Bu kadar duygusuz olunur mu ?

Umursamiyor normal zamandaki haliyle o hali sanki başka bir adam gibi. Ağlamaktan canım çıktı. Ayrılıyorum bu sefer pesimi birakmiyor durmadan arıyor mesaj atıyor bu çelişki beni mahfetti
Yapısı bu demekki, size uymuyorsa beklentilerinizi karşılayamıyor gerekçesiyle ayrılın

Kötü olaylar olduğunda öyle bir insanla karşılaşıyorum. Ama kötü şeyler başıma geliyorsa ben ne yapabilirim.
Sıkıntıya gelemiyor demekki sizin derlerinizi sorunlarınızı kendine dert etmiyor bu ne sevgi ahhh bu ne ızdırap!!! İyi gününde varım kötü gününde yokum diyor açıkçası.... Batsın böyle sevgi romantizm....bırak gitsin bide düzeltmeye çabalama seni gerçekten sevse sen istemeden yapardı bu kadarda verici olmayın kendini düzeltmez,o romantik prens herkesin bi kapasitesi tarzı huyu yaradılışı var

Kendine sor canım böyle bir adamla bir ömür geçirmeye hazır mısın bugün baban yarın canından parça çocuğun her durumda bu adam böyle olsa sen bir kaç yıla dertten çökersin onun umrunda olmaz böyle bir hayat yaşamak ister misin sonuçta seçme hakkin var daha iyi bir hayatın ola bilir seni daha mutlu ede bilecek biri ola bilir kafa dengi kafa uyumu inan ki çok şeydir , herşey öyle iyi olmakla bitmiyor iyi düşün karar ver sonuçta senin hayatın

No

Çok haklısınız. Çok güzel anladiniz beni. Kendisi doğru düzgün dert tasa yasamamis ama benim başımdan eksik olmuyor. Babam kotuyken ben nasil iyi gibi davranabilirim tabiki kötü olacagim ama pes bu kadar da olmszki hiç derde sıkıntıya gelemiyor sorun çözmeye çalışmıyor hep mutluluk istiyor

Tek düşüncem ve tereddütüm şu yönde tek kötü özelliği bu. Ama benimde istediğim tek özellik buydu. O da onda yok. Ne yaparsam yapayım kabullendiremedim kendime ona yaniyorum

Yolları ayırmak istedim izin vermedi demişsiniz. Bu kadar iyi madem yolları ayirmaniza neden olacak şey neydi ? Duygusuzluk meselesi mi yine?

Teşekkür ederim ne yapayım tepki gösteriyorum ona bile ne oldu diye sormayacak kadar duygusuz

Annemin ikinci eşi aynı böyle duygusuzdu. Annem çok ciddi bir ameliyat oldu. Geçmiş olsun iyimisin bile dememişti ömür törpüsü. Lütfen aklınızı başınıza alınız duygularınızı az bırakıp kenara mantığınızla bir geçmişi düşünüp geleceğinizi hayal ediniz. İlerde evlenirseniz eğer hamile olduğunuzda da umursamayacaktır muhtemelen. Çok uç örnek olabilir ama sizin için en özel anlardan olan doğumunuz bile o na basit bir pansuman olarak gözükecektir. Tecrübe ile sabit

Üzüldüğüm nokta çok seviyorum.unutmam zaman alacak. Öbür nokta ise kendi elinde olan bir şey yani yanımda olabilmesi keşke iyi günümde sevdiğim adam gibi olsaydı kötü günümde de. Çok üzgünüm hayırlısı böyleymiş ne yapayım öyle mutlu değilim ve bu soruna çözüm bulamıyorduk

Peki ne yapmalıydim sizce böyle kabulleneyim dedim kendime ama yapamıyorum arıyor insan.

babam ameliyatta iken uyuyup sabah normal konuşan adamın ağzına s.çar tekmeyi basardım ben.

Aynen böyle yaptı akşam yattığı saatte yattı sabah kalktığı saatte mesaj atmış her şey normalmis gibi. O böyle yaptıkça ben hayretler içerisinde kaliyorum.

Demek ki o senin yaşadığın aşk hissini yaşamıyor..

e ayrilin.
ben bu ayrilmak istedim ama olmadi'yi anlamiyorum

bunun bi tik ustu, cocugum var bosanamam.
cocugum var bosanamami yasamak istemiyorsan, ayrilacaksin.
aslinda bu kadar basit.

Aslında nedeni çok seviyor olmam yani bir insan bir insanı gerçekten çok sevince kurtarabilirsem kurtarayim bu sevgiyi diye düşünüyor

Demek ki o senin yaşadığın aşk hissini yaşamıyor..

Aslında tam tersi o sürekli hayal kurar beni yere göğe sigdiramazdi ama yapısı böyle bilmiyorum seviyor ama böyle anlarda yanımda olmuyor sorun görmek istemiyor hep mutlu olalim istiyor çok ilginç değil mi nasıl bir kişiliği var ben de cozemedim

Tam tersi benim çekmediğim kalmamış onun bir eli balda bir eli yağda misali

Ama dille söylemek kadar kolay bir şey yok ki. Mesela ben şu an sana seni seviyorum sözünü rahatlıkla diyebilirim.

Sen eş adayının icraatlarına bskmalısın diline değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…