- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Vallahi ne yalan söyliyim bende aynıyım . Yıllarca çok büyük şeyler yaşadıysanız öyle kazık gibi oluyorsunuz yani , vız geliyor çoğu şey gerçekten .
O saydigin iyi ozelliklere cok guvenme ozman ayak yapiyor olabilir dusunceli insan herzman aynidir
Bencede insan arkadasi olsa arar sorar nasil oldu filan diye bu adam senin ilerde esin olsa hastalikta filan dusunemiyorum. Bu arada gecmis olsunPerişan haldeyim hep bu konu yüzünden bitirmek istedim olmadı. Ama bu son olan olay şaka gibi bir sey
Teşekkür ederim ne yapayım tepki gösteriyorum ona bile ne oldu diye sormayacak kadar duygusuzBencede insan arkadasi olsa arar sorar nasil oldu filan diye bu adam senin ilerde esin olsa hastalikta filan dusunemiyorum. Bu arada gecmis olsun
İşte herkes aynı değil ne yazıkki , bu size verdiği değerle alakalı olmayabilir yani kendimden biliyorum , çocuklarım dışında kimse umrumda değil benim.Yaşadığı olaylarla geçmişinle ilgili olabilir .Çok canım sıkılıyor çok canım yanıyor neden böyle bu insan onun canindan birine bir şey olsa telefonlarini susturmam mesajlarimla telefonunu doldururum. Gerçekten de hissederek ve merak ederek yaparim bunu gel gör ki böyle bir insan bana yabancı görünüyor(
Konunun başında romantik sizi çok seven bunu herzaman hissedddiren ayrılmak isteyince buna müsade etmeyen kişi var....konu ilerledikçe ilgisiz umursamaz aramayan msj atmayan komşunun kızı mahalleden arkadaş gibi davranan biri var....aynı kişiden mi bahsediyorsunuz ikinci konudaki şahıs farklımı...bi tek benmi böyle anladımİyi akşamlar arkadaşlar. Gözyaşları içerisinde yazıyorum bu konuyu.
Sevdiğim beyle birkaç yıldır görüşüyoruz. Kendisi romantik, beni çok seven, yani sürekli bunu dile getiren, yolları defalarca ayırmak istesemde asla buna müsaade etmeyen ve yıllardır bir kere bile bana saygısızlık asla yapmamış bir insan.
Gelin görün ki çok duygusuz.( Ağlıyorum hüngür hüngür çok kötü şeyler yaşıyorum depresyonlara girip cikiyorum ruhu duymuyor anlatıyorum anlamıyor buna çözüm bulamıyorum çok yoruldum ( en son olayı anlatayim artık bu kadarına da pes dedigim olay.
Babam fenalasti ameliyata aldılar çok kotuydu durumu bunu ona söyledim. Bu arada farklı sehirlerde yaşıyoruz. Adamin umrunda değil yani tamam konuşuyoruz ediyoruz ama sanki benim mahalleden arkadaşım komşunun kiziymis gibi yazıyor beni delirtiyor canımdan can gidiyor babam fenalasti diyorum adamın umrunda değil. Çok duygusuz aglayacak bir omzu yok. Sonra bu bey uyuya kalıyor sanırım bir daha mesaj yok biz ameliyathanenin önünde perişan hale gelmisiz sabah kalkınca her şey normalmis gibi sabah mesajı atıyor. Gün içerisinde de böyle mesaj atti hep öyle üzgünümki ne cevap veriyorum ne arayınca açıyorum insan aramaz mi insan ilerde kayınbaban olacak insani sormaz mı ben ne yapayim(( ???
Konunun başında romantik sizi çok seven bunu herzaman hissedddiren ayrılmak isteyince buna müsade etmeyen kişi var....konu ilerledikçe ilgisiz umursamaz aramayan msj atmayan komşunun kızı mahalleden arkadaş gibi davranan biri var....aynı kişiden mi bahsediyorsunuz ikinci konudaki şahıs farklımı...bi tek benmi böyle anladım
e ayrilin.
ben bu ayrilmak istedim ama olmadi'yi anlamiyorum
bunun bi tik ustu, cocugum var bosanamam.
cocugum var bosanamami yasamak istemiyorsan, ayrilacaksin.
aslinda bu kadar basit.
tamam iste ayril?Büyük kavga ettik söz verdi bir şeyleri değiştirmeye calisacakti. Yapamadı..
tamam iste ayril?
Ayrılmak istiyorum çünkü olmuyor diyeceksiniz. Ne demek ne söyleyeceğim?Ne söyleyeceğim ayrılma sebebimi bile anlamiyorki söylüyorum anlamıyor sorunu cozemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?