- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Daha evlenince başıma neler gelir neler değil miBu adam sizin doğumunuza da gelmez. Belki telefonla arayıp sorar bebek doğdu mu diye.
Yapısı bu demekki, size uymuyorsa beklentilerinizi karşılayamıyor gerekçesiyle ayrılınUmursamiyor normal zamandaki haliyle o hali sanki başka bir adam gibi. Ağlamaktan canım çıktı. Ayrılıyorum bu sefer pesimi birakmiyor durmadan arıyor mesaj atıyor bu çelişki beni mahfetti
Sıkıntıya gelemiyor demekki sizin derlerinizi sorunlarınızı kendine dert etmiyor bu ne sevgi ahhh bu ne ızdırap!!! İyi gününde varım kötü gününde yokum diyor açıkçası.... Batsın böyle sevgi romantizm....bırak gitsin bide düzeltmeye çabalama seni gerçekten sevse sen istemeden yapardı bu kadarda verici olmayın kendini düzeltmez,o romantik prens herkesin bi kapasitesi tarzı huyu yaradılışı varKötü olaylar olduğunda öyle bir insanla karşılaşıyorum. Ama kötü şeyler başıma geliyorsa ben ne yapabilirim.
Sıkıntıya gelemiyor demekki sizin derlerinizi sorunlarınızı kendine dert etmiyor bu ne sevgi ahhh bu ne ızdırap!!! İyi gününde varım kötü gününde yokum diyor açıkçası.... Batsın böyle sevgi romantizm....bırak gitsin bide düzeltmeye çabalama seni gerçekten sevse sen istemeden yapardı bu kadarda verici olmayın kendini düzeltmez,o romantik prens herkesin bi kapasitesi tarzı huyu yaradılışı var
Kendine sor canım böyle bir adamla bir ömür geçirmeye hazır mısın bugün baban yarın canından parça çocuğun her durumda bu adam böyle olsa sen bir kaç yıla dertten çökersin onun umrunda olmaz böyle bir hayat yaşamak ister misin sonuçta seçme hakkin var daha iyi bir hayatın ola bilir seni daha mutlu ede bilecek biri ola bilir kafa dengi kafa uyumu inan ki çok şeydir , herşey öyle iyi olmakla bitmiyor iyi düşün karar ver sonuçta senin hayatın
EvetYolları ayırmak istedim izin vermedi demişsiniz. Bu kadar iyi madem yolları ayirmaniza neden olacak şey neydi ? Duygusuzluk meselesi mi yine?
Peki önceden olan olaylarda ne gibi bir duygusuzluk sergiledi de siz ayrılmak istediniz? Bu duygusuzluk size karşı değil anlattığınıza göre. Yine çok yakınınız olan biriyle ilgili bir konu mu vardı?
Teşekkür ederim ne yapayım tepki gösteriyorum ona bile ne oldu diye sormayacak kadar duygusuz
Annemin ikinci eşi aynı böyle duygusuzdu. Annem çok ciddi bir ameliyat oldu. Geçmiş olsun iyimisin bile dememişti ömür törpüsü. Lütfen aklınızı başınıza alınız duygularınızı az bırakıp kenara mantığınızla bir geçmişi düşünüp geleceğinizi hayal ediniz. İlerde evlenirseniz eğer hamile olduğunuzda da umursamayacaktır muhtemelen. Çok uç örnek olabilir ama sizin için en özel anlardan olan doğumunuz bile o na basit bir pansuman olarak gözükecektir. Tecrübe ile sabit
İşte herkes aynı değil ne yazıkki , bu size verdiği değerle alakalı olmayabilir yani kendimden biliyorum , çocuklarım dışında kimse umrumda değil benim.Yaşadığı olaylarla geçmişinle ilgili olabilir .
babam ameliyatta iken uyuyup sabah normal konuşan adamın ağzına s.çar tekmeyi basardım ben.
Demek ki o senin yaşadığın aşk hissini yaşamıyor..İyi akşamlar arkadaşlar. Gözyaşları içerisinde yazıyorum bu konuyu.
Sevdiğim beyle birkaç yıldır görüşüyoruz. Kendisi romantik, beni çok seven, yani sürekli bunu dile getiren, yolları defalarca ayırmak istesemde asla buna müsaade etmeyen ve yıllardır bir kere bile bana saygısızlık asla yapmamış bir insan.
Gelin görün ki çok duygusuz.( Ağlıyorum hüngür hüngür çok kötü şeyler yaşıyorum depresyonlara girip cikiyorum ruhu duymuyor anlatıyorum anlamıyor buna çözüm bulamıyorum çok yoruldum ( en son olayı anlatayim artık bu kadarına da pes dedigim olay.
Babam fenalasti ameliyata aldılar çok kotuydu durumu bunu ona söyledim. Bu arada farklı sehirlerde yaşıyoruz. Adamin umrunda değil yani tamam konuşuyoruz ediyoruz ama sanki benim mahalleden arkadaşım komşunun kiziymis gibi yazıyor beni delirtiyor canımdan can gidiyor babam fenalasti diyorum adamın umrunda değil. Çok duygusuz aglayacak bir omzu yok. Sonra bu bey uyuya kalıyor sanırım bir daha mesaj yok biz ameliyathanenin önünde perişan hale gelmisiz sabah kalkınca her şey normalmis gibi sabah mesajı atıyor. Gün içerisinde de böyle mesaj atti hep öyle üzgünümki ne cevap veriyorum ne arayınca açıyorum insan aramaz mi insan ilerde kayınbaban olacak insani sormaz mı ben ne yapayim(( ???
e ayrilin.
ben bu ayrilmak istedim ama olmadi'yi anlamiyorum
bunun bi tik ustu, cocugum var bosanamam.
cocugum var bosanamami yasamak istemiyorsan, ayrilacaksin.
aslinda bu kadar basit.
Aynen bende sizin gibiyim.İşte herkes aynı değil ne yazıkki , bu size verdiği değerle alakalı olmayabilir yani kendimden biliyorum , çocuklarım dışında kimse umrumda değil benim.Yaşadığı olaylarla geçmişinle ilgili olabilir .
Demek ki o senin yaşadığın aşk hissini yaşamıyor..
Çok canım sıkılıyor çok canım yanıyor neden böyle bu insan onun canindan birine bir şey olsa telefonlarini susturmam mesajlarimla telefonunu doldururum. Gerçekten de hissederek ve merak ederek yaparim bunu gel gör ki böyle bir insan bana yabancı görünüyor(
Ama dille söylemek kadar kolay bir şey yok ki. Mesela ben şu an sana seni seviyorum sözünü rahatlıkla diyebilirim.Aslında tam tersi o sürekli hayal kurar beni yere göğe sigdiramazdi ama yapısı böyle bilmiyorum seviyor ama böyle anlarda yanımda olmuyor sorun görmek istemiyor hep mutlu olalim istiyor çok ilginç değil mi nasıl bir kişiliği var ben de cozemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?