bu kadar hareketli olmasi normal mi ?

Kasılma ile bebek hareketini ayırt edebiliyor musun. Yani kasılma degilse hareketli olmasından endişe etme. Ama emin degilim diyorsan bir muayene ol için rahat eder. Kasılmaysa da tedbir alınır.

Ara ara hissediyorsundur ama....
Bende de iste 2 gundur boyle ....soyliyim cok garip bir duygu
Bazen böyle değişik şeyler hissediyorum ama emin olamiyorum bebegim mi değil mi diye. Karnimda olduğunu biliyorum ama henuz erken diyede ihtimal vermek istemiyorum. Ama cevremdeki bi çok kişi erkek bebek erken canlanır diyorlar.

Ben de 22+1 im benim bebeğim de çok hareketli.Bir de 4.5 yaşında kızım var o çok sakindi karnimda iken. Kızım normalde hareketli bir çocuk. Anne karnındaki hareket ile doğumdan sonra çocuğun hareketi aynı olmayabilir yani

2 gundur icimde cok hareket ediyor
sakin durdugu belki 3 saat bu normal mi ?
Hep boyle mi olcak ?
Tekmeleri, gezinmesi hic bitmiyor
cok tatli ama endise de ettim bi an
birde cok erken degil mi sanki ?
gayet normal...çokmu tatlı tüketiyorsunuz bu arada? enerji alırsa çok daha hareketli oluyor bebekler....

Anam 20 haftada boyleysen benimngibi olsan napacaksin
Resmen icimi kaziyor bazen bi yerlerini dayiyo karnim yamuluyo
He bide o hickirigi yokmu gece bile o kadar rahatsiz edici ki
Hickirik disinda hepsini seviyorum

Canım baslamıs seninkide gözün aydın benim gecem gündüzüme karıstı beni neredeyse sandalyeden düşürecek hareketleriyle,büyüdükçe acıtıyor o hareketler birde kemikleniyor, şimdiden daralma çünkü daha çok zamanın var:) maasallah de hareketli bebek sağlıklı bebekmiş.

Birde hamileligim basladigindan beri gunduz uyumalarim var ...
3-4 saat mesela simdi uyandim :)
Hayir yorulmuyorum da....gece deliksiz de uyusam gunduz mutlaka uyuyorum...bunu yasaysn var mi ?

Hickirigi nasil anliyorusun ?
Bu haftada hissetmeyebilirsin ben 26 dan sonra hisetmistim.simdi buyudugu icin daha berbat hissediyorum.ilk dedim ki surekli ayni yere vuruyor.degilmis megerse.
Ayni buyuk insan gibi 5-10 dk kalp atisi gibi duzenli vurmaya basliyor.icinden biri duzenli olarak tik tik tik vuruyor.

Ya benim kiz da cok hareketli. Bide alisinca 1 saat oynamasa acaba neden oynamadi diye merak etmeyede basliyorum... 3-5 gundur karnimin icinde bir yerler acimaya basladi bunun gibi bisey hisseden varmi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…