• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar anlayissiz olmak

shinee1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
359
21
48
İstanbul
Selam kizlar. Benim derdim oyle cok buyuj bir dert degil sevgilimle normal tartismalardan biri ama bu sefer gercekten cok sinirlendirdi ve benim erkek arkadasim hic bir zaman unutma hep bnuda yapmistin sen zamaninda der ben bu huyundan nefret ediyorum gercekten. Konum su ben otomotiv firmasinda calisiyorum yetkili satici bir firma bu firmada 3 marka var a v s markalalar diyelim. Ben a markasindayim ve sirket 3marka icinde bowling turnuvasi duzenledi herkesinde katilmasini istedi bende gitmek istemedim erkek arkadasima soyledim sana birakiyorun istiyorsa git dedi bende tamam dedim ertesi gun oldu mudur adimi yazdirmis gelenlere diger a markasindaki kizlara sordum gitmicem dediler cogu evli zaten onlar gitmeyince bende tek kiz olmamak icin gitmek istemedim ne bahane uyduriym diye dusunuyordun o aradada erkek arkdsmla konusuyorduk ona soyledim kizlar gtmiyor bende bahane uydurup gtmiym oda gitme dedi bende mudur aradim oda bana telefonda baya kizdi herkes gelecek ben mudurum a markasini temsil edicem sizinde olmaniz lazim falan kizlarda bende zorla gtmek zornda kaldik bende erkek ardasima soyledim gtmiyorsn diye diretti bende aksam bana birakmistn kizlarsa gidiyor smdi mudur orda olmamizi istiyor fln filan onu ikna etmeye calstm basaramadim ve sonucta gittim. Saolsun burnumdan getirdi o gunu 3gun gecti kavgaliyiz anlatiyorum zorundaydim diyorum ama
Anlamiyor. Sende hoca dusuk not verecek diye o kdr geziye gittin ben sesimi cikarmadim diyorum ayni sey degil diyor orda bir suru erkek var onlarin icine gittin diyo falan filan baya tartistik ve kendisi anlasyissiz bir insan kendisini dinler benim ne soyledigm umrunda olmaz. Bugunde bulusacaktik sabah yine tartistik ve ben sinirle sen beni anlamiyosun bulusmayalim dedim oda konuscaz dedi bende beni dinliceksen gelicem dedm
Oda gelicekmisin gelmicekmsn dedi bende cevap vermiyorsun bana dinlemiceksen gelmiyorum dedm ve bulusmadik. Smdi benim sormak istedigim su bulusmayalim diyerek olayi ben mi abarttim benim
Hatam nerede gercekten dusunuyorum ama bulamiyorum
Benim erkek arkadasim cok
Mu anlayissiz ?? Bu guven sorunu degil mi??? Oradakiler babm yasinda insanlar abi diyorum hepsine oda biliyor ve surekli o kdr erkegin icine gittin diye baski yapiyor ben bu durumdan cok rahatsizim bana guvenmiyormu?? İliskimiz 1seneyi gecti su zamana kdr hic bir guven problemi yasamadik ne ben bi baskasyla
Konustum nede o is yerinde illaki erkeklrle is hakkinda
Gorusmem
Olacak ki ben buna bile dikkat ettim ama
O bana guvenmiyor ben oyle dusunuyorum sizce kizlar yardim edin bana. Elestirmenizi bekliyorum hataliysam soyleyin lutfen

her şeyi bilmek zorundalar mı bu erkekler? :ssz: kımse gelemedıyse gelemedı, sen neden söyluyoysun ki diğerlerinin gelmediğini?
sen huyunu suyunu bildiğin halde söylemişsin, bence sende suç burada kusura bakma ama...
eğer onun hayatını yaşamak istemıyorsan bu ilişkiyi ileriye taşıma
gittiği yere kadar gıtsın çok ciddiyim.
kendı yapıyor ve aynı şey olmuyor...pehhh kılıf hazır

erkekler, bütün erkekler kollarını açmış bizi beklıyor sanıyorlar
herkes işi gücü, eşi, dostu bırakmış bizim peşimizde koşuyorlar
eee onların zıhnıyetı bu, demekki kendılerı öyleler.

bu durumdan rahatsızsın şuan, ileride evlenırsen daha sıkı bır yönetım gelecek sana haberın ola
sen gıttıgı yere kadar git
ama evlılığı düşünme, insanalr değişmez, düşünceler belki..
ama bu da ınsanları etkılemez.
kıskanç kıskançtır, guvensız guvensızdır.

Son düzenleme:
Hem anlayışsız hem ezik,üzerinde baskı kurmaya calışıyor .Gitmekle ve bugün buluşmamakla bence en iyisini yapmışsın ben de olsam aynısını yapardım .

Hem anlayışsız hem ezik,üzerinde baskı kurmaya calışıyor .Gitmekle ve bugün buluşmamakla bence en iyisini yapmışsın ben de olsam aynısını yapardım .

Saol canim gercekten bulusmaya gitmedim diye kendime kiziyordum ama hakliyim
Gercekten ben oyle dusunuyorum

her şeyi bilmek zorundalar mı bu erkekler? :ssz: kımse gelemedıyse gelemedı, sen neden söyluyoysun ki diğerlerinin gelmediğini?
sen huyunu suyunu bildiğin halde söylemişsin, bence sende suç burada kusura bakma ama...
eğer onun hayatını yaşamak istemıyorsan bu ilişkiyi ileriye taşıma
gittiği yere kadar gıtsın çok ciddiyim.
kendı yapıyor ve aynı şey olmuyor...pehhh kılıf hazır

erkekler, bütün erkekler kollarını açmış bizi beklıyor sanıyorlar
herkes işi gücü, eşi, dostu bırakmış bizim peşimizde koşuyorlar
eee onların zıhnıyetı bu, demekki kendılerı öyleler.

bu durumdan rahatsızsın şuan, ileride evlenırsen daha sıkı bır yönetım gelecek sana haberın ola
sen gıttıgı yere kadar git
ama evlılığı düşünme, insanalr değişmez, düşünceler belki..
ama bu da ınsanları etkılemez.
kıskanç kıskançtır, guvensız guvensızdır.
Biz birinize hep haber veiririz bende ona haber verdim bi nevi ama sonuc

Bence dikkatli ol derim böyle şeyler ilişkiyi bitiriyor, rutine sokuyor.. Ve suç sende falan değil sen dürüstlük yapıp söylemişsin, ama şu konuda hatalısın asla sevgilim var bilmem ne diye kendini kısıtlama sen çalışan birisin, kendini tabiki koruyacaksın ama böyle aktivitelere katılmalısın, kendini sosyal çevreden soyutlama en büyük hata bu. oda kendi yapıpta senin yapmana karışıyorsa sorun onda, bu davranış bozukluğu bence evlilik konusunda dikkatli ol, ardaşlardan birinin dediği gibi bu tür şeyler evlenince seni bunaltabilir.

haber ayrı bişi. ama diğerlerinin gelmediğini neden söyledın? sonucta nerden bılecek?

Bir nevi derdimi demis gbi oldum kizlarda gtmiyor bende gtmek istmeiyorm
Ne bahane uyduruym dedm
Ama
Aonucta is degisti ve herkes geldi sadece ben gitmedim yani oda bnu bliyor aksam sen blirsin diyo sabah gitme diyo tutarsizlik deglmi bu ? Hadi tek ben olsam
Anlarim

Bir nevi derdimi demis gbi oldum kizlarda gtmiyor bende gtmek istmeiyorm
Ne bahane uyduruym dedm
Ama
Aonucta is degisti ve herkes geldi sadece ben gitmedim yani oda bnu bliyor aksam sen blirsin diyo sabah gitme diyo tutarsizlik deglmi bu ? Hadi tek ben olsam
Anlarim

sen bilirsin demek triptir ve ne halin varsa gör demektir.
ama bir yandan da müdehaleye devam etmektır, senınkıde böyle yapmıs zaten.
ruh halını gelgitli bellı :ssz:
hala o konularda ona bişi söylenmeyecegını anlamadıysan dıyecek bşişi yok bence

Bence dikkatli ol derim böyle şeyler ilişkiyi bitiriyor, rutine sokuyor.. Ve suç sende falan değil sen dürüstlük yapıp söylemişsin, ama şu konuda hatalısın asla sevgilim var bilmem ne diye kendini kısıtlama sen çalışan birisin, kendini tabiki koruyacaksın ama böyle aktivitelere katılmalısın, kendini sosyal çevreden soyutlama en büyük hata bu. oda kendi yapıpta senin yapmana karışıyorsa sorun onda, bu davranış bozukluğu bence evlilik konusunda dikkatli ol, ardaşlardan birinin dediği gibi bu tür şeyler evlenince seni bunaltabilir.

Yorumun icin cok tesekkur ederim canim o calismadigi icin anlayamiyor beni hep diyorum is hayatina basla anlicaksin aktivitelere gtmesen asosyal oluyorsun aktivitere gittgn zaman kaynasiyorsun ve isinde daha basarili olabliyorsun benim isimde de hep insan iliskileri var ona hep anlattim ama gercekten cok anlayissiz ordaki
İnsanlar babam
Yasin diyorum ama farktmez diyor ozunde cok saygili akilli bi insan ama cok anlayissiz gercekten ve bugn blusmadigim icinde hep bana bulusmadin diye soylicek her defasinda her tartismada

Yorumun icin cok tesekkur ederim canim o calismadigi icin anlayamiyor beni hep diyorum is hayatina basla anlicaksin aktivitelere gtmesen asosyal oluyorsun aktivitere gittgn zaman kaynasiyorsun ve isinde daha basarili olabliyorsun benim isimde de hep insan iliskileri var ona hep anlattim ama gercekten cok anlayissiz ordaki
İnsanlar babam
Yasin diyorum ama farktmez diyor ozunde cok saygili akilli bi insan ama cok anlayissiz gercekten ve bugn blusmadigim icinde hep bana bulusmadin diye soylicek her defasinda her tartismada

Bak bu sebebler gerçekten bir süre sonra çekilmez oluyor canım, ne kadar insan görürsen hayatı o kadar iyi anlıyorsun, Allah korusun o aniden hayatından çıksa ve bir çevren olmasa düşeceğin boşluğu düşün. Ben şuanda o haldeyim ama şükürler olsun ki ben mantıklı düşünüp Allaha dua ederek atlatmaya çalışıyorum. Çünkü evlendiğim adamın anlayışlı saygılı birisi olmasını istiyorum. Elbet kıskanılmak isteyeceğim ama böyle şeyler 21.yy da çok saçma. Sen haklısın sakın kendini hatalı hissetme, o anlasın hatasını.

Bak bu sebebler gerçekten bir süre sonra çekilmez oluyor canım, ne kadar insan görürsen hayatı o kadar iyi anlıyorsun, Allah korusun o aniden hayatından çıksa ve bir çevren olmasa düşeceğin boşluğu düşün. Ben şuanda o haldeyim ama şükürler olsun ki ben mantıklı düşünüp Allaha dua ederek atlatmaya çalışıyorum. Çünkü evlendiğim adamın anlayışlı saygılı birisi olmasını istiyorum. Elbet kıskanılmak isteyeceğim ama böyle şeyler 21.yy da çok saçma. Sen haklısın sakın kendini hatalı hissetme, o anlasın hatasını.

Peki ben onun hatali oldugnu naparak anlatabilirim anlatsam anlamiyor napmaliyimda evet hakli desin ozur dilesin

Peki ben onun hatali oldugnu naparak anlatabilirim anlatsam anlamiyor napmaliyimda evet hakli desin ozur dilesin

Ne yapabilirsin mesela, sende ona aynı şeyi yap, o senin üstünde saçma sapan baskı kuruyor sende kur mesela bişey olacak gitmesi gerek ve orda kızlar var, çok önemlide olsa hayır ben istemiyorum. Sen sırf bu yüzden bana neler dedin, madem bana onları derken haklıydın şimdi bende haklıyım de mesela. Yani misilleme yap, yoksa erkekler lafla falan anlamıyor illaki o durumu kendileri yaşaması gerek. Ayrıca bana güvenmiyorsan, ilişkimizi gözden geçirelim de.

Ne yapabilirsin mesela, sende ona aynı şeyi yap, o senin üstünde saçma sapan baskı kuruyor sende kur mesela bişey olacak gitmesi gerek ve orda kızlar var, çok önemlide olsa hayır ben istemiyorum. Sen sırf bu yüzden bana neler dedin, madem bana onları derken haklıydın şimdi bende haklıyım de mesela. Yani misilleme yap, yoksa erkekler lafla falan anlamıyor illaki o durumu kendileri yaşaması gerek. Ayrıca bana güvenmiyorsan, ilişkimizi gözden geçirelim de.

Bu belki bi cozum olablir zaten baskada ne olabilir blmiyorum beni beni tehdit ediyor benimde okulum baslicak o zaman goruruz diyor allahm ua napicaksa

Bu belki bi cozum olablir zaten baskada ne olabilir blmiyorum beni beni tehdit ediyor benimde okulum baslicak o zaman goruruz diyor allahm ua napicaksa

Ben artık bişeye inanıyorum iki insan birbrini gerçekten seviyorsa onların gözü birbrinden başkasını görmez böyle saçma kıskançlıklar ilişkinin ömrünü yiyor. Sen ona haklısın özür diliyorum de ciddiyim bak sonra hiç bağırma kızma, alttan alıyor gibi yap sonra ilk fırsatta onun yaptığının aynısını sen ona yap erkekler bunu hak ediyor. Ama şunu anlıyorum cidden hepsi aynı bu erkeklerin :D

hayatina mudahale ettirme asla. Bir kere goz yumdun mu arkasi gelir. Ben senin yerinde olsam acikca konusurdum. "Ben calisan bir bayanim, isimin gerektirdiklerini (sosyal ortamlarda bulunmak da buna dahil) yerine getirmek durumundayim."

Ayrica su da var. Bunlar ilk sinyaller. Sevgiliyken sana boyle karisan adam, ilerde evlenirseniz cok daha fazla kisitlar seni. Yol yakinken al karsina konus. De ki boyle boyle... Kabul ediyorsan et yoksa gule gule. Emin ol daha degerli olursun

İnsanlar babam

Bu arada bir insan hakkinda "ozunde iyi" sifatini kullaniyorsan onda bir ariza var demektir. Insanlarin yuzde 99'u ozunde iyi. Kac tane Erol Tas, tecavuzcu coskun gordun :) Herkesin bir yani iyidir elbet. Ama iliskileri bitiren, milleti bosanmaya surukleyen diger taraflari.

Burda okuyoruz surekli

-kocam beni gunde 3 posta dovuyor ama, sadece sinirlenince. Yoksa ozunde cok iyi bir insan

-defalarca aldatildim ama sonra cok pisaman oldu. Sonradan yine aldatti ama olsun, "ozunde cok iyi"

-esim calismami yasakladi ama hep beni kiskandigindan, sevdiginden, "ozunde cok iyi"

Yani diyecegim su ki: Sevgili secimindeki kriterin "ozunde iyi" olmasi ise, bu iste bir problem var.

o kendine sevgili eeş değil köle arıyo ben sana söyliyim. sana güveniyo ama kendine güvenmiyo o kendine güvense senin üstünde bu kadar baskı kurmaz gerçekten zor bi durum burdan konuşup bırak yoluna bak demek kolay ama bi de sana sormak lazım

Back
X