Bu kadar calisilmazki..

Hislikirpi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
82
25
88
İstanbul
Merhaba,
33 yaşındayim 3yasinda bir çocuğum var.esimle pek anlaşamıyoruz birde onun yoğun iş temposu beni bitirmiş durumda.haftanin 6gunu çalışıyor ve akşam çok geç geliyor.aylardir birlikte oturup bir akşam yemeği yemedik. Yakinsam söylesem piyasa böyle herkes issiz diyor.cocugun hem anası hem babası benim.hicbir şekilde bakımında katkisi yok.cok bunaldim diyorum.buldugu tek çözüm annenler gelsin biraz kalsin.ee sen benim anama mi güvenip çocuk yaptın deyince .kavga kiyamet.ne yapsam bilmiyorum.cok yıprandım.cok üzgünüm.boyle adamlara ne yapmak lazım?bende çalışıyorum ama daha insani saatler içerisinde.aksam geldiğinde ona hicbirsey yokmus gibi davranmami istiyor bende tavır yapıyorum.vizyonsuz adamın teki.hicbir iş arayışı yok. Tek söylediği bu durumdan kendide memnun değilmiş.evlendigimizde ve nişanlılik döneminde farkli bir yerde çalışıyordu.aksam
beş buçukta çıkıyordu.boyle olduğunu bilsem evlenmezdim.

Benim eşim de haftanın 6 günü çalışır, anadolu yakasında oturuyoruz ve eşim başka bir ilde çalışıyor, her sabah çok çok erken kalkar ve aksam 8 den önce de eve girdiği yok gibi, sizden tek farkım henüz çocuğum yok, yani evet çocuk olunca bu sorun olabilir fakat inanin özel sektör çok berbat durumda suan , bir çok firma küçülmeye başladı biraz daha sabredin bence

Benim eşim doktor. Kaç haftadır nerdeyse yüzünü görmüyorum. Bir sürü yapılacak iş var, hepsi bana kalıyor. Stresinizi ve sıkıntınızı anlıyorum. Benimde iki küçük evladım var. Ama bende adama "Lanet olsun bana ne bebek hastaysa eve gel!" diyemem tabi. Şu anda Corona virüs paniği yüzünden hastanelerde de durum ortada. Yani bende kaç haftadir delirmemeye gayret ediyorum. Şükür henüz kafayı yemedim. Esinize de zordur durum. Oda isterdi daha çok boş zamani olsun. Ama piyasa kötüyse arkada kalmak olmuyor işte. Sizin ne hissettiğinizi ama cok iyi anlıyorum

benim eşimde sabahın 6sından akşam 9a kadar çalışıyor 2 çocuğumun bakımıda bende.evet haliyle yorgun oluyorlar ama bende eşimin daha az çalışmasını ve bana azda olsa destek olmasını isterdim bedenen onun kadar olmasada ruhen çok yorulduğumu hissediyorum

Millet işten çıkarılıyor, kira ödeyemiyor. Sanki işi altın tepside sunuyorlar vizyonsuz diyorsunuz... Herkes ister sabah 9da gideyim, akşam 4te çıkayım. 1 gününüz varmış o günü değerlendirin. Ortalık düzelince başka çözümler bulun adama. Yazık yani ben çekmezdim. Tüm gün işte yorul bir de evde azar ye çalışıyorsun diye. Te Allam.

Ne is yapiyor esin

Esim kendi dukkanini islettigi halde sabah 8 aksam 8-9-10 hatta 12 de bile geldigi oluyor Cocuklar 2 gun babalarini gormuyorlar bile Elin isinde calissan hadi izin alirsinda kendi isini kime birakacaksin? Dukkani kapattigin an para yok Parasizda bisey olmuyor malum
Ne yapalim calisiyor diye bosayalim mi adami?

Baska ise girsin para hersey degil ki ailenle yeterince vakit geciremedikten sonra ne anlami var

Benim eşim asker, 50 günlük görevde günlerdir sesini duymadım ve uzun bir süre de duymayacağım çünkü telefonunun çekme ihtimali bile yok. Ama sağlıklı olsun iyi olsun gerisi mühim değil diyorum elbette bilerek evlendim ama gerçekten çok zor, elden bir şey gelmez bu da onun mesleği.. Eşinizde aynı şekilde bu da onun mesleği ve bir yere bağlı yoksa o da erkenden evine gelmek istemez mi? Geç saatte de olsa eve geliyor yüzünü görüp sesini duyuyorsun eşine sarılıp uyuyorsun bence bu bile büyük güzellik haline şükret

İş bulmak çok zor maalesef. Haklisiniz esiniz daha erken gelsin istersiniz evin tüm yükü siz de su an. Acaba tatli dille mi yaklassaniz veya internetten is ilanlari bulup esinizin konusmasini sağlasanız ?

Allah eşinizi ve tüm askerlerimizi korusun, sizlere kavuştursun inşallah. Dualarımız sizinle

Ya tam tersi olsaydı ya eşiniz çalışmaya gönüllü olmasaydı o zaman ne hissedersiniz?Biraz benim yerime koyun kendinizi.Bu sebepten çocuk işini erteliyorum dört senelik evliyim.Eşimin ilgisizliği sebebiyle tartıştık bana denediğini bırakmadı.İki senelik evliyken 2,5 senedir çalıştığı işten ayrılmak zorunda kaldı.Tazminatı bitene kadar çalışmadı ki tazminat dört aylık geçim masrafıyken sadece araya zekât kurban iki bayram girdi birde eşim arkadaşıyla biryere uçakla gidip geldi sen düşün... Dört ayın sonunda işe girdi zor bela bulup ve bana şimdi senin yüzünden bu iş oldu huzursuz ettin beni başka işe giremedim diyor.(defalarca başvuru yaptı hiçbirinden sonradan bile ses çıkmadı birkaç yere girip çıktı)İlk iki sene ailesi sebebiyle huzursuzken iki senedir de iş yüzünden huzursuz olduk...Bence çalışan adam nimet ne iş yaptığı önemli değil şükredin...

Eve para getiriyor diye çocuklarla ilgilenmemek normal mi yaa? Siz de para kazanıyorsunuz. O zaman siz de ilgilenmeyin eşinizle çocuğunuzla.

Belki eşinizin gerçekten yapacağı bir şey yoktur ama bunu " hayatım durumlar ortada, ben de sizinle vakit geçirmek istiyorum" şeklinde yapıcı konuşsa siz de bu kadar alınmazsınız.

Eşin bunaldığını anlamış çözüm olarak annenleri de davet etmiş

Bu aşamada elinden fazlası gelmiyor demek ki

Piyasa berbat iş var da adam mı girmiyor ya da işteyim deyip başka yere mi gidiyor

Bence bunalmışsınız kabul ama çözüm eşinizle tripleşmek değil.

Evde sizi darlayan işleri azaltın evin eşyasını azaltın ev işini azaltın vs vs

Ee bende yorulup bunaliyorum.bir tek kendisi mi yoruluyor.bu duruumun onu hiç rahatsız etmemesiden yakiniyorum aslında.biz hiç umrunda değiliz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…