

canım acını çok iyi anlıyorum..5 ayıma giricem bende..hiç bişeyden zevk almıyosun şuan ne yaparsan yap neyle ilgilenirsen ilgilen aklından silemiyosun yapamıyosun istiyosun ama yapamıyosun işte..ilk başlarda bende senin gibiydim ama zaman geçtikçe hafifliyor acın kendine acıyosun çok üzüldügn için mahvoldugun için degmedigi için kend,ne üzülmeye başlıyosun geçicek inan bana.. mesela ben hala deliler gibi aşıgım çok özlüyorum ama yapıcak hiç bişeyim yok bi süre sonra kabullenıyosun hani demişlerya kadın yokluğuna alıştıgı adamı asla bidaha istemez diye öyle bişey oluyor..senin zamanın var daha biraz daha üzülüceksin sadece geçicek ama bi kadın olaraak senden tek ricam ne kadar acı çekersen çek ne bi msj ne bi cvp hiç bi şeklde iletişeme geçme onunlaa..birbirinizi susarak hatırlayınnn...

sadece en son o kızla gorunce aradım çunku çok sasırmıştım ..işten izin aldım fena oldum baya.bana dıyodu çunku senden baska hiç kimse olamaz bılmem ne ve benleyken kızı bulmuş. bana sen kımsın dedı ya sen benım neyımsın oyle seyler dedıkı 4 yıl emek verdığın adamın o yuzunu gormek beter bişey ya.. evlensek olmayacakmış bellı bunu yapan evlenınce daha rahat yapardı. erkekten çok kızlarla arkadas olmayı sevıyordu.. allah korudu bılıyorum çok ıyı bılıyorum bunu sadece şu süreci ve ilk sevgılımın bu kadar acı seylerı yasatmasını nasıl atlatacagımı bılmıyrum ve bıdaha kıme guvenıcem hiç kimseye çunku bu adam delı gıbı guvendırdı:(yuzuk taktı ailesine açtı b u konuyu. hazırlanmaya baslıyordu hersey ama baskasını tercıh ettı:(

Ne zor dimi bir sey oluyo mesela bazen "bunu ona da anlatmalıyım ne çok gülerdik" diyosun iç geçiriyosun. Bir daha olmayacagına kendini alıştırmak hiç kolay değil.
Atlatılıyor mu evet daha önce de yaşadım atlattım ama neyim varsa da alıp götürdü o zamanlar yaşadıklarım hayatın en guzel yılları aglamakla gelmeyecek birini beklemekle geçti.
Derken o çıktı karşıma rabbim işte sonunda birini verdi bana.. Sonra o senelerce arkasindan gozyaşı doktugum insan kopekler gibi pişman olup karsima geldi. Tabiki de sonra yol aldı.. Ne kazandım? Deliler gibi bekledim donmesini gelmedi.. Ben yeniden aşkı bulmuşken iş işten gecince kapıma geldi... Bu işler niye hep boyle oluyor kii.

ne kadar sure sonra geldı canım enınde sonunda pişman oluyolar ama gec oluyo sanırım:( ama aşkı buldum dıyosun inş çok mutlu olusun artık onu boşver ...

çok şeyi alıp gitti. açıkçası kendi hatam ona çok müsamaha göstermişim.

yıktı resmen hayatımı. bende arkama baktım enkaz büyüktü. kendime depresyonu yaşama fırsatı verdim. çünkü depresyon insanın içinde ki mikropla savaşma süreciymiş.
kendime liste hazırladım. hayatımda yapmak isteyip de yapamadığım şeylerin. teker teker yapabildiklerimi yapmaya çalıştım. o aklıma geldiği zamanda başka şeyler düşünmeye çalıştım.etrafıma baktım. bu evin rengi güzelmiş, kızın üstünde ki elbise çok güzel falan diye düşündüm.

kendime vakit ayırdım. yenilenmeye çalıştım. önüme hedef koydum. gerçekleştirmek için uğraştım.

en önemlisi seven biri saygı gördüğün biri:16:

bnm de 2 ayı geçti tarihi bile hesaplamıyorum..aramadım sormadım aynen sandım ki beni özleyecek hatasını anlayacak ama olmadı önceki sevgilisine gitti ya da gidecek bilmiyorum öyle diyordu. belki biraz daha iyiyim eskiye göre ama o içimdeki acı hep var sadece kabullenmeye başlıyorsun..bütün umutlarımı da alıp götürdüğü için iyileşemiyorum biliyorum, umut etmek hayal kurmak seni hayata bağlayan şeylermiş.. şimdilerde bu hisleri hatırlamaya çalışıyorum olmuyor ama olması lazım olmalı...daha zaman var biliyorum ve bu sürede acımı yaşamaktan çekinmiyorum.. en azından ben bu aşk için acı bile olsa tüm yaşanması gerekenleri zamanında yaşıyorum.. en azından beddua etmeye yeltendiğim günler geçti ona da seviniyoryum çünü o çok daha büyük bir yükmüş..

Back
X