Selam kizlar. Benim derdim oyle cok buyuj bir dert degil sevgilimle normal tartismalardan biri ama bu sefer gercekten cok sinirlendirdi ve benim erkek arkadasim hic bir zaman unutma hep bnuda yapmistin sen zamaninda der ben bu huyundan nefret ediyorum gercekten. Konum su ben otomotiv firmasinda calisiyorum yetkili satici bir firma bu firmada 3 marka var a v s markalalar diyelim. Ben a markasindayim ve sirket 3marka icinde bowling turnuvasi duzenledi herkesinde katilmasini istedi bende gitmek istemedim erkek arkadasima soyledim sana birakiyorun istiyorsa git dedi bende tamam dedim ertesi gun oldu mudur adimi yazdirmis gelenlere diger a markasindaki kizlara sordum gitmicem dediler cogu evli zaten onlar gitmeyince bende tek kiz olmamak icin gitmek istemedim ne bahane uyduriym diye dusunuyordun o aradada erkek arkdsmla konusuyorduk ona soyledim kizlar gtmiyor bende bahane uydurup gtmiym oda gitme dedi bende mudur aradim oda bana telefonda baya kizdi herkes gelecek ben mudurum a markasini temsil edicem sizinde olmaniz lazim falan kizlarda bende zorla gtmek zornda kaldik bende erkek ardasima soyledim gtmiyorsn diye diretti bende aksam bana birakmistn kizlarsa gidiyor smdi mudur orda olmamizi istiyor fln filan onu ikna etmeye calstm basaramadim ve sonucta gittim. Saolsun burnumdan getirdi o gunu 3gun gecti kavgaliyiz anlatiyorum zorundaydim diyorum ama
Anlamiyor. Sende hoca dusuk not verecek diye o kdr geziye gittin ben sesimi cikarmadim diyorum ayni sey degil diyor orda bir suru erkek var onlarin icine gittin diyo falan filan baya tartistik ve kendisi anlasyissiz bir insan kendisini dinler benim ne soyledigm umrunda olmaz. Bugunde bulusacaktik sabah yine tartistik ve ben sinirle sen beni anlamiyosun bulusmayalim dedim oda konuscaz dedi bende beni dinliceksen gelicem dedm
Oda gelicekmisin gelmicekmsn dedi bende cevap vermiyorsun bana dinlemiceksen gelmiyorum dedm ve bulusmadik. Smdi benim sormak istedigim su bulusmayalim diyerek olayi ben mi abarttim benim
Hatam nerede gercekten dusunuyorum ama bulamiyorum
Benim erkek arkadasim cok
Mu anlayissiz ?? Bu guven sorunu degil mi??? Oradakiler babm yasinda insanlar abi diyorum hepsine oda biliyor ve surekli o kdr erkegin icine gittin diye baski yapiyor ben bu durumdan cok rahatsizim bana guvenmiyormu?? İliskimiz 1seneyi gecti su zamana kdr hic bir guven problemi yasamadik ne ben bi baskasyla
Konustum nede o is yerinde illaki erkeklrle is hakkinda
Gorusmem
Olacak ki ben buna bile dikkat ettim ama
O bana guvenmiyor ben oyle dusunuyorum sizce kizlar yardim edin bana. Elestirmenizi bekliyorum hataliysam soyleyin lutfen
Anlamiyor. Sende hoca dusuk not verecek diye o kdr geziye gittin ben sesimi cikarmadim diyorum ayni sey degil diyor orda bir suru erkek var onlarin icine gittin diyo falan filan baya tartistik ve kendisi anlasyissiz bir insan kendisini dinler benim ne soyledigm umrunda olmaz. Bugunde bulusacaktik sabah yine tartistik ve ben sinirle sen beni anlamiyosun bulusmayalim dedim oda konuscaz dedi bende beni dinliceksen gelicem dedm
Oda gelicekmisin gelmicekmsn dedi bende cevap vermiyorsun bana dinlemiceksen gelmiyorum dedm ve bulusmadik. Smdi benim sormak istedigim su bulusmayalim diyerek olayi ben mi abarttim benim
Hatam nerede gercekten dusunuyorum ama bulamiyorum
Benim erkek arkadasim cok
Mu anlayissiz ?? Bu guven sorunu degil mi??? Oradakiler babm yasinda insanlar abi diyorum hepsine oda biliyor ve surekli o kdr erkegin icine gittin diye baski yapiyor ben bu durumdan cok rahatsizim bana guvenmiyormu?? İliskimiz 1seneyi gecti su zamana kdr hic bir guven problemi yasamadik ne ben bi baskasyla
Konustum nede o is yerinde illaki erkeklrle is hakkinda
Gorusmem
Olacak ki ben buna bile dikkat ettim ama
O bana guvenmiyor ben oyle dusunuyorum sizce kizlar yardim edin bana. Elestirmenizi bekliyorum hataliysam soyleyin lutfen