- Konu Sahibi Hislikirpi_
-
Yoo vurmadım evi gecindiren oymuş gibi konuşulduğu için söyledim.benim için zamani parasından daha onemliBunu da vurdunmu yüzüne kocanin esim 2 sene issiz kaldi hep kafaya takiyordu ben destek oldum birkmisimizi harcadik Allaha sukur gecti Gitti saglik olsun zor gunler de destek olmayandan Es olmaz iyi gunde kötu gunde deriz hepimiz o esinden çok Maas aldigin isinden olmicagin ne malum biraz vizyon ya
Uzaktan söylemek çok kolay olsa gerek..evet aynı yerden hayata bakmadigimiz belli.benim için zaman ayırma paradan daha değerli.birileri hiç bir zaman iyi bir iş imkanı sunmaz zaten sen elde etmek için çaba harcarsin.bunun olmamasından yakiniyorum bende.Konuyu aldınız nerden nereye çektiniz. Ek olarak konuşmaya devam edip etmemek benim kararım sizin bana vereceğiniz bir hak değil. Yarın eşiniz istifasını versin otursun evde görelim bakalım ne hale geliyorsunuz. Siz sanırım hayatınız boyunca hiç zorluk ve yokluk görmemişsiniz. Dilerim görmezsiniz de. Evet kocanız kölelik sistemine alışmış ve çok sevmiş köle olmayı, eşinin çocuğunun yüzünü görmeden, sosyal hayat olmadan, birilerinin emri altında eşek gibi çalışmaktan çok memnundur eminim. Belli ki sizinle aynı pencereden bakmıyoruz. Eşiniz sizi kandırmış madem bu kadar memnun da değilsiniz zaten yüzünü de görmüyormuşsunuz, sizin tabirinizle bu vizyonsuz adamla neden evli kalmaya devam ediyorsunuz? Maaşınız ondan iyiymiş de yaşar giderseniz, çocuğun zaten baba figürü yok. Hayatı hem kendinize hem ona eziyet edeceğinize boşanın tam aradığınız kökten çözüm. Birileri eşinize al şu kadar maaşla şu iyi çalışma şartlarıyla yarın gel işe başla demiyeceğine göre başka çözüm yok.
Burda cevaplari yaristirmiyoruz.polemik yaratmak için değil katkı sağlamak için insanların hayatına dokunmanizi tavsiye ederim . Şak şakcilik için degilçok yerinde ve guzel cevap ☺
Evli mutlu çocuklu olduktan sonra konuşalım:))Eşiniz de bayıla bayıla o saate kadar çalışmıyordur diye düşünüyorum. Bence abartıyorsunuz
Görüşelim hanımefendi hiç sorun değil. Eşim şu anda zaten sizin eşinizin şartlarında çalışıyor tek farkı kendi işi. Ha çocuk olunca ne değişecek eve geldiğinde çocuğuyla ilgilenmesi yeterli. Er ya da geç. Adam keyfinden gezip tozup gelmiyor sonuçta. Zihniyetlerimiz farklı anlayacağınız. Çocuk olduğunda da fikrim değişmeyecekEvli mutlu çocuklu olduktan sonra konuşalım:))
Uzaktan söylemek çok kolay olsa gerek..evet aynı yerden hayata bakmadigimiz belli.benim için zaman ayırma paradan daha değerli.birileri hiç bir zaman iyi bir iş imkanı sunmaz zaten sen elde etmek için çaba harcarsin.bunun olmamasından yakiniyorum bende.
Hayatina dokunsam neolacakki calisan ekmegini kazanan kocani bunaltiyirsun dirdirla çok calisiyor diye ve ekstra vurguluyorsun ben ondan daha fazla kazaniyorum diye ve bu adam isten ciksa iyi Paran yeter bize madem zaman al sana zaman bir sure sonra calisiyor evde yatiyor benim keseden geciniyor diye bir konu daha acarsin bazi insanlar doyumsuz oluyo tuvalet kagidinin bile 60 tl ye satildigi türkiyede halinize sukredeceginize su yaptiginiza bakin ehliyetimi alir almaz bir Paket dagitma firmasinda ise baslicam insallah bizdede aynisi olacak kahvalti unut ogle yemegi unut aksam bir yemek yedik yedik ailecek ama cocuklarin ve bizim gelecegimiz için deger herkesin dusuncesi farkli siz bugunu dusunursunuz bazilari yarinlari saksakcilik hic isim degil sadece sezarin hakkini sezara vermek o kadar ve gayette iyi yazmisBurda cevaplari yaristirmiyoruz.polemik yaratmak için değil katkı sağlamak için insanların hayatına dokunmanizi tavsiye ederim . Şak şakcilik için degil
İşi var ne güzel ne güzel de adam şartlarını değiştirmek için çabalamıyor bunun nesi anlaşılmıyor şaşırıyorum.
Herkes ne memnun kölelik sisteminden.
Çabası olsun adamın, ailesine değer verdiğini hissettirsin, düzen değiştirmek için yol arasın, olmasa da öp başına koy.
Hep söylüyorum etrafıma, hayatımda yaptığım en akıllıca şey eşime işi bırakması için baskı yapmak oldu.
Şartlarımız uygun hale gelir gelmez işi bıraktı, bırakmasaydı saygım da sevgim de kalmayacaktı.
Şimdi bazen kazanıyor bazen kazanmıyor, serbest serbest çalışıp bize zaman ayırıyor.
Sonsuza kadar böyle gitmeyecek elbette ama şu an benim buna ihtiyacım var.
Gerekirse evle o ilgilensin, çocukların uzun yıllar bakıma ihtiyacı var, büyüklerden yardım isteyeceğimize eşim ilgilensin evle ve çocuklarla.insallah sizin ona ihtiyaciniz bittiginde piyasanin ona ihtiyaci olur. hic bir sektorde is yok. uretim yok. fabrikalar işçi cikartiyor. tum kurumlar en ucuza kimi calistiririm derdinde. bildigim 40li yaslarinda tecrubeli aile babasi adamlar isten cikarildilar 1 yildir issizler. o kadar kolay degil calisma sartlari iyi is bulmak.
Umarım herşey gönlünüzce olur:)Görüşelim hanımefendi hiç sorun değil. Eşim şu anda zaten sizin eşinizin şartlarında çalışıyor tek farkı kendi işi. Ha çocuk olunca ne değişecek eve geldiğinde çocuğuyla ilgilenmesi yeterli. Er ya da geç. Adam keyfinden gezip tozup gelmiyor sonuçta. Zihniyetlerimiz farklı anlayacağınız. Çocuk olduğunda da fikrim değişmeyecek
Tabiki yasamanizida istemem zaten.mecazen olan sözleri anlamakta zorlanıyorsunuz sanırım.Forum sitesine konu açmışsınız uzaktan söylemek kolay diyorsunuz napalım hep birlikte evinize gelip yerinde mi görelim, sizinle mi yaşayalım bir süre? Tamam anladım ama bu olmuyor işte durumu kabullenmiyorsunuz, ayrılmıyorsunuz da o zaman yapılacak bir şey yok size iyi yakınmalar kolay gelsin.
Onun yeni bir iş kurmasi konusunda desteklerim.bunu kendinede söyledim.ama o bu cesarette ve fikirde bir insan değilBen de cok calisiyorum. Bulup bulabildigim her yere is basvurusu yapiyorum ama buyuk bir fark var, caliatigim kurum yukselmemizi ve baska islere basvurmamizi destekliyor o yuzden mudurume rahatca "benim bugun is gorusmem var gelemicem" diyebiliyorum. Bu baska hicbir is yerinde yoktur muhtemelen... Aktif olarak is bakiyor mu? Bulabilir mi sizce? Bir sure isten cikip yeni is baksa bunu kabul eder misiniz? Onun alanindaki piyasayi biliyor musunuz? Haklisiniz aslinda ama gercekci olmak da onemli.
beni anlayan birinin çıkması ne güzel.demek istediğimde tam buİşi var ne güzel ne güzel de adam şartlarını değiştirmek için çabalamıyor bunun nesi anlaşılmıyor şaşırıyorum.
Herkes ne memnun kölelik sisteminden.
Çabası olsun adamın, ailesine değer verdiğini hissettirsin, düzen değiştirmek için yol arasın, olmasa da öp başına koy.
Hep söylüyorum etrafıma, hayatımda yaptığım en akıllıca şey eşime işi bırakması için baskı yapmak oldu.
Şartlarımız uygun hale gelir gelmez işi bıraktı, bırakmasaydı saygım da sevgim de kalmayacaktı.
Şimdi bazen kazanıyor bazen kazanmıyor, serbest serbest çalışıp bize zaman ayırıyor.
Sonsuza kadar böyle gitmeyecek elbette ama şu an benim buna ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?