- 22 Nisan 2015
- 7.357
- 25.437
- 548
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Ara ara hissediyorsundur ama....Ay ne kadar şanslıysinız keşke bnde hissedebilsem hemen can atiyorum hissedebilmek için
Bazen böyle değişik şeyler hissediyorum ama emin olamiyorum bebegim mi değil mi diye. Karnimda olduğunu biliyorum ama henuz erken diyede ihtimal vermek istemiyorum. Ama cevremdeki bi çok kişi erkek bebek erken canlanır diyorlar.Ara ara hissediyorsundur ama....
Bende de iste 2 gundur boyle ....soyliyim cok garip bir duygu
gayet normal...çokmu tatlı tüketiyorsunuz bu arada? enerji alırsa çok daha hareketli oluyor bebekler....2 gundur icimde cok hareket ediyor
sakin durdugu belki 3 saat bu normal mi ?
Hep boyle mi olcak ?
Tekmeleri, gezinmesi hic bitmiyor
cok tatli ama endise de ettim bi an
birde cok erken degil mi sanki ?
Ya aynen bende o hıçkırıklarda bitiyorum dursun diye bekliyorumAnam 20 haftada boyleysen benimngibi olsan napacaksin
Resmen icimi kaziyor bazen bi yerlerini dayiyo karnim yamuluyo
He bide o hickirigi yokmu gece bile o kadar rahatsiz edici ki
Hickirik disinda hepsini seviyorum
Hickirigi nasil anliyorusun ?Anam 20 haftada boyleysen benimngibi olsan napacaksin
Resmen icimi kaziyor bazen bi yerlerini dayiyo karnim yamuluyo
He bide o hickirigi yokmu gece bile o kadar rahatsiz edici ki
Hickirik disinda hepsini seviyorum
Evet tatliya asiri duskunum...etkileniyor demek :)gayet normal...çokmu tatlı tüketiyorsunuz bu arada? enerji alırsa çok daha hareketli oluyor bebekler....
Anliyorum...Gece uykumu alsam da gündüz yine uykum geliyor.Ama başka çocuğum da var uyumamiyorum o yüzden
Bu haftada hissetmeyebilirsin ben 26 dan sonra hisetmistim.simdi buyudugu icin daha berbat hissediyorum.ilk dedim ki surekli ayni yere vuruyor.degilmis megerse.Hickirigi nasil anliyorusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?