- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.393
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic sıkıntı olmaz, benim de oyle olmustu. Ustelik ust kat bile degil karsi apartmanda oturmustu erkekler :)Karşı komşu olmaz da üst katta amcamlar oturuyorlar. Oraya çıkılabilir ama söz kesilirken falan hiç haberleri olmıcak o şekilde sadece oturmaya gelmiş gibi olur mu öyle acaba ya
Merhaba Kızlar,
Erkek arkadaşımla ailesi tanışmaya gelicekler. İkinci gelişlerinde de söz takarız diye konuştuk. Ama benim derdim şu evimiz küçük sadece salon var yani. Şimdi annemle konuşuyoruz;halanları çağırmazsak küser,babaannem memlekette ama kadıncağız şimdi desek yaşına başına bakmadan koşup gelmek için hazır. E üç tane Amcam var,eşleri çocukları. İki dayım var,yengemlerle çok çok yakınız. Çağırmamak gibi bişey olamaz. Bunlar en çekirdek kadro daha. Tabi karşı tarafta minumum 25 desek. Yani daha kimseleri çağırmadan nerden baksak 50-60 kişi.
Salon geniş aslında ama eşya çok,söze kadar yavaş yavaş eşyaları boşaltıp mesela yemek masasını çıkartıp sandalye dizsek çok mu saçma olur? Ya da bu amcalar- halalar gelmesin ya çağırmasak çok mu ayıp olur? Hepsi uzakta zaten. Yani nasıl olucak hiç bilmiyorum resmen eve sığmıcaz diye o kadar gerildim ki sözleniyorum diye heycanlanamıyorum bile.
He bi de iki taraf birbirine o kadar ters ki,bi taraf kadınlı-erkekli oturmuyor normalde. Diğer taraf aşırı şen şakrak hepsini dip dibe hiç düşünemiyorum ama sığsınlarda geri umrumda değil şu an.
Nişan olmıcak bu ara da söz nişan beraber olacağı için kimi çağırmak gerekiyor bilemiyorum. Siz nasıl hallettiniz,o eve sığılır mı bi şekilde yada herkesi çağırdınız mi?
Hic sıkıntı olmaz, benim de oyle olmustu. Ustelik ust kat bile degil karsi apartmanda oturmustu erkekler :)
Erkekler boyle seylerden pek hoslanmiyotlr zaten.
O tarafta esimin dedesi beni dedemden istemis, kendi aralarinda almislar vermislerbiz gidip el öptük sadece.
Sonra kadinlar arasinda da bir aile büyüğü söz konusmasi gibi bir sey yapti, yuzukler takildi oldu bitti.
Yani cok strese girilecek seyler degil aslinda, olduğu kadar her sey.
Aile baglari kuvvetli olmayanlar aman cagirma ne gerek var diyor ama ben seni cok iyi anliyorum. Bizde de her sey hep birlikte olur. Cagrilmadan olmaz.
Oyle bir ortamda da kimse kusura bakmaz.
Hayirli olsun simdiden.[/
Herkese bi popoluk yer bulsam rahatlıcam aslında gerisi illaki hallolur da bakalım inşallah çok teşekkür ederim:)
Aynı durumdaydık canım . Ben de söz-nişan salonda yaptım . İstemeye geldiklerinde sadece çekirdek ailem ve eşimin çekirdek ailesi vardı . Kimse gönül koymadı. Ev küçük sonuçta tanışma-istemede akrabalara luzum yok bence. Büyük de olsa ilk tanışmaya hurra sülaleyle girmek bence mantıksız :)Merhaba Kızlar,
Erkek arkadaşımla ailesi tanışmaya gelicekler. İkinci gelişlerinde de söz takarız diye konuştuk. Ama benim derdim şu evimiz küçük sadece salon var yani. Şimdi annemle konuşuyoruz;halanları çağırmazsak küser,babaannem memlekette ama kadıncağız şimdi desek yaşına başına bakmadan koşup gelmek için hazır. E üç tane Amcam var,eşleri çocukları. İki dayım var,yengemlerle çok çok yakınız. Çağırmamak gibi bişey olamaz. Bunlar en çekirdek kadro daha. Tabi karşı tarafta minumum 25 desek. Yani daha kimseleri çağırmadan nerden baksak 50-60 kişi.
Salon geniş aslında ama eşya çok,söze kadar yavaş yavaş eşyaları boşaltıp mesela yemek masasını çıkartıp sandalye dizsek çok mu saçma olur? Ya da bu amcalar- halalar gelmesin ya çağırmasak çok mu ayıp olur? Hepsi uzakta zaten. Yani nasıl olucak hiç bilmiyorum resmen eve sığmıcaz diye o kadar gerildim ki sözleniyorum diye heycanlanamıyorum bile.
He bi de iki taraf birbirine o kadar ters ki,bi taraf kadınlı-erkekli oturmuyor normalde. Diğer taraf aşırı şen şakrak hepsini dip dibe hiç düşünemiyorum ama sığsınlarda geri umrumda değil şu an.
Nişan olmıcak bu ara da söz nişan beraber olacağı için kimi çağırmak gerekiyor bilemiyorum. Siz nasıl hallettiniz,o eve sığılır mı bi şekilde yada herkesi çağırdınız mi?
En mantiklisi su;ilk seferde tanisma ve isteme olur.Nişan gibi düşünmemiştim aslında. Önce sadece aileler tanışmaya gelicek. İkinci gelişte isteme ardından yüzük takıcaz o kadar diye düşünmüştüm