Bu kadar duygusuz olunur mu ?

Üzgün olmakta bir duygu. Gülmek nasıl doğalsa ağlamakta öyle ama o bunu kabullenmedi hiçbir zaman. Hep sorunların üzerini örttü bu ilişkiyi bu duygusuzlugu ile bitirdi

Ben olsam ailem değil de bana bişey olsa yanımda olurmu olmaz mı ona bakarım . Eğer o zamanda sıkıntı yapmıyorsa evet duygusuzdur . Bende sevgili olsaydım bende usülen sorardım ayıp olmasın diye anne baba durumunu. Ay ben zaten şu başsağlığı ,geçmiş olsun ,hayırlı olsun gibi şeyleri bile söylemeyi erteleyen bir insanım .

Peki önceden olan olaylarda ne gibi bir duygusuzluk sergiledi de siz ayrılmak istediniz? Bu duygusuzluk size karşı değil anlattığınıza göre. Yine çok yakınınız olan biriyle ilgili bir konu mu vardı?

Kusura bakmayin mesajinizi geç okudum.Bir sey oluyor hayatımda ama öyle ufak tefek şeyler değil mesela kardeşime otizm teşhisi konuluyor e tabiki sesime o günkü moduma bu yansır bir insanın kardeşine otizm teşhisi konulunca insan nasıl gulebilir ki. Ama o yine rutin hayata devam ediyor soruyor nasıl diye bu kadar bitti gitti onun için.

Evet bana bir sey olunca da aynı şeyle karsilasiyorum.

Bitirmek istersen bitirirsin ,adamın umrunda değil senin zor durumun ,
Sadece eğlencede var

O zaman sevgisiyle alakalı bir sorun var . Çünkü sevdiğimin canı yansa benimde yanar .

Ben uzgunken yaptığı tek şey beni mutlu etmeye çalışmaktı yani sorunu çözelim durumu yoktu sorun yokmuş gibi davranıp mutlu olmaya çalışmaktı amacımız.

Benim aklıma bile gelmezdi babam böyle bir ameliyat geçirirken birini aramak. Hani anı olmasa, önceden planlanan bir ameliyat olsa söylenir de, o an olduysa, acil ameliyata alındıysa ne bileyim stresten aklıma bile gelmez. O da böyle düşünmüş olabilir.

Söyle ameliyat kararı verildiğinde durumun ciddiyetinden korkmamamiz için doktor arkadasim bize haber vermedi. Durumu kötüydü ama ağrıdan ötürü o kadar kötü olduğu söylendi. Bende bu esnalarda ameliyat olabilirmis dedim sonrasında dediğiniz gibi telefonu bırakın kendimin bile nerde ne yapıyor olduğumu bilemedim. Ama sevgilim çokta merak etmemiş.

O zaman sevgiliniz değildir o. Sevgili olmak sözcüğünde sevgi var.

Estağfurullah problem değil. Cidden biraz garip biriymiş. En azından bu durumdan çok etkilenmese bile karşıdaki kendini iyi hissetsin diye teselli edebilir. Kendiyle ilgili veya kendi yakiniyla ilgili bir durum oldugunda da mı böyle davranıyor? Eğer yine ayniysa karakteri böyle demek ki. Bu şekilde dayanamayacaginizi düşünüyorsanız ayrılın bence

Babam benim zayıf noktamdi babam yoğun bakımdayken şimdi eşim o zaman ayrıldigim sevgilimdi kendisi 8 saatlik yolu gelmişti göremeyeceği halde... Babam öldükten sonra evlenme teklifini kabul etmem de etkiliydi davranışı.Hic tinlamasa gözümde nasıl şekil alırdı canımı hiç sayarak bilemedimm

Her durumda böyle yok ya olmadi yani defalarca denedik bitti çok üzülüyorum ağlıyorum ikide bir de ama ne yapayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…