Bu kadar adam eve nasıl sığar?

Komsumun kizinin nisaninda ben actim evimi. Erkekler bizde oturdu kadinlar karsida.
Yok mu bunu rica edebileceginiz biri?

Benim nisanim evdeydi. 60 kisi vardi. Buyukler salonda takildi. Gencler mutfakta. Daha ufak cocuklarda arka odada. Sorun olmadi.

Evet aslında en mantıklısı bu gibi duruyor. Hiç abartmak istemiyordum ama en temizi bu heralde. Yakınlarda var mı uygun bi yer bakıyım bi teşekkürler

Sen anneni kendini babanı düşün canım. Hiç abartı olmuyor inan ki büyük rahatlık. Zaten halıları yıkat- yeni bir sürü bardak-tabak al- koltukları temizlet- bulaşığa temizliğine harcanan su- elektrik derken aynı parayı harcıyorsun . Üstüne yoruluyorsun

Komsumun kizinin nisaninda ben actim evimi. Erkekler bizde oturdu kadinlar karsida.
Yok mu bunu rica edebileceginiz biri?
Karşı komşu olmaz da üst katta amcamlar oturuyorlar. Oraya çıkılabilir ama söz kesilirken falan hiç haberleri olmıcak o şekilde sadece oturmaya gelmiş gibi olur mu öyle acaba ya

Benim söz yapacağım günüm aklıma geldi. O kadar iyi anlıyorum ki gerilmeni. Biz şöyle yaptık. Amca dayı teyze hala kendi tarafımızdan cagirdim bunlar olmazsa olmaz. Karşı tarafa da kv kp çocuklar esler teyze dayı vs. geldi. Ekstra didisinin didisini getireceklerdi açık açık soyledim anlayış gösterdiler. Bana yardim edecek arkadaş ve kuzenlerim mutfaktaydi. Hiç oturmadılar desem yeri oturacak yer yoktu. 3 kişilik koltuğa 4 kişi oturuldu sandalyeler sıra sıra dizildi yaz günüydü balkonu da açtık masa attık oraya. Bizim evde de oturma odası yoktu sade salon balkon. Geçti gitti. O kadar dert etmeseymişim iyiymis ama o zaman annemde bende bir telas bir telas birbirimizi sıkıyorduk :) iki tarafta iyi niyetli olduktan sonra açık açık konuşulabilir bu konular

kardeşimin istemesine 4 kişi gittik kardesim de dahil
onlarda 5-6 kişilerdi

aynı sekılde bana geldıklerınde de, kımseyı cagırmadım gelenler de 4 kişi geldı
ayıp olacak dıye yasanmaz

Yer sorunu var madem sizden de karsidanda sadece anneanne babaanne olsun
Yada herkes gelip masa filan kalkacak bizde oyle yapmistik

Kalabalık olmak kalabalık gelinmesi kötü bir şey değil öncelikle, size ve ailenize değer veriliyor her iki taraftan da. Amcanız üst katta demişsiniz, öyle ayırabilirsiniz. Benim kuzenimde de kadın erkek ayrı oturmuştu, yüzük takılırken herkes görmemişti ama yapqcak bir şey yok. Siz çağıradabilirsiniz yukarıdan yüzük takılırken artık kim nerede yer bulursa. Veya bir yer tutma şansınız olsa, mahallenizdeki bir pastane misalen. Gerilmeyin, hallolur herşey. Mutluluklar dilerim

Bende söyledim olabilecek en az kişiyle gelin diye ama yine malesef amca teyze derken sayı yükseliyor ister istemez. Bende şimdi sandalye toplayıp prova yapmayı düşünüyorum kaç kişi oturtabilirim diye teşekkür ederim

hiç öyle müsait bi yer gelmiyor aklıma ama bakıcam tekrardan umarım olur. Çok teşekkür ederim

Kiz resmen aynisi her yazdigin aynisi su an benim sorunum :))))

Kuzeninmin kizi sözlendi kisa zaman önce. Onlardada benzer sorun vardi. Onlar kücük bir yer tuttular söz icin. Cok güzel oldu. Uzaktan gelecek akrabalar etraftaki akrabalarda kalabilir.

Canım nışan olmıycaksa kafe gibi bi yer ayarlayın
Yakın zamanda kuzkardeşim sözlendi
Ewde oldu
Bi çok yakın akrabayı cagırmadık yer dar diye
Ve hepsi alındı küstü
Bide kalabalık ve yer dar oldugu için hiç tat alamadık
Yüzükler takılırken mesela göremedim kardeşimi
Videodan izledim sonradan

Hersey ayni gun mu olacak?
Istemede sadece aile buyukleri olsa, nisanda ufak bir cafe ayarlasaniz olmaz mi?

Hersey ayni gun mu olacak?
Istemede sadece aile buyukleri olsa, nisanda ufak bir cafe ayarlasaniz olmaz mi?
Nişan gibi düşünmemiştim aslında. Önce sadece aileler tanışmaya gelicek. İkinci gelişte isteme ardından yüzük takıcaz o kadar diye düşünmüştüm

Bizde de cok kalabalik vardi,mutfakta bile yatanlar olmus :)))))) kimi otele gitmis, yabosver dusunme bunlari kwyfine bak ,gelen dusunsun :)

Bizimde 2 tarafın aileleri kalabalık diye isteme söz bir arada oldu nişanı ayrı yaptık. Ama ben nişanım olmasını istiyordum iyi kide yapmısım diyorum cok eglendim akrabalarımda cok eglendiklerini söylediler. Düğünde yok düğün telaşı yok ev hazırlıkları kosturmaktan yaptıgımız düğünden birsey anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…