Bu kadar calisilmazki..

İnşaat sektöründe sabah 9 akşam 5 haftasonu tatilli çalışan bir mühendis var mı acaba? Adam mesleğini bırakıp part time tezgahtarlık mı yapsın?
Madem sizin için zaman paradan daha önemli, daha az çalışıp daha az kazanan bir eş seçseydiniz kendinize. İnşaat sektörünün gecesi gündüzü olmadığını bizim parkta oynayan çocuklara sorsak onlar da bilir.
Burada verdiğiniz cevaplardan da yola çıkarak allah eşinize sabır versin diyorum.

Ağzıniza saglik çok doğru bende bunu diyorum işte.hislerime tercüman oldunuz

Valla ben bilmiyordum.her meslek grubunun çalışma şartlarını öğrenmek zorunda da değilim. Ve evlenirken de hiç birşey söylenmedi. İnsan söyler benim çalışma sartlarim ağır diye. Ben müneccim miyim. Ne bileyim. Ama bundan sonrası için insanlara tavsiye veriyorum bu meslek sahiplerinden uzak dursunlar diye. Ben yandım eller yanmasın.

Eşinizi ilk kez düğün gecesi gördüyseniz haklısınız. Biz normal insanlar evleneceğimiz adamları önce arkadaş/sevgili olarak tanıyoruz, hayata bakışını, çalışma şartlarını, sosyal hayatını vs gözlemliyoruz. Sonra nişan falan yapıp ailesini tanıyoruz. Ondan sonra uygunsak birbirimize evleniyoruz.

Ailesiyle ilgili herhangi bir problemim yok. Esimlede yoğun çalışması dışında karakter anlamında sıkıntım yok . önceki yazdıklarımı okumadınız galiba.esim Nisanlilik dönemi ve evliliğin ilk 2 yılında 17.00 de isden çıkıyordu.dolayisiyla kavun değil ki koklayıp sonraki iş hayatını anlayayim

Ve bu surecde bu mesleğin zorluklarını anlamtmadi.keske o zaman böyle olabileceğini söylese kendisiyle gönül ilişkisine girmezdim

Ve bu surecde bu mesleğin zorluklarını anlamtmadi.keske o zaman böyle olabileceğini söylese kendisiyle gönül ilişkisine girmezdim

Mesleğinden dolayı gönül ilişkisine girmeyeceğinizi söylediğiniz adamı neden hayatınızda tutuyorsunuz? Belli ki herhangi bir duygusal bağınız yok eşinizle. Evlenirken iyi günde kötü günde diye söz veriyoruz. Keşke siz benim şartlarımı sağladığında diye söz verseydiniz.

Evet benim kotu günümde yanimda olamayan kendisi.yani kötü günler geciren farkında mısınız ama benim boşanmayı düşünmüyor değilim ama en kolayı bu zaten.en son çare olan seyleri en başta yapmayı sevmem

Sizin kafa gerçekten çok farklı onu anladim ben cevaplardan siz prenses gibi büyüdünüz sanirim burda insanlar bakin birşey anlatmaya çalışıyor size piyasadan ciddi anlamada haberiniz olmadığı aşikar ki iş kurmaktan bahsediyorsunuz daha iki gun önce istanbulda çok bilindik bir otel borcumu ödeyemiyorum açıklaması yaptı onlarca firma batıyor kendi işini kurucan oyle mi madem o zaman siz finans sağlayın vizyonsuz gördüğünüz adama
Bir de ben 9 yıllık evliyim eşim ilk evlendigimizde bir şirkette memurdu diyeyim özelde sabah 7 aksam 7 düzenimiz buydu amma simdi 1 senedir hayatımız alt üst olmuş durumda eşim is teklifi aldı şehir değiştirdik üst düzey çalışıyor ama bedeli var tabi ki
2 çocukla ayin 15 günü evde olmayan eşim kimsem yok burda okul alışveriş hastane hepsi benim üzerimde eve geldiginde ayakta duracak hali kalmıyor eeee ben ne diyim bu adama 15 senelik tecrübesi olduğu halde bile tedirgin piyasa çok kötü ne olucaz belirsiz diye siz çok ayrıntıda.takili kalmisiniz.
Ve eşinizi beğenmiyor vizyonsuz dediginiz adam evine ekmek getirmek için çabalıyor azicik görün derim bu hayatı zor yaşayan sadece siz degilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…