bu kadar iyi niyet fazla mi

Kendime değil zaten kızıma üzülüyorum o kadar sıkıntı yaşatiyoruz. Varlık içinde yokluk cekiyorum. O huy değiştirdi yakında benim de huyum değişecek sayesinde.
Benim oglum 11 aylik daha cesaret edip hic otobuse binmedim.Sizin cocugunuz maasallah gene o kadar saat durmus.Benim oglum otobusu basimiza yikar sanirim.Aksamdan al anahtari konusturma bile...

8 de nobetten çıkıyor doktor randevumuz aksam 4 de. O saate kadar oyalanacakmis.

Ben yerinizde olsam sert bir şekilde konuşur taksi ile gideriz, ama dönüş için bizi alırsın der resti çekerdim. Çocukla evden çıkmak demek neredeyse 4 günlük bir seyahat çantasını da beraberinizde taşımak demek. Bu kadar fedakarlık yapmanıza gerek yok. Yönlendirin eşinizi. Fedakarlık yapılması gereken yerde yaparısınız zaten. Araba sizin ihtiyacınız.

Hadi adam düşünmüyor da siz de bir şey dememişsiniz, neden?

Neden özellikle kızınızla bir yere gidecekken arabayı bırak demiyosunuz ki?

Bu kadar iletişim problemi hiç normal değil.

Küçücük bebeğin var, üstelik yoruluyorsun gün içinde yeterince. arabayla işini halletmek senin hakkın, beyefendi gezmeye vakit ayırıp kendi ailesinin bu işini kolaylaştırmayacaksa yani senin yükünü hafifletmeyeceksehiç aile reisi havasına girmesin! Çok gevşetmişsin bu adamı, gezmeye gelince hiç sıkılmaz ama iş sağlığa işe gelince yok beklerim yok gecikirim yok trafik olur diye savsaklammayı mazur görmem ben şahsen...

E niye direk adam akıllı resti çekmiyorsunuz anlamadım. sankı yabancı birinden bi şey istiyormuş gibi çekiniyorsunuz sanki. Direk hayır gidemezsin bi yere doktora gitmemiz gerekiyor, işten çıkınca gelip bizi alıyorsun birlikte doktora gidiyoruz kuzenlerinle başka zaman vakit geçirirsin de. Çocuk ikinizin çocuğu niye tek başınıza götürüyorsunuz doktora. Siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç vermez. Sonuçta ailesiniz, biz bu güne kadar eşimle hiç yalnız doktora gitmedik hep birlikte gittik sağlık ocağına bile kaldı ki sizin bebeğiniz söz konusu.

Çok düşünceli hatun yaramaz bunlara.
Hemen bencilliği özümserler, rahat tatlı gelir.

Bence al arabayı erkenden git kızınla işe de gecikir mi ne yaparsa yapsın.
Otobüslerde o sürünsün..

Sanki roller değişmiş biraz.
Eşinize ait sorumlulukları kendinize almayın.

Bizi doktorun muayenehanesinde bekleyecek. Evet kızımın hem eşyaları hem de kendisi gerçekten çok yorucu oluyor.11 kilo bebek bir de çanta. Bayağı kas yapiyorum bu aralar.
Ben yerinizde olsam sert bir şekilde konuşur taksi ile gideriz, ama dönüş için bizi alırsın der resti çekerdim. Çocukla evden çıkmak demek neredeyse 4 günlük bir seyahat çantasını da beraberinizde taşımak demek. Bu kadar fedakarlık yapmanıza gerek yok. Yönlendirin eşinizi. Fedakarlık yapılması gereken yerde yaparısınız zaten. Araba sizin ihtiyacınız.
o yu

Sanırım bazı noktalar yanlış anlaşıldı. Okula sadece birkaç günlügune goturdum kızımı normalde bakıcısı var evde ilgileniyor. O yüzden onun arabayla gitmesi sorun olmuyordu. Ama su birkaç gundur kizimla birlikte çok zorlanıyorum.özellikle randevuyu eşimin izinli olduğu güne aldikki rahat rahat birlikte gidelim diye. Ama beyefendi git gel olmasın siz gelin ben de kuzenlerle takilayim dedi. Biz böyle planlamamistik şimdi bana emri vaki yapıyor. Kaç gundur ne zorluk çektiğimi bile bile.
Hadi adam düşünmüyor da siz de bir şey dememişsiniz, neden?

Neden özellikle kızınızla bir yere gidecekken arabayı bırak demiyosunuz ki?

Bu kadar iletişim problemi hiç normal değil.

Aynen çok gevsetim. Ben suçun çoğunu kendime buluyorum zaten. Fazla iyi niyet gosterdim. Çok rahata alıştı. Ben öyle ortalığı birbirine katamam. Hakliysam ve kizginsam sessizliğe burunurum ve eşim en çok bu halimden korkar. Keşke bbağırsan kızsan der. Bu sefer de ona hiç dokunmadan isimi sessizce yapsam haberi bile olmadan diyorum.sabaha kadar düşünecek bakalım. Aklı başına gelmezse üzülen o olacak.
Küçücük bebeğin var, üstelik yoruluyorsun gün içinde yeterince. arabayla işini halletmek senin hakkın, beyefendi gezmeye vakit ayırıp kendi ailesinin bu işini kolaylaştırmayacaksa yani senin yükünü hafifletmeyeceksehiç aile reisi havasına girmesin! Çok gevşetmişsin bu adamı, gezmeye gelince hiç sıkılmaz ama iş sağlığa işe gelince yok beklerim yok gecikirim yok trafik olur diye savsaklammayı mazur görmem ben şahsen...

İmkan varken bebeğinizle otobüse niye biniyorunuz?
Arabayı ben alacağım lazım deyin bir olur iki olur bıraksın size
Pimpirikli ve çıtkırıldım davranın nazlanın biraz ya hu.
Eşinize söyleyin

Doktora çocuğumu u goturmuyorum kendim için gidiyorum. Eşim de doktorun mmuayenehanesine gelecek. Normalde hep evime yyakın yerlere giderdim doktor için. Kızımla da bakıcısı ilgilenirdi. Bu sefer eşim istedi bu doktor iyiymis buna randevu alalım diye ve şimdi de getirip götürmek zoruna gidiyor beyefendinin. Araba kullanırken yoruluyormus siz gelin diyor. Sanki bizim kanatlarimiz var uca uca gidiyoruz yorulmuyoruz.
E niye direk adam akıllı resti çekmiyorsunuz anlamadım. sankı yabancı birinden bi şey istiyormuş gibi çekiniyorsunuz sanki. Direk hayır gidemezsin bi yere doktora gitmemiz gerekiyor, işten çıkınca gelip bizi alıyorsun birlikte doktora gidiyoruz kuzenlerinle başka zaman vakit geçirirsin de. Çocuk ikinizin çocuğu niye tek başınıza götürüyorsunuz doktora. Siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç vermez. Sonuçta ailesiniz, biz bu güne kadar eşimle hiç yalnız doktora gitmedik hep birlikte gittik sağlık ocağına bile kaldı ki sizin bebeğiniz söz konusu.

Aynen dediğiniz gibi. Kırk yıl dusunsem eşimin değişeceği aklıma gelmezdi.
Çok düşünceli hatun yaramaz bunlara.
Hemen bencilliği özümserler, rahat tatlı gelir.

Bence al arabayı erkenden git kızınla işe de gecikir mi ne yaparsa yapsın.
Otobüslerde o sürünsün..

Oldum olası naz yapmayı becerememisimdir. Karakter meselesi sanırım. Gider yine açısını kendimden çıkarırım kendime acı cektiririm biraz sesimi çıkarmam lazım artık sanırım.
İmkan varken bebeğinizle otobüse niye biniyorunuz?
Arabayı ben alacağım lazım deyin bir olur iki olur bıraksın size
Pimpirikli ve çıtkırıldım davranın nazlanın biraz ya hu.
Eşinize söyleyin

kendisi düşünsün farketsin hatasını diye bekleme erkekler hiç anlamıyorlar öyle şeylerden. Sen yoruluyorum zorlanıyorum filan diye ima etsen de anlamıyor belli ki. Net ol direk gel bizi al gitme bi yere de. İtiraz edeceğini sanmıyorum. Bi iki kereden sonra o da alışkanlık haline getirip sen söylemeden düşünmeye başlar. Ama alışana kadar direk ne istediğini açıkça söyleyip taviz vermemek gerekiyor bence

Sıkıntı şimdiye kadar çok dusunceli olup artık değişmeye başlaması.önceden bizim sıkıntı cekmememizi isterdi şimdi artık kendi rahatı ve sosyal hayatı on planda sanirim.. Ya hala aklım almıyor. Biz o kadar sıkıntı çekip yollarda surunucez beyefendi düğün alışverişine gidecek. Saka gibi gercekten. Akl
kendisi düşünsün farketsin hatasını diye bekleme erkekler hiç anlamıyorlar öyle şeylerden. Sen yoruluyorum zorlanıyorum filan diye ima etsen de anlamıyor belli ki. Net ol direk gel bizi al gitme bi yere de. İtiraz edeceğini sanmıyorum. Bi iki kereden sonra o da alışkanlık haline getirip sen söylemeden düşünmeye başlar. Ama alışana kadar direk ne istediğini açıkça söyleyip taviz vermemek gerekiyor bence

Sanırım bazı noktalar yanlış anlaşıldı. Okula sadece birkaç günlügune goturdum kızımı normalde bakıcısı var evde ilgileniyor. O yüzden onun arabayla gitmesi sorun olmuyordu. Ama su birkaç gundur kizimla birlikte çok zorlanıyorum.özellikle randevuyu eşimin izinli olduğu güne aldikki rahat rahat birlikte gidelim diye. Ama beyefendi git gel olmasın siz gelin ben de kuzenlerle takilayim dedi. Biz böyle planlamamistik şimdi bana emri vaki yapıyor. Kaç gundur ne zorluk çektiğimi bile bile.

Ben olayı anladım, sizi anlamadım.
Burda kendinizi ne güzel ifade ediyorsunuz, tüm bunları eşinizle neden konuşmuyorsunuz?
Neden "araba bana lazım yarın" demiyosunuz?

Eşle konuşmadan burda fikir istemeniz garip geldi bana, ilk aşamayı atlamışsınız ki siz.

Back
X